Bende ne eksik anlayamıyorum?

Direkt konuya girmek istiyorum. Arkadaşları tarafından sevilen, kişiliği beğenilen, güvenilen, kibarlığı vs övülen, tanıdık tanımadık insanların çok güzel olduğumu söylediği bir kızım. İnsanların muhabbet etmeyi sevdiğini söylediği eğlenceli bir kişiliğim var. Eğitim hayatımda başarılıyım. Şimdiye kadar 2 ilişkim oldu ilkinde aldatıldım. Şu an 2. nin içerisindeyim ama erkek arkadaşım bu aralar ilgisiz, yazmaz oldu mesajlarıma bakmayıp twitterda falan dolaşıyor bunaltmamaya kıskanmamaya çalışıyorum. O yazmadığında susuyorum yazmıyorum. Dikkatimi dağıtacak şeylere yöneliyorum kendimi gerçekten çok sıkıyorum, ilişkide yalnız hissediyorum geceleri bu yüzden ağlıyorum. Bir iki sefer söyledim ona düzelticem söz dedi ama bir şey değişmedi. Sanırım benden soğumaya başladı ben de kendimi sona hazırlıyorum artık. 5 aydır beraberiz bu arada. Merak ediyorum neyim eksik de önce aldatıldığım bir ilişkim oldu. Şimdi de erkek arkadaşının görmezden geldiği biri oldum ben? Bir gün gerçekten sevileceğime, mutlu olacağıma olan inancımı kaybettim. Sevilmeye değer olmadığımı düşünmeye başladım.
Bende ne eksik anlayamıyorum?