merhaba kızlar ailem istemedi diye ayrıldık. Çocuğu tanımıyorlar ama. Kafası güzelken arıyordu ayda bir iki kere ve geçen bana sana yalan söylemiyorum tatillerde birinin yanında gidip 2-3 kere kalıyordum dedi. Ondan önce de birşeyler dedi ama iğrendim. Bazen sevgi yetmiyormuş. İnsan seviyorsa başka birinin eline bile dokunamaz tiksinir. Benden sonra hayatına bakıp yapsaydı anlardım ama kafası güzelken beni aramalar seni çok özledim demeler.. Ben soğudum. Siz olsanız affedermisiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Affetmek degilki olay. Adam pislik olduğunu göstermiş. Böyle biriyle birlikte olmak istemem ben. sende kendine yakistirmazsin bence
Seni aldatmadim. Ne olduysa senden sonra oldu ona da hesap soramazsın diyor.
Aldatmak değil işte olay insanın karakteri. Gidip tatillerde birinin yanında kalıyor başkasiylada birseyler yaşıyor demekki bide bunları sana anlatıyor. Hayatında sen varsan sen olursun seviyorsa emek harcar sonuna kadar olmuyorsa tamamen bitirir başkasıyla bi ilişkisi olur ona da aynı saygıyı gösterir. Bu adamın ne sana ne diğer kişiye saygısı yok sevgisi ciddiyeti yok. Ailen istemediyse bildikleri varmış bak
Farklı ülkelerdeyiz... Bende sizin gibi düşündüm bir zaman sonra iyi ki olmamış dedim.
Annesini kaybetti her şey üst üste geldi piskolojim bozuk dedi.. Oyalanacak bir şey bulmam lazımdı yoksa kendimi vururdum dedi.. Bende bu haklı bir neden değil dedim kendini böyle avutma dedim
Nereden tutsan elinde kalıyor. Kendini vururmus oyalanmaliymis. Gerçekten muhatap bile olma derim böyle bi tiple
Içkiliyken arıyordu artık içmeyecegim dedi. Eskisi gibi olamıyoruz artık. Oda kabullendi ama ickiliyken arıyor sayıyor bana ailene karşı çıkamadın yanıma gelmedin diye. Bende dedim ki ailemi neden yüz üstü bırakayım. Oda diyor ki ailen beni istemedi ben annemle babamı kaybettim gelebilirdin ama gelmedin. Beni suçluyor. Neymiş herkese sormuş kardeşine yengesine hepsi de sevseydi yanına gelirdi sana kaçardı dedi. Ben ergen miyim? Bi bakımdan iyi ki olmamış dedim. Şimdiden gördüm işde ne halt olduğunu.
Allah korumuş gerçekten seni. Ailesi de sana düşman olmuş baksana normal insanlar değiller
Düşman değiller sadece sevseydi yanına gelirdi diye düşünüyorlar aile desen yok yani varlar ama aile bağı yok abisiyle kardeşi evli ama onlardan da hayır gelmez herkes kendi hayatında. Oda sen Beni anlamayazsin annen baban hayatta ben tek kaldım piskolojim bozuldu uzman çavuşum şırnağın bir dağındayim dedi. Bende kendi seçimin dedim sanki ben dedim ona git diye kendisi istedi tayinini. Öyle işde. Ne diyeyim bi yandan kendimi suçladım ama bunları duyunca midem kaldırmadı. Büyük konuşmamak lazım tabi herkes bi hataya düşer ama ben bunu yapsam kendisi de dedi affetmezdim diye.
Olayın ayrıntısını sen daha iyi biliyorsun ama konuşma tarzı ailesinin tutumu vs herseyi birleştirince birlikte olmak istenecek birine hiç benzemiyor. Herkese itici gelirdi bu konusmalar
Doğru diyorsunuz ne diyeyim... İnsanınlar yaşadıkça anlıyor olgunlaşıyor.. hayatin laylaylom olmadığını