Aşk İlişkileri Pamuk kalpleriniz dolu mu? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Pamuk kalpleriniz dolu mu yoksa boş mu yoksa alev alev yanıyor mu?)) Pamuk kalpleriniz dolu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hug_me Takip Et Xper 4 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Eskiler doldurdu bizimkilere nasip olmadı tükettik elbirliği ile 😒😏 1 0 Yorumla
GizsizUye94 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hele dadaş hoş musan dolu musan boş musan diye sordum kalbime , dedi ki hayırlısı be gülüm daha iş hayatına atılmadın... 0 0 Yorumla
pammy7888 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bomboş kalbimin odaları bomboş.. 1 1 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Kayahanın şarkısı aklıma geldi 😀 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Neden dolmuyor bende bilmiyorum 1 2 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Vardır bir hayır)) Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Bana da öyle geliyor aceleye mahal yok :) Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. https://youtu.be/T4XWu-BtuRQ 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Kalbimin pamuk olduğunu kim dedi :D 1 9 Yorumla -ViviR_- +1 yıl O zaman Kalb-i pamuk olmayanlar "kalbiniz dolu mu?" Kısmını baz alsın ahaha Yorumla Rascoln36 +1 yıl Bunu hiç beklemiyordum :D Yorumla -ViviR_- +1 yıl Bir bildiğin vardır diye üstüne gitmedim 😀 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Her Zaman bir bildiğim vardir Yorumla Rascoln36 +1 yıl Bu arada kalbim dolu :D Yorumla -ViviR_- +1 yıl 🎈🎈🎈 yoksa zaten pamuk..Pamuk emojisi bulamadım nolur kabul et 😀 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Kabul ettim tamam :D Yorumla -ViviR_- +1 yıl Dolu olduğunu demiştin başka sorumda biliyorum 😀 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Ondan yazmadım ilkte :D Yorumla
Benyakamoz Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Evet. Eşim ve birçok dostum. Herkeze yer var. 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kalbim dolu... 1 0 Yorumla
çaresiz80 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 71% +1 yıl 15 gündür dolu ve alev alev 🔥 🔥 yanıyor 1 0 Yorumla
MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kalbim bana küs konuşmuyoruz, bilmiyorum o yüzden 1 0 Yorumla
yalnız_banker Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl boş sayılır biri var ama şüpheliyim pas vereceğine 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Pamuk kalbimizi dikenle sardılar.. 1 0 Yorumla
TehlikeLibido Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl pamuk kalbim olsaydı dolu olurdu ama tehlikeliyim diyorum 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Pamuk bir kalbim bile yok 😂 Keyifli geceler.. 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Dolu değil. 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bomboş 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Boş ve keyfi yerinde.. 0 0 Yorumla
Alone57 Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Bom boşşşş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Eskiler doldurdu bizimkilere nasip olmadı tükettik elbirliği ile 😒😏
Hele dadaş hoş musan dolu musan boş musan diye sordum kalbime , dedi ki hayırlısı be gülüm daha iş hayatına atılmadın...
Bomboş kalbimin odaları bomboş..
Kayahanın şarkısı aklıma geldi 😀
Neden dolmuyor bende bilmiyorum
Vardır bir hayır))
Bana da öyle geliyor aceleye mahal yok :)
Kalbimin pamuk olduğunu kim dedi :D
O zaman Kalb-i pamuk olmayanlar "kalbiniz dolu mu?" Kısmını baz alsın ahaha
Bunu hiç beklemiyordum :D
Bir bildiğin vardır diye üstüne gitmedim 😀
Her Zaman bir bildiğim vardir
Bu arada kalbim dolu :D
🎈🎈🎈 yoksa zaten pamuk..
Pamuk emojisi bulamadım nolur kabul et 😀
Kabul ettim tamam :D
Dolu olduğunu demiştin başka sorumda biliyorum 😀
Ondan yazmadım ilkte :D
Evet. Eşim ve birçok dostum. Herkeze yer var.
Kalbim dolu...
Kimsesiz bir kalbim var.
Boştu fotoğrafı görünce doldu.😅
15 gündür dolu ve alev alev 🔥 🔥 yanıyor
Çorbada tuz
Kalbimde buz.
Kalbim bana küs konuşmuyoruz, bilmiyorum o yüzden
Bazen Pamuk bazen alevdir
boş sayılır biri var ama şüpheliyim pas vereceğine
Pamuk kalbimizi dikenle sardılar..
pamuk kalbim olsaydı dolu olurdu ama tehlikeliyim diyorum
PambıQ kalbim tasiyamadi ahajahqheJOQODIFJJF
her şey gibi kalbim de boş
Pamuk bir kalbim bile yok 😂 Keyifli geceler..
Yastığa doldurdum 😂
Bomboş
Bomboş
Dolu değil.
Alev Alev 🔥🔥
Bomboş..
Bomboş
Hayat kadar boş.
Bomboş
Boşaldı o da
Degil boş
Alev alev yanıyor😂