3 yıllık bir ilişki , nişanlıydık. hiç bitmeyecek bir masal gibi geldi, çok seviyorduk birbirimizi, kavgalarımız oluyordu ama ertesi gün kapısına gidip sarılıp özür diliyordum,14 şubattan önce bir kavgamız oldu , yine ama 14 Şubat 'ta çiçek yaptırıp kapısına gittim , ilk dikkatimi çeken şey parmağından yüzüğü çıkarmasıydı gözlerim doldu, evinin karşısındaki kafeye gittik oturduk neden çıkardın dedim , bitirdin sandım dedi , bitirdim deseydim gelir yüzüne söylerdim korkak değilim dedim ağladık dayanamadım , kalktık evine bıraktım 2 3 gün daha canımı cicimli konuştuk ama değiştiğinin farkındaydım, eskisi gibi yazmıyor konuşmuyor sosyal medyada sürekli aktif , neden dedim , evime geldi ağladı yapamıyorum dedi, neden dedim bilmiyorum dedi dedim neyi bilmiyorsun, velhasıl düşünmesi için zaman verdim ama yanına gitmeyi eksik etmedim en son gittiğimde evine bana midebulandirici şekilde bakıyordu, bırak artık dedi , yapma bunu dedi, yüzükleri verdi, neden dedim neden bana mantıklı gelebilecek bir şey söyle dedim sevmiyorum de dedim arkama bakmam dedim senin hislerin benim için önemli dedim sevgim zarar veriyorsa döner giderim dedim. Bana tek dediği şey , seni seviyorum ama eski hevesim kalmadı olmuyor ya ,
Bende madem böyle unutmak istiyorsan , sil resimlerimizi dedim telefonundan çıkar yak dedim vesikaligimi telefonunun arkasından , silmek istemiyorum dedi, bende tamam dedim, gitmek isteyen birisi neden bunları yapar neden anlam veremiyorum kafayı yiyorum , nefes alamıyorum, unut onu önüne bak diyorum ama olmuyor , karşı cins arkadaşlar bunun sebebi nedir , pişman olur mu , geri döner mi kafayı yemek üzereyim...
Bende madem böyle unutmak istiyorsan , sil resimlerimizi dedim telefonundan çıkar yak dedim vesikaligimi telefonunun arkasından , silmek istemiyorum dedi, bende tamam dedim, gitmek isteyen birisi neden bunları yapar neden anlam veremiyorum kafayı yiyorum , nefes alamıyorum, unut onu önüne bak diyorum ama olmuyor , karşı cins arkadaşlar bunun sebebi nedir , pişman olur mu , geri döner mi kafayı yemek üzereyim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer