Beni soğutan davranışlarda ilk sırada yer alır. Direkt "iradesiz çıktı ya bu" derim. Sevgiyi hak etmez ve anlamazlar bu tipler.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben katılmıyorum. Yemediğim yemeğe bakıyor olmam irademi kontrol ediyorum anlamına da gelir. Onu yiyecek olsaydım otoritenin yanında bakıp ağzım sulanıyor gibi davranmaz otoritenin olmadığı yerde direkt yerdim.
Cevap
7Cevap
Seven adam sevdiğine bakar. baskasini görmez sana katılıyorum 👍🏻
Bence de
Evet soğutur. Nefret ederim öyle davranışlardan
Ben de ve bunun ası öz saygı aslında
Kızdırır da. Çok geniş biridir o. Gelecek düşüncesi kesinlikle olmaz onunla.
Anında soğurum gözler aslında kalbin ve karakterin yansımasıdır nefsine yenik düşen adamla olmaz...
Ben de öyle anında biter içimdekiler
nefsine yenik düşmeyen :DDDDDDDD
@çpkn_kuruFASULYE senin Türkçe zayıf galiba
nefsine yenik olmayan kim mesela? hayatında var mı?
@çpkn_kuruFASULYE bak kimi insanlar nefsini doyuramıyor eşin sevgilin yaninda olduğu halde adamın gözü hala disardqysa bu şahis ömrü boyunca bu konuda nefsini terbiye edemez aç cunku
nefs olayı sadece aşk değildir
sığ bakış açını genişlet!
@çpkn_kuruFASULYE sen iyi misin ya sorulan soru da konu Şu an bu bence sen insanların fikirlerine ters düşmek için fırsat kolluyorsun işine bak
At gözlüğü iyidir ama herkes takamaz hanım ağam
Doğru
E alırım bi eig o zaman 🥳
Bakacağız
Tamamdır, dört gözle bekliyorum 🥳
Aşırı evham ve özgüveni olmayan kadın derim.
O kadına bakınca neler geliyor aklınıza
Güzel her kadına bakarım. Bu konuda kimse engel koyamaz. Evli olsaydım da bu böyle. Bu o kadına birşeyler hissettiğim anlamına da gelmiyor. Göz zevki sadece. Ama sizin gibi düşünürse yanımdaki özgüveni olmayan, evhamlı davranan bir kadın olması sebebiyle saygınlığı azalır bende.
Benim yanımda sizin gibi düşünen biri olamaz zaten.
cok ılgılı derken bı bakmadan bısey olmaz sanırım
Olur nasıl olmaz
Hayır efendim ne alaka
Cinsiyeti yok. Kım olursa sogur. Tepkısı de normal
Böyle düşünen sayfadaki ikinci erkeksin
hayatı boyunca sana mı bakacaK?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?