Aşk İlişkileri Uyuyamayanlar neden uyumadiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor uyuyamayanlar burayaa hxhdhhd Güncellemeler+1 yıl Oooo iyiii uyumuşum yaaa jfhfhfhf bütün görüş yazan arkideşler günaydınnn yeni bir gün size mutluluk getirsin:))) Uyuyamayanlar neden uyumadiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KavramKargaşası Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Çalışıyorum. Çalışıyorum çünkü iki yıl içinde hayatımı komple değiştirmeye yemin ettim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Vayyy yuru bee Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Çok cici bir hanımefendi ile mükemmel bir sohbetin derinliklerindeyim. Uykuya ihtiyacım yok 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hahahh kesin bu hanımefendi bu siteden ve senin bu yazdiklarimi okuyacak dhdhdbfbfbbbb Yorumla yorguncocuk79 +1 yıl Bu siteden olduğu kesin. Bu paylaşımı okuyacagindan emin değilim. Lâkin bildiğim bir şey varsa o da, karşılaşmamız güzel bir tesadüf. Sohbeti gayet içten, sanimi ve güzel... Yorumla Soran +1 yıl Hmmm 😂😂😂 Yorumla yorguncocuk79 +1 yıl 😊 Yorumla
Gizli_Emekci Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Uykum buraya doğru kaçtı en son. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl biseydi görmedim ben de dudhdh Yorumla Gizli_Emekci +1 yıl Valla tatlı ve baş döndüren bir güzelliği vardı uykumun, tıpkı sizin gibi :) Yorumla Soran +1 yıl Hmmm etkilemeye çalışmlar...😂 Yorumla Gizli_Emekci +1 yıl Belki siz de eşlik edersiniz de beraber uykumu daha hızlı buluruz diye düşünmüştüm :) Yorumla Soran +1 yıl Ninni mi soyliyim Yorumla Gizli_Emekci +1 yıl Mesela hangi ninniyi söylerdin? Yorumla Soran +1 yıl Boş yapmanı uykusuzluğuna mi vereyim? Yorumla Gizli_Emekci +1 yıl Tamam ben boş yapıyorum da bunun dolusu ne peki? Gidip Santiago gibi kişisel menkıbemi gerçekleştirecek halim olmadığına göre gecenin bir saatinde ;) Yorumla Soran +1 yıl Hmmm bu iyiydi 😂😂😂 Yorumla
Baldur44 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yatakga girince uyku kaçıyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niden Yorumla Baldur44 +1 yıl Bilmiyorum ki hormonel sanırım Yorumla
Aybalaturan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Işler güçler 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin;) Yorumla Aybalaturan +1 yıl Teşekkür ederim canim Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Canım sıkılıyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anlatmak isterim dinlersen. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorumu beğenen sana yazdım Yorumla
qüzelolacak Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Niye bir şey mi yapacaksın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nalaka nalaka nalaka nlaka Yorumla qüzelolacak +1 yıl Alakası sende gizli Yorumla
bitterimo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Başım ağrıyor çok ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun 🥺 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Düşünceler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla uomoitaliano +1 yıl Karışık ya dağıtmaya çalışıyorum kafamı uykum gelene kadar işte Yorumla
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Derdim var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neymiş derdin🥺 Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Çok ya vallah saymakla bitmez Yorumla Soran +1 yıl :(( Yorumla
Yolcu_bey Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Söylemem özel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tamam:) Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gelmediiii 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Erken 0 0 Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. 😏😏😏 0 0 Yorumla
platonik555 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Dertliyiz ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Platonik misin bchdb Yorumla platonik555 +1 yıl Evet asfs Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,3b cevap paylaştı. Erken daha 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oooo Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Uyku tutmadi 0 0 Yorumla
Nickönemlimii Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Sen niye uyumadın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Uyku tutmadı bee bdhdhd Yorumla Nickönemlimii +1 yıl Ateşin mi var yoksa ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Nalaka Yorumla Nickönemlimii +1 yıl Yok ondan değil Yorumla
aslıgeldi Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl İş güç ya 0 1 Yorumla Modaliver +1 yıl Sorumda görüş paylaşır mısınız Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dişim ağrıyor ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok teşekkür ederim sağol Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Içiyorum knka sen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne iciyon süt mü:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Meet Yorumla Nickönemlimii +1 yıl Bay Aslan gardaşım çok tehlikeli bi uyuşturucuya düşmüşsün Allah yarım etsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Nickönemlimii sağolasın dogru diyorsun umarım.. Yorumla Soran +1 yıl Uyuş turucu mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nane limon çayı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Çalışıyorum. Çalışıyorum çünkü iki yıl içinde hayatımı komple değiştirmeye yemin ettim.
Vayyy yuru bee
Çok cici bir hanımefendi ile mükemmel bir sohbetin derinliklerindeyim. Uykuya ihtiyacım yok
Hahahh kesin bu hanımefendi bu siteden ve senin bu yazdiklarimi okuyacak dhdhdbfbfbbbb
Bu siteden olduğu kesin. Bu paylaşımı okuyacagindan emin değilim. Lâkin bildiğim bir şey varsa o da, karşılaşmamız güzel bir tesadüf. Sohbeti gayet içten, sanimi ve güzel...
Hmmm 😂😂😂
😊
Maziler sağolsun uyutmadılar
Uykum buraya doğru kaçtı en son.
Nasıl biseydi görmedim ben de dudhdh
Valla tatlı ve baş döndüren bir güzelliği vardı uykumun, tıpkı sizin gibi :)
Hmmm etkilemeye çalışmlar...😂
Belki siz de eşlik edersiniz de beraber uykumu daha hızlı buluruz diye düşünmüştüm :)
Ninni mi soyliyim
Mesela hangi ninniyi söylerdin?
Boş yapmanı uykusuzluğuna mi vereyim?
Tamam ben boş yapıyorum da bunun dolusu ne peki? Gidip Santiago gibi kişisel menkıbemi gerçekleştirecek halim olmadığına göre gecenin bir saatinde ;)
Hmmm bu iyiydi 😂😂😂
Yatakga girince uyku kaçıyo
Niden
Bilmiyorum ki hormonel sanırım
Takılmaca işte dolaşıyorum
Işler güçler
Kolay gelsin;)
Teşekkür ederim canim
Uyku tutmuyor ki
Canım sıkılıyor
Anlatmak isterim dinlersen.
Sorumu beğenen sana yazdım
Niye bir şey mi yapacaksın
Nalaka nalaka nalaka nlaka
Alakası sende gizli
Başım ağrıyor çok ya
Geçmiş olsun 🥺
Düşünceler
Ne gibi
Karışık ya dağıtmaya çalışıyorum kafamı uykum gelene kadar işte
Derdim var
Neymiş derdin🥺
Çok ya vallah saymakla bitmez
:((
Söylemem özel
tamam:)
Libido yüzünden
Gelmediiii
Erken
😏😏😏
Üşüyorum..
Hiçç
Libido keee tavan keee
Dertliyiz ya
Platonik misin bchdb
Evet asfs
Erken daha
Oooo
Libido yükselmesi..
Uyku tutmadi
Kız yazmadı 😅
Hhhvggkkhggfg
Sen niye uyumadın
Uyku tutmadı bee bdhdhd
Ateşin mi var yoksa ☺️
Nalaka
Yok ondan değil
Uykum yok
İş güç ya
Sorumda görüş paylaşır mısınız
Dişim ağrıyor ya
Yaaa geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim sağol
Içiyorum knka sen
Ne iciyon süt mü:)
Meet
Bay Aslan gardaşım çok tehlikeli bi uyuşturucuya düşmüşsün Allah yarım etsin
@Nickönemlimii sağolasın dogru diyorsun umarım..
Uyuş turucu mu?
Nane limon çayı
İstek 😍