Çok mu önemli:)?

Biri var. Ona her şeyden çok değer veriyorum canı yansa canım yanıyor onun iyiliği için elimden ne gelirse yapıyorum her şeyiyle uğraşıyorum çevresi beni seviyor kendisi de arada benimle ilgileniyor ama çok nadir. Arkadaş aracılığıyla tanıştık çok kavga ettik ama ne o beni kendinden uzaklaştırdı ne ben koptum. Normalde beni sevmeyeni sevmem diyen bir kızım ama iş o olunca değişiyor. Bir benimle çok iyi konuşuyor bir tam tersi oluyor anlamasam da onun çizgileri olduğunu söylüyor arkadaşım onun hep öyle olduğunu söylüyor ama değer görmek istiyorum üstelik herkese bana olduğu gibi değil. Artık sorunun dış görünüş oldupunu düşünmeye başladım. Kilo sıkıntısı yaşıyorum boyum uzun olsa da belirgin bir kilom var heyecanlanınca saçmalıyorum anaç bir ruhum var hep anlayış göstermeye çalışıyorum o iste hep tam tersi duygusuz vücudu güzel hiç zorbalığa uğramamış:)) çocuk sevmez ben hep gülümserim o gülümsemez. Kendisi gibi kişilerden hoşlandığını düşünmeye başladım. Beni yanına yakıştırmıyor şu 1.60 boy 50 kilo göbeği açık dar kıyafetler 36.5 ayak ölçülerine uymak bu kadar mı önemli? Biri sizi kalpten gönülden severken bunu hissettirirkwn bakılan gerçekten saydıklarım mı olur?
Çok mu önemli:)?