Yaşım 22. Aile içi şiddetten ve birçok aile içi sorunundan kaçarak 18 yasimda evlenmek zorunda hissederek 1 hafta tanistigim?

Yaşım22. Aile içi şiddetten kaçarak 18 yaşımda biriyle evlendim. 2 3 sene sonra bir cocugum oldu. Sorunlarimizla basetmeye calisiyorum cocugum icin. gidecek kapim olmadigindan. Kadin siginmayi tecrube ettim bana gore biryer degildi. Hayatta kimseye kafami cevirip bakmayan ben erkeklere karsi ilgim cogaldi. Sebebi nedir bilmiyorum. Belki esimden gordugum psikolojik siddet belki sevgisizlik ilgisizlik umursanmamak birsey konustugumda dinlenmemek adam hesabina alinmamak her lafima küfur le hakaretle karsilik vermesi beni her gecen gun yiyip bitiriyor resmen. Kadın ilgi ister. Aileden göremedim eşimden göremedim. Bazen basımı okşamasını o kadar cok istiyorum ki belki yaralarımı kapatır resmen gozunun icine bakarak ilgi bekliyorum ama yok ben yaklaşsam bile itiyor beni canının istedigi gibi davraniyor bir gun iyiyiz 5 gün kötu misali. Katlanma diyeceksiniz belki. Peki napmaliyim arkamda hic hiccc kimse yokken ve cocugumla. Cocuguma da aşigim bu arada onu asla birakmam butun bu olanlara hep cocuguma sıkı sıkı sariliyorum 4 elle cunku o benim herseyim iyi ki var. Bazen cok caresiz hissediyorum. Mesela cocugumu hastanede yatirdik 5 gun bir adamla ayni odadayiz o da cocugunun basında. O kadar iyi anlasti ki benimle iliskisi olabilcegini bile soyledi. Cok sicak kanliyim benimle anlasamayan biri varsa mutlaka sorun ondadir Ben ise sevgiye cok açım cokta istiyorum sevilmeyi sevmeyi sarılmayı aşkı yasamak istiyorum ama asla boyle birseyi kabul edemedim cunku Allah katinda hesabini veremem cok korkarim boyle seylerden ne kadar kotu olsakta yapamiyorum ihaneti kendime yakistiramiyorum. Ayrilamiyorum da cocugum cok ufak ve ayrilirsak mutlaka benimle kalacagi icin babasiz buyumek onun psikolojik sorunlari geçim derdimiz vs. Herseyi dusuyorum. Insan bir kere icten ice sarilmaya bu kadar ihtiyaci olabilir mi arkadaslar. Daha onceki hayatimdan hicbisey yazmadigim halde o kadar dertlendim ki. Hic bir kotu aliskanligim olmamasina ragmen bir sigara yakttim. söz sizde
Yaşım 22. Aile içi şiddetten ve birçok aile içi sorunundan kaçarak 18 yasimda evlenmek zorunda hissederek 1 hafta tanistigim?