Kocam ailesinden özür dilememi istiyor?

Ben bir senedir evliyim, esimle evlenirken ailemle cok sorun yasadim. Bunun üstüne esim aileme kinlesti. biz evlendik ve esimle ben 9 ay kaynana ve kayinbaba ile ayni evde kaldim iki odada. Sonra altinlarimi kaynanam ve esim istedi kendi evimize gecmek icin mobilya satin almak icin. Önce istemesem de verdim bosanmayalim diye. Sonra ailemle ne kadar konusacagima ne zaman gidip ne kadar kalacagima karistilar ana ogul, ki ben hic evden cikmiyordum bile ama ailem beni esim yanimdayken aramalari yasak oldu. Ben ilk baslarda cok güleryüzlü saygili insandim, yavas yavas kinlestim ve bende onun ailesine güler yüz göstermemeye basladim. Sonra esim ailesiyle yurt disina gitti onlara ev yaptirmak icin benim de zoruma gitti cünkü parasini bizim evimiz icin degil annesine babasina ev yaptirmak icin harciyordu ve benim altinlarimi zorla aldi benden mobilya almak icin. Ve üstelik bana ailemle kontagi yasaklarken o haftalarca ailesiyle gitti. Bende o yüzden sorun cikarttim ona trip yaptim. O da sinirlendi benle 4 gün kontagi kesti. 4 gün yalvardim özür diledim, ama yok. 5 gün bana dedi ki seni tek sartla afederim annemden babamdan özür dileyeceksin cünkü sen onlari arayip sormadin. Bende hayir dedim, bu kavga ikimizin arasinda ben seninle evliyim, ailenden özür dilemem. Senin hatrina arar sorarim ama özür dilemem dedim. O da dedi ki o zaman ben seni sevmiyorum bosanacam senden. Bende sinir krizine girdim hepsine bagirip herkesi engelleyip sildim. Onlar da beni sildi. Ama simdi cok canim aciyor ben bosanmak istemiyordum aklima hep iyi günler geliyor kendimi degersiz hisediyorum neden evliligimi yürütemedim diye. Kendime suc ariyorum. Herkes diyor hayir sende suc yok, ama esimin ailesi ve esim herseyin suclusu olarak beni görüyorlar. Aklimda hep iyi günler, kendi kendime hep diyorum ki ya keske biraz daha mi sabretseydim keske yüz asmasamiydim trip yapmasamiydim.. beni onlar da istemiyor. Aramiyorlar sormuyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Ama ben gecmiste de hep esimin ailesinden özür dilemistim. Hemde esimle olan kavgalarimdan dolayi, sen ailemi aramadin diye. Artik cok zoruma gidiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Birde beni rahatsiz eden, esim herseyimizi annesine anlatiyor. Kadin kötü bisey demese bile herseyi bilmesi beni rahatsiz ediyor cünkü esimle özelim yok. Üstelik herseyi ogluyla konusup kararlastiriyorlar. Sadece annesinin ve oglunun fikri geciyor. Sanki evliligi onlar yasiyor ben sadece evlatlik alinmisim gibi bir his olustu bende. Oturup annesiyle konustum, olmaz böyle diye, inkar etti. Ogluyla konusamiyorum cünkü o hemen sinirlenip bagiriyor bana. Onun huyu da öyleymis kabul edecekmisim
Kocam ailesinden özür dilememi istiyor?