Gece gündüz birlikte takılıyoruz uykusundan uyanip bana bakip geri uyudu arkadaşlaeini benim için ekmeye başladi sonra bir lafıma çok kirilip beni engelledi ben ondan ozur dileyincede fazla diretmwden barişti
Aşk olmazmi ama aslindla olmasini istemiyorumda hayatinda biri var ve onu sevmedigini aile tanidigi oldugu için ayrilamadiginj falan soyledi ve ne bileyim benimle çok ilgileniyor
Hayati boyunca hiç kimseyi sevmedigini soyledi ama ne bileyim evet hoşuma gidiyor kendisi bana diyorki kizi begendiysen senin için bir hafta daha çikarim sen benim kumamsin falan esprileri yapiyor benimki falan fiyor
Kendini onemsettir bence başka insanlardan kızlardan konuşmayı da bırakın artık birbirinzi daha iyi tanımak için konusun daha çok zaman gecir en azından hem onu iyi tanımış olursun krakterini ileride senide başka kızla aldatmasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seviyor
Ya çok sevindim
🤗🤗
Yalniz sevgilisi var bizden olmaz
Ağa beee üzdü
Ama kizdan çok benle konusuyor benim icin uykusuz kalkyor ben hayatimda kimseyi sevmedim dedi kafam çok karişik
Eğer o kızı seninle aldatırsa düşünmen gereken onu aldatan benide aldstir olmali
Ya şu var zorla ailen istedi diye evlenirsin aklin başkasinda kalir ne bileyim
Bu dediginide çok duşundum
Hayırlısı olsun hakkinda
Teşekkur ederim
Rica ederim
Seviyor değer veriyor bence önemsiyor da
Aşk olmazmi ama aslindla olmasini istemiyorumda hayatinda biri var ve onu sevmedigini aile tanidigi oldugu için ayrilamadiginj falan soyledi ve ne bileyim benimle çok ilgileniyor
Aşkı zamanla tadabilir ki bunlarda senin hoşuma gidiyor ilgisi sevkati bence zamanla daha güzel şeyler olabilir aranızda
Hayati boyunca hiç kimseyi sevmedigini soyledi ama ne bileyim evet hoşuma gidiyor kendisi bana diyorki kizi begendiysen senin için bir hafta daha çikarim sen benim kumamsin falan esprileri yapiyor benimki falan fiyor
Kuma ne. demek ya sen bu insanla birlikte oluyor musun
Yav dalga geçiyoz aramizda bende ona kumam diyorum oyle bir şey yok
Onu demedim aslında aranızda büyük bir yakınlaşmadan bahsediyorum
Yok bişi olmadi aramizda sevgilisi var tovbe yarabbim o kadar değil
Biz sadece birkikte gece gunduz oyun oynuyoruz benim için uyaniyor uykusundan arkadaşlarini ekiyor sohbet falan ediyoruz olay bu
Uykusundan uyanacak kadar mi diye duşunuyorum sadece
Anladimm peki sen hoşlanıyor musun bu kişiden sevmesini istiyor musun
İstiyom ama ne bilim
Hoşlaniyorum ondan
Madem ki sende istiyorsun sevgilisini istemiyorsa seni istiyorsa ki istiyor gibi adımlar at
Bana dediki benim baska bir sevgilim vardi o beni aldatti bu kizda çok peşimden koştu zamanla olur dedim olmadi falan dedi
Kendini onemsettir bence başka insanlardan kızlardan konuşmayı da bırakın artık birbirinzi daha iyi tanımak için konusun daha çok zaman gecir en azından hem onu iyi tanımış olursun krakterini ileride senide başka kızla aldatmasın
Ya işte o aldatmasindan emin değilim
Bbeni kiskandirmaya calişiyor hep
Tanımaya calis iyice sen kiskandirma huyundan da vazgeçsin ya ne öyle çocuk mu
Taktik veriyim mi sana 😊
Tabo
Tabi
Burdan söyleyemem ki
Söyle bişi olmaz
Eksi yiyorum mesaja gelir misin
Bariz hoşlaniyor.
Hayır