Sevdiğim birisi var konuşuyoruz buluşuyoruz arada en son ben buluşmak istedim aradım ve çok güzel vakit geçirdik tabi bi dahaki adımı ondan bekledim ama iki hafta oldu aramadi mesaj atmadı bana sonra ben vatsaba bi şarkı paylaştım ertesi sabah kendi de o şarkıyı paylaştı tesadüf mü sizce? Ayrıca instagramdan takipleşmiyoruz arkadaşım söyledi bana. Amacı ne? Sizce kimin araması gerek?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence kendini artık geri çekmelisin. Tek taraflı aşk olmaz
Yok zaten iki hafta olcak nerdeyse hiç mesaj atmadım sence neden böyle davranıyor
Demekki önceliği sen değilsin cepte görüyor seni
Ya zaten o benim kadar değil biliyorum bunu ama sence aynı şarkıyı paylaşması tesadüf mü?
Bence herşeye anlam yüklemek çok saçma sonuçta iki haftadır yazmayan biri var
Doğru söylüyorsun ama silip atamıyorum yazmamam en doğrusu degil mi
Kesinlikle en doğrusu. ulaşılması kolay şeylerin değeri az olur
Ergen hareketleri sergilemiş, salla boş ver başka erkekmi yok.
Sence o şarkıyı paylaşması tesadüf mü
Tesadüf değil ama yerinde olsam onunla iletişimi keser önüme bakardım.
Kolay değil ya seviyorum neden böyle yapıyo sence
Ama böyle gidersen üzülen taraf sen olursun, adam senden etkilenmemiş yazdıklarından anladığım kadarıyla baksana hal hatır sorma zahmetinde bile bulunmamış.
Sanırım seni egosunu tatmin etmek amaçlı kullanıyor.
Ama niye böyle yaptı acaba benden mi bekliyor
"Sanırım seni egosunu tatmin etmek için kullanıyor."
Haklısınız ya cok teşekkür ederim yorumların için aramiycam onu
Belki arkadaşlarına falan anlatıyordur bir kız var bırakmıyor peşimi diye ego tatmini yapıyordur, yani yazmaması okları bu seçeneğe yönlendiriyor direkt.
Yok ya ben öyle sık boğaz etmiyorum ki kendisini o arayınca ararım yani tek taraflı asla ona karşı hislerimi belki etmedim hiç laf ettirecek bişey yapmadım yani
Profilin açık ise internetten gizli bakma siteleri var oradan bakmışdır hikayene, bilmiyorum ama garip böyle bir şey yapması.
Aaa hayır sen yanlış anlamışsın bak şimdi birbirimizde numaralarmız var vatsap durumlarıma bakıyor ama sadece instagramdan takipleşmiyoruz birbirimizin hikayesini görmüyoruz yani, geceleyin ben duruma şarkı attim gördü sonra sabah aynı şarkıyı instagramda paylaştı ben gizli siteden baktim paylaştığını öyle gördüm
Ha anladım kestirme okuyup geçtimde o yüzden ama yinede garip öyle bir şey yapması
Simdi olayı anladığına göre tekrar soruyorum 😂aramam doğru olmaz demi (sürekli arayip sorarak ona vazgeçilmez olduğunu gösteren hicbisey yapmadım)
Bence arama yani, adam istese seni enazından bir hal hatır sorardı ama onuda yapmamış.
Şarķının içeriği ne
Hasretinle yandı gönlüm diye bi şarkı var ben akşam onu vatsaba durum yaptım sonra ertesi sabah da o paylaşmış ama instagramda takipleşmiyoruz (bi ara sinirlendim çıkardım sonra öyle kaldı ama konuşuyorduk yine) bana da arkadaşım attı paylaştığını
Erkekler şöyle orada kalsın ama bana ilgiside hep olsun (çünkü egomu beslesin). Seviyorsa birazda o emek göstersin sevmiyorsa dünyanın en büyük ilgisinide versen olmaz. Bırak takmıyormuş gibi yap.
Haklısın sanırım teşekkür ederim yorumların için aramiycam kendi arayana kadar
Sevse böyle yapmaz
Peki o şarkıyı paylaşması tesadüf mü
Sadece dikkatini çekmek için de olabilir.
Ama instagramda takipleşmiyoruz biara sinirlenip çıkardım ve öyle kaldı ama yinede konuşuyorduk benim onun hikayesini görmediğimi düşünüyor yani
Umursama sen umursamayi bırakınca değişir