Babalar haklı mı olur her zaman?

3 yıllık ilişkimizi 6 ay önce resmiyete dökerek nişanlandık. Ama nişanlımın ailesi hayatta hiçbir şey görmemiş insanlar. Durumları da pek iyi değil. Belli ediyorlar kendilerini ailemle ailesi tanıştığında benim ailem biraz tedirgin oldu zaten bana bakamayacaklarını düşündü. Nişanda ailesi incecik kolye küpe ve yüzük taktı. Benim ailem bilezik taktı. 6 ay oldu nişan olalı nişan bohçamı hala getirecekler paramız yok diye tamamlayamamışlar. Nişanlımı desen benim ailem yemeğe çağırıyor bizim eve yemeğe filan gelirken eli boş geliyor ve ne zaman gelse eşofmanla geliyor babam çok gıcık olmaya başladı bu çocuk niye üstüne başına bir şey giymiyor diyor kıyafeti var pantolonu var ama devamlı eşofman giyiyor annem kadıncağız masayı donatıyor ama eli boş geliyor. Nişanlım ile dışarı çıkarken bile ben kuaföre gidiyorum fön çektiriyorum makyaj elbise filan yanıma gene eşofmanla geliyor kaç kere tartıştık bu konuyu ailem nişanlımı sevmiyor değil babam hep kızım seviyorsa saygı duyarım diyor olmaz etmez demem diyor ama bu şekilde benim içim tedirgin diyor düğünde bilezikmiş setmiş hiç birini takmazlar. Nişanlım beyaz eşyayı kendi üzerime kredi çekerek alırım dedi evlendikten sonra da kredi öderiz zaten babam en son ailesine söyleyeceğim benim kızıma 15 bilezik bir tane de set takamayacaksanız bu iş olmasın başından dicem dedi ben kızımı öyle kuru kuruya veremem sen benim ilk göz ağrımsın dedi
Babalar haklı mı olur her zaman?