İkimizde birbirimizden cok hoşlanıyoruz flört aşamasındayız ben 22 o 34 yaşında ama ona abi demek istiyorum hiç demedim size garip gelcek ama onla hem sevgili hemde böyle sanki abi kardeşimiş gibi olmak istiyorum onun bazen bana kızım yavrum bebeğim demesini istiyorum bana çocuguymus evladiymis gibi davranmasını istiyorum neden boyle sizde böyle bir şey yaşadınız mi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Baba abi şevkatinin eksikligi bu. Zaten yasca cok buyuk biriyle sevgili olmandan belli
Galiba ya bilmiyorum zaten yalnız bir insanım arkadaşlarım eskisi gibi yok doğru düzgün aşk ilişkim olmadı sanırım sevgiye ve şefkate aç kaldigimdan şuanki iliskime farklı bir şekilde yansiyor
Evet oyle oluyor bu cogu gebc kizda var
İçinde var olan bir fantezi dünyası sanırım. Teklif edersen belki kabul eder şansını dene
Ya teklif etmelik bişey değil bu fanteziye değil aslında belkide şefkat görmek istediğimden bilmiyorum
Şimdi bunun tam adı kabul etmeseniz de fantezi. Ve bunu kötü gördüğüm için söylemiyorum. Olanı bu yani. Tabii ki hayatındaki ilgi ve şevkat eksikliği de bunu yansıtmış olabilir
Öyle bir şey heralde ya bilmiyorum ama kesinlikle ensest bilmem ne öyle merakimnyok zaten mide bulandirici. Ben sadece hani şefkat göstermesini istiyorum neyse ya
Öyle bir şey iddia etmedim zaten ben de neyse
"sevdiğim kız bana abi deyince ablasını ayarladım şu an da enişte diyor" lafının karşılığı olmada aman alksdjalskla
Tüm dünyam yıkıldı sevdiğim kız banaaa abi deyince sakın abi deme adam yürümez sana diyim
Ama çok tatlı bir his oluyor yani yerimde olman lazım beni anlaman için
Anladım da ilk baş deme sev olunca de
Yaş farkı çok normal dede olgun mu seviyorsun ve baba sevgisi niye göremedin niye eksikliğini yaşıyorsun
Ya babayla alakası yok heralde ya of bilmiyorum, olgun sevmekte değil mesele, sanırım fantezi ya
fantezi derken mesela detay verin yardımcı olayım abin var mı baban ile Aran nasıldı
Ee normal bir sey ki bu biz buna fantezi diyoruz karşi tarafa söyle kabul ederse öyle de
Hayat senin nasıl mutlu hissediyor isen öyle davran
Bir uzmanla görüş ciddi ruh sağlığı problemi içindesin
Ne alaka
Alâka kuramaman normal
Daha neler gorecez kim bilir 😅
Ensestin 5 dk öncesi bu haberin olsun
Ya hayır öyle bişey değil
Bu kızımız da ensest bir sapık çıktı.
Ya alakası yok bee of anlayamazsın yerimde olmadığın için ve ensest midemi bulandıran bişey
Ensest fantezin mi var?
Hiç öyle bir fantezim yok ve midemi bulandırır öyle seyler, sadece kiziymis gibi davranmasını şefkat göstermesini istiyorum sanırım şefkate sevgiye aç olduğumdan boyle değişik bir şey istiyorum
E cinsellik yaşayacaksın bu adamla. Sen sevgili değil liman arıyorsun demek ki
Liman ariyosun ne anlamadim
Hatta onla cinsellik yaşarken bile bana yine kızım demesini başımı oksamasini hatta canım acıyor mu diye üstüme titremesini istiyorum
Hayır burdan yaz
Burdan psikolojinin derinine inemem
İnersin ya
Sen bilirsin, ister yaz ister yazma, takdir senin :)
Fantaziii
Ya bilmiyorum adını konduramadigim bir his, onun kiziymis gibi olmak istiyorum bana hem aşık olmasını hem kiziymis bebegiymis gibi davranmasını
fantezi işte.. bunun hayalini kuruyosun.. sana bu şekilde davranarak ilişki yaşamak istiyosun
Kabul etmesinde sanırım fantezi ya off
Etmesemde*
Kesinlikle fantzazi ve yapmak için can atıyosun
Evet doğru ya :/ bana kızım bebeğim demesini istiyorum hatta ayağında beni uyutmasini sallamasini bile istiyorum hatta keşke yaş olarak daha küçük olsaydım diyorum mesela bana biberondan süt icirmesini istiyorum garip isteklerim var böyle ve ona abi demek istiyorum
Konuş sevgilinle..
Hatta onla cinsellik yasayacekken bile bana yine kızım bebeğim demesini istiyorum saçlarımı oksamasini ve canım yaniyor mu diye korkmasini üstüme titremesini istiyorum
Zaten onunda kabul edeceği şakil bu olur.. cinsellikte bunu yaşatabilir sana
Acaba o da ister mi boyle bir şey
Onun için diyorum konuş diye
Tedavi ol bence
Ne alaka
Ciddi problemlerin var arastir istersen
Bu istegin normal değil
Ne gibi problem söylede arastirayim
Bu konuyu bi psikologa anlat en az 3 aylık seans yazar sana
Normal sadece kiziymis gibi davranmasını istiyorum yani şefkat göstermesini bu da sanırım şefkate sevgiye aç olduğumdan kaynakli
Isim olarak bilmiyorum ama bu bi psikolojik problem
Zaten 22 yasindayken 34 yasinda biriyle olup bunu istemen normal mi sence kimseye anlattin mi hic tepkileri ne oldu
Ya neresi psikolojik problem sadece sefkat göstermesini bebeğim demesini istiyorum kiziymis gibi olmak istiyorum neyse bazen hisler tarif edilmez ya yerimde olman lazım
Yok sadece buraya anlattım kimse bilmiyor
Sefkat herkes ister ama bu denli eksikligini yasiyorsan problemin var demektir.
Cozulebilir abartmaya gerek yok
Peki tamam, bu arada mceviz adlı kişiye yaptığim son yorumuma bakar mısın yazmaya üşeniyorum, işte öyle garip isteklerim var
Okudum ve hala bunun normal bi fantezi oldugunu dusunmuyorum seninki normal degil yani elbette fanteziler olabilir ama seninki daha cok takıntı ve bazi cocukluktan gelme seylerden ötürü olmus giibi
Ona baba da demek istiyor musun peki
Yok baba diyemem düşüncesi bile mide bulandirici o kadar değil, sadece abi demek istiyorum
Abi de mide bulandırıcı. Abin var mı
Hayır yok
Sanırım abin olmadigi için abi dememin mide bulandirici olduğunu hissedemiyorum
Abim olmadigi için*
Benim var düşüncesi bile mide bulandırıcı cidden belki abin olmasını istiyorsun içten içe ve bunu da doğal yollarla elde edemicegin için böyle şeyler dusunuyorsun?
Bence de abin olsaydi miden bulanirdi bulanmamasi cok daha kötü gibi ha baba ha abi ikisini de cinsellige sokmamalisin
Ya babayı sokamam cümle içinde be igrenc deme öyle ya , bana baba abi farkli gibi geliyor sanırım abi duygusunu bilmediğim için ama öz abi fantezisi değil sanırım yaşça büyük erkek fantezisi gibi bişey heralde cozemedim bir türlü
Bence sen bunu normallestirme inkar edip bu sadece sana zarar iliskine zarar kısaca bi araştırmani uzman görüşü almanı tavsiye ederim ve unutmaki hicbir hasta kendisinin hasta olduğunu kabul etmez. Beyin cok güçlü bisi sen tek basina yenemezsin onu
Beyin konusunda haklısın evet ya son bişi dicem mesela cinsellik yasayacakken bile ona abii abi aciyor demek istiyorum onunda bana korkma kızım birtanem demesini saçımı oksamasini canım acır diye üstüme titremesini istiyorum bir garip isteklerim var işte offf
Cinsellige sefkati sokarsinda bu kadar sokmazsin cidden bunun anormal oldugunu kabullen bence
Sevgilim dedigin adama bile bunu soyleyemiyorsan icten ice sende normal olmadigini dusunuyorsun kendini kandirmayi bırak
Yo az önce açıldım dün ondan bana kızım demesini istemiştim dedimki dün böyle bir şey istemem sana garip geldi mi dedim biraz dedi neden böyle peki dedi daha yazmadim
Ayrıca sevgilim demedim soruya bak istersen flört aşamasındayız daha
Ay sevgili ya da flört normal degil iste oda garipsemis zaten
Neyse teşekkür ederim tavsiyelerin için, dikkate alacagim iyi günler
Rica ederim iyi gunler