AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
210Cevap
Kendisi çok seçici ya da problemli değilse normaldir.
Anormal karşılanıyor evet. Senin hayatın elalemin ne dediğini umursama
Herkes evlenmek zorunda değildir. Evlenenlerin halini de gördük her şeyin hayırlısı demek gerek evlenip de hayırsızına denk geleceksem ömür boyu bekar kalırım daha iyi.
Asla değil. Evlilik bir denk gelme durumu. Mutsuz olan bir çok evli çift olmasının sebebi birbirine uymayan insanların örf nedeniyle aile kurumuna zorlanması. Mutsuz ailelerle dolu mutsuz bir toplumuz.
toplumun garip bakış açısı işte.
illa ki belli bir yaşa kadar evlenmek zorundasın kim olduğunun önemi yok !
yeterki evlen evde kalma :)
şu an ki şartlarda çok normal insanlar maddi olarak korkuyorlar manevi olarak yıpranıyorlar uzak duruyorlar ve erteliyorlar maalesef düzenlicek gibi de görünmüyor
Yoo flörtlerin olur sevgililerin olur hayatını yaşarsın evlilik buna değer biri çıkınca güzel yaştan bağımsız.
Vallahi bunda anormal bir durum hiç yok insan istediği yaşta evlenir Mesela ben aynen 29 yaşında Dünya evine girmek istiyorum ama kuzenlerim falan hepsi 22 de evleniyor Bu onların kararı Bence 29 çok iyi bir yaş
Niye anormal bizim ülkemizde insanlar hep bir aile baskısı yüzünden evleniyor buna bende dahil 27 yaşındayım artık evlen diye baskı yapıyor ailem ancak acele etmemek lazım evliliğin yaşı yok önemli olan doğru kişiyi bulmak!
Garip bir durum değil yaşadığın toplumla ilgili bir durum. Anormal bişey de değil. Doğru kişi zaten seni doğru zamanda bulacaktır. Bence erken bile hayatını yaşamaya bakmalısın bir erkeğe ihtiyacın yok.
30 a girince psikolojin bozulur galiba normalde ideal evlenme yaşı 23-25-27 diye biliyorum da 29 abartı 30 de sen ona bundan sonra sana talip olucak kişiler sanırım dayı tayfası olucak:)
Bişey merak ediyorum eğitiminiz ne
Bu seni hiç alakadar etmez. onlarca saçma yorum var yorumunun mantıklı olduğunu düşünüyorum boş yorum yapmaya gerek yok.
Merak ediyorum yorumun garip geldş
Garip yorumları cevabımdan sonra eleştirceksen :) halka açık konu açmana gerek yok eğitimi mi ısrarla öğrenmek istiyorsan hayatımdan çok memnunum eğitimimde başarılı yerlerdeyim iyi geceler dilerim.
Bence varoşsun 😂
En azından senin gibi cahil ve ne ayıp değilim 30 yaşına kadar evde kalmış hayattan bir beklentisi olmayan pislik seni iyi geceler 😂
Hahaaaa kariyerimi görsen ağlarsın pis varoş git köyüne
En azındann senin gibi cahil ve ne ayıp değilim 30 yaşına kadar evde kalmış hayattan bir beklentisi olmayan pislik seni iyi geceler 😂
Kariyerim eminim ev hanimisindir
Kariyerin*
Hayır değil neden olsun doğru kişiyi herkes 25inde bulacak diye bi şey yok
yok yaa anormal değil, bende 29 yaşındayım hala bekarım. Kısmetimiz çıkmadı napalım.
Selamlar öncelikle büyük geçmiş olsun, eğer halen boştaysanız sizinle bir kahve içmek isterim instagram: xxBselincinanxx
Hayatin ne getirecegi bilinmez ki bazi seyler erteleniyorsa emin ol guzellesiyordur herkes icin
Sence normal mi? 30 undan sonra kız gibi olmaktan çıkar kadın gibi olursun. Sen bekar olduğun için kendini genç kız zannedersin ama dışardan bildiğin kadınsındır.
Yani kadın gibi olunca ne oluyormuş? Davul bile dengi dengine kendi yaşlarında bekar erkekler yok mu, kısmeti belki onlardan birisi
32 yaşında evlenmemiş bi kız tanıdım evlenemiyordu. Onun beğendiği onu beğenmiyor, onu beğeneni o beğenmiyor. Çünkü kendini hala alımlı genç kız sanıyordu. Halbu ki bildiğin teyze olmuştu artık.
Burada o arkadaş sorunlu
Insan yaşının olgunluğunu bilip ona göre hareket edecek. Yani kadın veya senin tabirinle teyze olmak evliliğe engel değil.
İşte teyze teyzeliğinin farkında olsa gelen amcaları kabul eder. Ama ben hiç evlenmedim ki kızoğlan kızım bende kara kaşlı sırma saçlı manken vücudlu koca istiyorum derse evde kalır.
Çok doğru.
Öyle tabulaşmış kalıpları olan bir toplumda yaşıyoruz ki size anormal geliyor bu durum. Yoksa evliliğin yaş ile bir ilgisi yok ‘doğru zaman-doğru insan’ gerekli.
Gayet normal, bence dogrusuda bu. Birseylerin farkina varmdan erken yasta kadin olmak, iyi bir ruh haline sokmaz insanlari genelde. Biraz gencligi ve olgubluga gecisi bireysel yasamaj lazim
Anormal değil ama kader utansın napalım bende 26 yaşındayım evlilik kurup bir düzen istiyorum ama ben isteyince olmuyor ki kadar müsade edünce oluyor maalesef napalım
Max kız vizyonu
Eskiden beri bizim toplumumuzda erken evlilik sıklıkla yapılmıştır..
Bu senin gençlikten güzellikten yaşlılığında gitmen gibi😅
Derler bundan daha geçti
Yok 40 ından sonra sorun oluyor Allah karşına hayırlı biri çıkar sın
Anormal falan değil. Çevrendekilere bakma nasıl istiyorsan öyle yaşa. Herkes evlenmek zorunda değil hayat senin sen karar verirsin ne yaşayacağına. Takma kimseyi kafana iyi geceler^^
Yani bu devirde gayet normal
Gayet normal… Allahtan korkmayanların lafına bakma kardeşim
Neden anormal olsun ki? Kırsal yaşamdan şehir yaşamına döndük. Şartlar, beklentiler çok değişti. Okudum, iş buldum, birikim yaptım diyene kadar yaş zaten 30'u buluyor.
Sosyo-kültürler olarak garip geliyor tabi normal karşılamak lazım
Bir insan ölene kadar bekar yaşayabilir.
Bunda ne gibi bir gariplik var?
Bu zamanda güvenebilirmiyiz?
Bende 31 yaşındayım diyaliz hemşireligini okuyrm yani öğrenciyim ve bekarım
en guzelı vaktın varsa özele yazarmsn
Vaktim var
tamam yazarmsn ben yazamıyorum
İstek günderdm
kabul etm experın varsa sen atarmsn mesaj
Var d arkadaş oldukların mesaj atabiliyor
arkadaşlık istegi atarmsn ozman
29 yaşındayım ve bekarım evliliği bi süre düşünmüyorum :)
29 yaşındayım bekarım taliplerimi bekliyorum agsgsgshsh
E Tabi biraz öyle oluyor ömrünun yarısı gitmiş oluyor Evlenince eşinle ve çocuklarınla geçirecek bol zannın olmalı tadını almalı insan
İster evlenirsin ister evlenmezsin kime ne ya, hayatını yaşamak istiyor gezmek eğlenmek istiyor olabilrsin.
Günümüz şart ve koşullarında evlenmek nağmümkün.
Zira düşünmek akıllıca karar vermek gerekiyor durum ortada her şey somut.
Evde kalmak gibi hayatın bi kısmı gitmiş yanı evlen yuva kur meyve ver meyve al bilmem anlattı mi sana
Anneannelerimize babannelerimize göre anormal çünkü onlar 14 15 yaşında evlendikleri için ama 29 yaş gayet normal bir yaş
Neden anormal olsun ki çevremde bir çok insan var erkek ve kadın 35/50 yaş arasında ve hiç evlenmemiş :)
Gerçek kişi gelince evleniriz ben de 25 yaşındayım nişan attım … üzülmeyin doğru kişiyi inş bulursunuz☺️
Gökyüzünde süzülüyorsun. Kimin ne söylediğine çok takılma bence. Kanatlarınla uçmaya devam et. Hayat bekarken daha güzel.
hadi ordan et kimin ne demesi gorende sanki yasin cok buyuk milletin sacma sapan laflarina aldirma takil keyfine bak derim
Kendileri kendi basini yaktilar senide oyle gormek istiyorlar boş ver hic bulasma ben olsam bende evlenmem
Yanlış insanla boşa ömür geçirmektense, 40 yaşına kadar bekar kalsan da anormal bir durum değildir bence
Yoo neden olsun evilikte cok gerekli bişey dwğilki çocuk için evet ama bugünkü dünyayada cocuk getirmek ne kadar mantıklı
Toplumda çoğu kişinin yaptığı şeyleri insan kendiside yapmak zorundaymış gibi hissediyor ama zorunda değilsin
Değil bence ama Emin ol evlenmeyen evlenmiyor evlenmek istiyorsan allah gönlüne göre versin kardeşim Allah’a emanet kendine iyi bak
Genelde akrabalar tarafından garip karşılanan bir durum. Bekar olmak tamamen senin tercihlerinle alakalı bir durum ki çok normal.
Normali çoğunluğun davranış biçimi olarak tanımlarsak anormal olabilir
Sen bekar olmayı tercih ediyosan kimseyi ilgilendirmez bence
Bence değil istersen hiç evlenmeyebilirsinde hayat senin hayatın...
Namuslu olduğun sürece anormal değil. Kaderin belki 35 yaşında gizlidir belki seneye.
Genel olarak bekar olmak anormal değil hangi imbecile uyduruyorsa artık
değil abla en iyisini yapmışsın gelecekte senin gibi olmak istiyorum
ben 33 yaşında hala bekarım cok normal, niye böyle bir soru sordun ki?
Gayet normal evlenmek için yaşının kaç olduğu önemli değil
Yoo normal bir şey hayatının adamı cıkmadığı için olabilir
Erkekler için anormal değil fakat kadınlar için anormal
bilemiyorum ama bir yastan sonra kadında evlenmek bir işte çalışır gibi oluyor fikrindeuyim
Toplumsal tabular gereği insan kendini rahatsız hissediyor belki ama normal.
Türk toplumu kadınları belli yaştan sonra evli görmek istiyor
yio ama eğer 30 yaşında bekarsan o biraz sorun olabilir.
Bence anormal değil istersen hiç evlenmezsin hayatta anormal yoktur bence