https://youtu.be/J9h993UxGGI Düşündüm de... Off ikisi de can yakıcı! Hangisi daha çok iz bırakır bilemedim. Sizce hangisi? Sevdiğini mi yoksa sevilmediğini mi unutmak daha zor?
Sevdiğini mi yoksa sevilmediğini mi unutmak daha zordur?
Aslında aynı bu soru çünkü seviyorsan zaten sevilmiyorsun dur bu yüzden bunu unutmak zordur hani ilişki yaşayıp bitirdigini çok kolay unutursun çünkü ilişki yaşamışsın olmuş bitmiş yani denemişsin ama deneme ihtimali var kendini yememek var ya insanı bitiriyor çünkü belki de karşıdaki kişi senin hayatının adamı ya da kadını bunu biliyorsun ama dinleyemiyorsun içinde en büyük bir yara olarak kalıyor ve her geçen gün daha da büyüyor
Bazı insanları sevdim olmadı unutmak çok zordu ki ben çok duygusalımdır , ama toparlandıktan sonra kendime ben yine sevebilirim dedim. Sevilmediğimi hiç unutmadım ama , şimdi biri beni sevse ben ona nasıl inanırım diyorum , hiç sevilmediğini anladığında içinden birşeylerin gittiğini farkediyorsun ve kendini suçluyorsun beni neden sevmedin , ben çirkin miyim neden herkesi severken beni seçemiyorsunuz vs vs
Ben günümüzde çoğu ilişki de sevgi olduğunu sanmıyorum ağızlar da bir isim sadece demekle beraber gerçek aşk , yürekten sevgi zor unutulur onu yapabilicek kadar büyük yürekler yok ne yazık ki.. her şey CİNSELLİK olmuş insanlar birbirini kullanıyor iğrenç bir şekilde alan razı veren razı da sonuç bende ki algı iğrenç..
Sevilmedigin olabilir bu. Sevdiğini ve seni seveni bir şekilde birşeyler yaşayıp unutuyorsun. Büyük ihtimalle de zaten kendinden soğutacak bir sürü şey yapıyor sana. Ama sevilmeyince ilişki de olmadığı için her şey daha taze kalıyor. Olsaydı ne olurdu sorusu da cabası
Sevildiğin aklında tatlı bir anı olur ve öyle ya da böyle unutursun Sevdiğinden acı çektiysen hayatta unutmazsin Tecrübe yediğin kazıkların bileskesidir der Severken kazık yiyince kulağının arkasıni bile kaybettigin için hayatta unutamazsın o acıları
çok sevdiğin kişiye ulaşamazsın , değer verdiğin o aşkı onunla yaşayamazsın ama hep onunlasındır çünkü sendeki o aşkı en çok ona yakıştırmışsındır. seni seven kişinin hislerini o kişiyi kaybedince anlıyorsun ama o guzel zamanların heba oluşunu hatırladıkça üzülüyorsun keşke diyorsun ama hiç bişi geri gelmiyor
Sevdiğini kolay kolay bırakamaz insan aynı sigara gibi... Sevilmediğin birini unutmak? burası saçma geldi biraz... sevilmediğim birinin benim hafızam da ne işi var? o kim dünyada kaç milyar insaniz? :D hayırdır Aa. w
Beni unutanları veya sevmeyenleri değil , sevenlere odaklanmayı tercih ediyorum. Böylece sevilmediğimi unutmak daha kolay oluyor. Veya acısı daha az oluyor.
Kafanda ne kadar saplantı oldu ise o dur. Yıllar önce deli gibi sevdim ulaşamadım. Gecen sene karşılaştık sevgimden hic azalan olmamış. Onu hiç unutmadım çünkü ulaşamadım mutlu sona ve hiçbir şekilde haber alamadım.
Aslında ikisi de zordur ama bir şeyler yaşandıysa yaşananlar yorar insanı. Kişiden kişiye de değişir bu durum. Bana göre sevdiğini unutmak daha zordur.