Sizce nasıl fikriniz ne?
Onu umursamamak
Dırdır yapmak
Terk etmek
Diger..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç umursamayarak ona ders vermeye çabaladığını bile bilmesin
Sırf o aldattı diye sen de karakterini bozma
Yoluna sessizce devam et ona ders verince ne olacak gönlün mü rahatşayacak neden hala onu önemsiyoaun ki hayatından çıkar bitti gitti senle işi kalmadı sonuçta hiç boş insana takılı kalma karakterinle terbiye et
Cevap
5Cevap
Kafana takarsan ondan intikam alamazsın,
ancak ona karşı tamamen sessizleşirsen, intikam kokuları almaya başlayabilirsin zamanla.
Ders vermeye lüzum bile yoktur. Direkt silinmeli. Bir çöp gibi atılmalı :)
Yeeepp
Beni kimse aldatmadı keşke biri aldatsa o duyguyu tatmak isterim :d
Ne alaka niye böyle bir şey istiyorsun ki
Yeni nesil çok garip
@Haticegörenn Çünkü büyük trajediler insanı kuvvetlendirir. Daha kuvvetli olmak isterim.
Gereksiz bir düşünce açıkca söylüyorum hiç çekinmeden böyle bir kafada olan insan aldatılmadan da güçlü olabilir zaten kendine jilet atmaman için illaki daha önce jilet atmana gerek yok sonuçta mesela ilişkilerimde gayet güçlü birisiyim farkındayım ve hiç aldatılmadım gayette güzel insancıl saygı dolu ilişkilerim oldu
Benim düşünce tarzım şu bu aralar kendimi çok demotive görüyorum. Yani beni alevleyecek hayatta güzel şeyler yapmamı sağlayacak bi motive duygum yok. Ondan belki böyle bişey yaşasam kendimi daha iyi yerlere getiririm motive olup.
Anlıyorum, umarım bol bol ihanete uğrar aldatılırsınız sizin için dua edeceğim 🙏
@Haticegörenn Ne bu şiddet bu celal :D?
Ne şiddeti şiddet yok
@Haticegörenn Ben daha önce hiç aldatılmadığım için söyledim bunu. Yani bazı acıları merak ediyor insan.
Ama sen bana beddua etmek istiyon :D neden ki?
kısasa kısas bence en etkilisi
İdam
O zaman 1 ev ve 1 araba hediye edilsin
Seni mi aldattı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?