Sizce evlenmeli miyim?

Kisaca anlaticam ailemle iki yildir gorusmuyorum iki yil oncesindede aile gibi degildik babam is kolik annem uyusturucu bagimlisi evden gittim 1 sene tek yasadim onlarda arayip sormadi arasalardida ben donmezdim tamamen sildik birbirimizi babannem yasli yanima gel diye ikna etti birbirimize yoldaş oluruz dedi urfaya yanina gittim 6 aydir burdayim ve gorucu geldi babannemin tanidigi yakin akraba cocuk namazinda iyi birine benziyor babasi ölmus tek annesi var amcam falan gordu beğendi babannem ben yasliyim gozum goruyorken evlen ben ölursem hangi kapiya gidiceksinn dedi hakli aslinda yuvan olsun duzenin olsunn dedi ama evlilikten cok korkuyorum cok kararsizim basta cok zorluk cekecem biliyorum kalabalik aileye gidicem evlilik sorumluluk ister korkuyorum iste ailemden cektim kocamdan yuzum gulsun istiyorum evlilikten bu zamana kadar uzak kactim 23 yasindayim ama babanneme bise olsa rezil olurum bunuda biliyorum daha oglan tarafina cevabimi vermedim cumartesi koye gidicez annesi hastaymis ameliyat gecirmis oda gormek istedi beni bi ailesine bakim diyorum qmq napcam bennde bilmiyorum evlenirsek evi merkezdeymis orada yasayacaz
Sizce evlenmeli miyim?