AŞK CİNSELLİK VE EVLİLİK ARASINDAKİ İLİŞKŞ NEDİR BİR KADINI ARZULAMAK VE EVLİLİK ARASINDAKİ BAĞ NEDİR?

yıllar önce benden hoşlanan çocukla işyerimden 3yıl aynı yerde çalıştık yıllar sonra görüşmeye başladık aramızda inanılmaz bir çekim gücü var o İzmirde ben İstanbuldayım şu an. ozmnlar 25-30 yaşındayken şu an 33-38 yaşlarındayız. İlişkinin başında cinsel tabularımın olduğunu evlenmeden bir şey yaşamak istemediğimi belirttim daha sonrasında beni eşi olarak görmek istediğini benimle anlaşırsak uyuşursak ciddi birşeyler olacağını karım olarak beni yanında görmek istediğini söyledi ve öyle başladık. Çok daha başındayız yanıma gelecek ama benden çok etkilendiğini söylüyor cinsel olarakta onu çektiğimi arzuladığını söylüyor bazen özel sorular soruyor eşim olduğunda hergün beni istermisin diyor ya da şu an yanında olup gözlerinin içine bakarak uykuya dalmak isterdim diyor sana sımsıkı sarılmak istiyorum diyor. Bende fiziksel olarak gösterişli çekici havalı ve kırmızıyı seven bir kızım ve bu onu çok cezbediyor hislernin oldupunu beni merak ettiğini söylğyor gğn içinde arıyor sesimi duymak istediğini söylüyor. Ben çok tecrğbeli bi kız değilşm kariyer mariyer aşka uzak kaldım normal mi yoksa aşkmı oluyor o şehvetmi bu hisleri su yüzüne çıkartıyor?
AŞK CİNSELLİK VE EVLİLİK ARASINDAKİ İLİŞKŞ NEDİR BİR KADINI ARZULAMAK VE EVLİLİK ARASINDAKİ BAĞ NEDİR?