yıllar önce benden hoşlanan çocukla işyerimden 3yıl aynı yerde çalıştık yıllar sonra görüşmeye başladık aramızda inanılmaz bir çekim gücü var o İzmirde ben İstanbuldayım şu an. ozmnlar 25-30 yaşındayken şu an 33-38 yaşlarındayız. İlişkinin başında cinsel tabularımın olduğunu evlenmeden bir şey yaşamak istemediğimi belirttim daha sonrasında beni eşi olarak görmek istediğini benimle anlaşırsak uyuşursak ciddi birşeyler olacağını karım olarak beni yanında görmek istediğini söyledi ve öyle başladık. Çok daha başındayız yanıma gelecek ama benden çok etkilendiğini söylüyor cinsel olarakta onu çektiğimi arzuladığını söylüyor bazen özel sorular soruyor eşim olduğunda hergün beni istermisin diyor ya da şu an yanında olup gözlerinin içine bakarak uykuya dalmak isterdim diyor sana sımsıkı sarılmak istiyorum diyor. Bende fiziksel olarak gösterişli çekici havalı ve kırmızıyı seven bir kızım ve bu onu çok cezbediyor hislernin oldupunu beni merak ettiğini söylğyor gğn içinde arıyor sesimi duymak istediğini söylüyor. Ben çok tecrğbeli bi kız değilşm kariyer mariyer aşka uzak kaldım normal mi yoksa aşkmı oluyor o şehvetmi bu hisleri su yüzüne çıkartıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 15,9b cevap paylaştı. madem o kadar çekim var ciddi adımlar atsın zaten sonrası gelir. sizinki yaşında getirmiş olduğu kudurukluk biraz :D bi yaştan sonra hormonlar hepten coşuyo 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBir sürü kadınlada yatabilir herkesin benim gibi tabusu yok eminim yapmıştırda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiye
yardm edyo sana da yardımcı olur..00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evlilik birşeye dayanarak yapılmaz aşk sevgi para saygı sadakat guven cinsellik bunlar olursa evlilik yürür
02 Yorumla
Soran+1 yılBunların hepsi var gibi
İkisi bir birine bağlı evlilikte cinsellik temel unsur
06 Yorumla
Soran+1 yılCinsel çekim olmasa aşk zaten olmaz dimi
Soran+1 yılCinsel çekim oluyor pekş bunu ona hissettiriyormusun
Soran+1 yılEvlilik düşünüyormuydun yaşını bilmiyorum ama
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSehvet olmadan evlilik olmaz fikir birligi kadar ten uyumu da onemli. Seni arzuluyor iste fena mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılZevklerimiz hayata bakışımız herşeyimiz çok aynı ayrıca ben babama aşırı düşkün nir kızım aşırı nazlıyım özellikle hasta olduiumda çok severim nazlanmayı az çok biliyor bunu senin nazını çekerim diyor hasta olmasan bile nazlan bana her türli baştacısın diyor ruhumu okşuyor
- +1 yıl
Fikir birligi super. Ama dedigim gibi sen ten uyumuda ideal evlilik icin cok onemli o sebeple o konuyuda yabana atma
Soran+1 yılEvet yanş bu durumlar normal diyorsunuz bana olması gerektiği gibi dimi
- +1 yıl
Evet bu durumlar normal ve her anlamda oldugu gibu burada da insan uyumlu olmali. Aksi haldebkotu bir evlilik olur
Soran+1 yıl👍🏻
cinsellik hiç yaşamadın mı bu yasa kadar
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır yaşamadım. Bu benim tercihim
+1 yılSana karşı aşktan öte şehvet duygusu var
08 Yorumla
Soran+1 yılYani bu iyi birşeymi bana dediki bu ilişki senin istediğin gibi olacak sen istesende sana asla dokunmam istemediğin hiç bir şey yapmam dedi bana tertemiz gelmeni istiyorum dedi. Yakında yanıma gelecek be sanırım aramızda aşk başlar diye düşünğyorum ama insan kimseye güvenemiyor. İkşmizde karşyer sahibi işimizde insanlarız. Bazen bu tarz konulara girince kafam karışıyor
- +1 yıl
Şans vermeden bilemezsin peki sende ona karşı şehvet var mı buradan yazamam dersen dm dende yazabilirsin
Soran+1 yılBendede inanılmaz bir çekim var ona karşı
- +1 yıl
O zaman ona şans ver ha ciddi ilişkiye başlayınca da sevisme hemen bi müddet mastürbasyon ile idare et tamamen guvenince karşılık verirsin
Soran+1 yılİstemiyorum öyle bir şey söyledim kabul etti ilişkiye evlenmeden girmem oda buna saygı duyuyor olurua irademe sahil çıkamayıp istersem bile ben gene sana öyle bir şey yapmam dedi
- +1 yıl
Umarım öyle olur
Soran+1 yılBu konuda tecrübeli olan erkek
- +1 yıl
İyiymiş
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılAynı şey
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > AŞK CİNSELLİK VE EVLİLİK ARASINDAKİ İLİŞKŞ NEDİR BİR KADINI ARZULAMAK VE EVLİLİK ARASINDAKİ BAĞ NEDİR?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat