+1 yılİlerde problem yasamamak adına konuşmakta fayda var, tabi bunu durup dururken söylemek, yani ortada konu yokken doğrudan seks hakkindaki dusuncelerini sormak biraz abes kaçar
06 Yorumla
Soran+1 yılsoz mu Nisan evresi mi
- +1 yıl
Nişan evresi
Soran+1 yılsöz de peki
- +1 yıl
Söz evresinde biraz erken kaçar bu
Soran+1 yılnişan daha mantikli haklisiniz tesekurler ama hic konusunu acmasak bunun lafini
- +1 yıl
İlerde üzülürsün, belki istediğin gibi biri değildir, zevkleri, arzuları uymuyorsa evlenince her şey için geç kalmış olabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sözlenirken sorulur Nisan evresinde de detaya girilir mesela ben cocuk istemedigimi sevgili iken konusurum ama seks isleri sozlenince nisanlaninca da detaya fantezilere diye düşünüyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılben hic sormayi dusunmuyorum ya orp oldugumu dusunurse
Cevap sahibi+1 yılAslinda hem erkek hem kadinin beklentileri farkli nasil desem erkek mesela oralsiz olmayacagini düşünür kadin da penis boyunu merak eder bunlarin konusulmasi lazim gibi ya ama iste ciddi adim sürecinde konusulmali. Ama senin dusuncen de ya orp oldugumu düşünürse diyorsun. Demek ki o izlenimi almissin bilemedim. Ben hem evlenecegim kadini zevkten cildirtmak hem de onun beni cildirtmasini isterim bunu da karsilikli konusarak yapabiliriz diye düşünüyorum
Soran+1 yılya hayir ben asiei muhafazakae ve kapaliyim dindar bir ailedeyim istekliyim oldukca ama evlendikten sonra yaparim diye dusunuyorum namuslu ve edepliyim gorucu usulu komsumuz istedi akrabasina beni babamdan
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin en azından benim hayalim muhafazakar biri ici ates gibi olan ama dışarıdan belli etmeyen. Senin aklinda neler var onu aslinda karsilikli bilmelisiniz karsindaki kisiden ne istedigin de önemli. Örneğin sen ön sevismeyi uzun tutmsk istersin oral yapmasını istersin ama karsindaki kisi sadece girip çıkma işini yapmayi planliyordur
Cevap sahibi+1 yılGençsen karsindaki de yaşı biraz geçmişse kafalariniz da uyusmayabilir cinsellik konusunda bilgin olsun. Bunu da evlenmeden bilemeyiz diye düşünüyorsun karsindaki kisi nasil degerlendirir gercekten bilemem ama ben bunu konusmak gerektigini düşünüyorum sen istekli olabilirsin ama direk gir cik yapip kendi istegine yogunlasirsa gecmis olsun
Soran+1 yıladeta icimi okuyorsun ben arastiriyorum surwkli cahil kalmamak icin insallah istedigim gibi istekli biri cikae karsima sadakatli
ben anlattigin gibiyim icimdw var hissettirmem asla
Cevap sahibi+1 yılBen de muhafazakar ailenden geliyorum ve istekliyim mesela karşıma da istekli bir muhafazakar biri ciksin isterim karsilikli anlayis cercevesinde birbirimizi mutlu edelim elbette isterim bu tabi iki kisi arasında kalmali. Ne bileyim eşimin istekli olmasini sadece benim bilmem dışarıdakilere bunun görünmemesi onun o halini sadece benim bilmem o kadar ozel ki ayni sekilde benim durumumu da onun bilmesi... Umarim boyle biri bulurum ben de.
Cinsellik konusunu arastirmak kesinlikle onemli genel olarak muahafazakar kitle ayip diyerek arastirmiyor bile ama bilgi edinmek önemli
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılIlişki ciddiye binmeden önce Bunları konuşmak lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılya pis biri oldugumu dusunurse
- +1 yıl
Seks ve Çocuk konusu neden pis olduğunu göstersin ki sonuç itibariyle evleniyorsunuz seks yapacaksınız ve
+1 yılNişanlıyım bi seks yap bakalım adamı yani var mı derdi zevk verebiliyor mu bak önce
02 Yorumla
Soran+1 yılyapmam oyle
- +1 yıl
O zaman şansına ne denk gelirse
+1 yılİş çok ciddiye binmeden konuşman lazım yoksa ilerde sıkıntı çıkaracak durum olur
00 Yorumla
+1 yılEvlilik yolundaki hayat arkadaşın bu soruları hiç sana anlatmıyor mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseksin nesini konuscan ki. cocuk meselesi de sadece isteyip istemedigini bilmeniz yeter
04 Yorumla
Soran+1 yılher ekrke istekli degil ama ben istekliyim isteksiz istemem doyursun
Cevap sahibi+1 yılisteksiz degildir zaten. oyle olsa evlenmez. o senin istekli oldugunu bilmiyo mu saniyosun
Soran+1 yıldegil mi ama bazilaei aile zoeuyla evlenir ama istekli olmasa evlilik te istemez
Cevap sahibi+1 yıltabi.
Önce penisini sor belki penisi küçüktür sonradan pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılBir zamanı yok istediğin zaman sorabilman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlar iş evliliğe varmadan konuşulmalı
05 Yorumla
Soran+1 yılsoz mu Nisan evresi mi ama yanlis kadin oldugumu dusunur
Cevap sahibi+1 yılAileyle tanışma evresine geçilmeden önce konuşulmalı
Soran+1 yılama benim orp oldugumu dusunurse korkuyorum sormaya
Cevap sahibi+1 yılAynen kanka hemen oldun
Soran+1 yılya erkekler oyle ama