Siz olsanız ne yapardınız? Ne yapmalıyım?

İyi geceler, uzun süreli bir ilişkim var ve daha yeni nişanlandık, şu anda uzak mesafedeyiz. Nişanlım da Antalya'da bir otelin barında çalışıyor 8 aydır, garson olarak. Başta hiç sorun etmedim ama bazen işte bunu duyanlar hemen oo otelde çalışanlar şöyle de böyle de, işte orada seni unutur çok güzel turistler var bikinili falan filan gibi şeyler duyuyorum. Bazen burada biriyle konuşurken bile bu tarz şeyler diyorlar. Artık baya kafaya takmaya başladım ve nişanlıma karşı istemsiz bir şekilde soğuk davranıyorum. Aramız iyi, her zamanki gibi çok şükür bir sorun yok ama ben kuruntu yapıyorum istemeden. duyduklarım düşündürüyor diyorum ki keşke başka bir alanda masa başı falan öyle bir işi olsaydı. Oda diyor sırf para biriktirmek için çalışıyorum, sen olmasaydın bu işi bırakmıştım, çok yoruluyorum. Hem atanamazsam belki burada zamanla yükselirim iyi bir geleceğimiz olur diyor. Temelli orada kalsın zaten istemiyorum, bide bar yani. Ama gerçekten seven insana fark etmez dimi nerde çalıştığı? Gerçekten seven bir insan etrafında güzel kadınlar olsa bile bişey değişmez dimi?
Siz olsanız ne yapardınız? Ne yapmalıyım?