Neden herşeyi isteyen insanlar bu kadar kıymetli?

Soru değil aslında derdimi paylaşmak istedim nişanlıyım şuana kadar ne nişanlımdan ne ailesinden hiç bi istediğim olmadı arkadaşlar gözü yükseklerde olan bir insan değilim olmadımda, bilirsiniz kız istenirken sorulur ne kadar altın istiyorsunuz diye ne ben ne ailem altın istemedik tok gözlü insanlarız karşı tarafta bişey takmadı tabiki neyse orayıda geçtim konu altın değil şu an düğün olacak olabilirse tabi, nişanlımın ailesinin durumu iyi fakat sırf altın istemedim herşeye uyum sağladım diye beni dahada ucuza getirmeye çalışıyorlar gelinlik baktık beğendiğim şeyler oldu ama benim istediğimden ziyade o çok pahalı ucuzu olsun diyolar ev eşyası alınacak ucuzu olsun derdindeler bide ilk gelinleriyim hiç bişeye para harcamak istemiyorlar sanki zorla yapıyor gibi davranıyorlar hadi belki bana değer vermiyorsunuz oğlunuzun yuvası kurulacak neden taşın altına elinizi koymuyorsunuz çok zoruma gidiyor gerçekten paraları harcanacak diye ödleri kopuyor böyle insanlar neden oğlunu evlendirmeye çıkar anlamıyorum ben neden nerde hata yaptım hiç bişey istemedim diye mi beni ezmeye çalışıyorlar ben haketmiyor muyum ilk evliliğim olacak ama sanki bana üçüncü dördüncü evliliğim gibi davranılıyor herşeyini ucuza alalım paramız gitmesin diye düşünüyorlar düğün hazırlıkları yaptığım şu zamanda mutlu olacağım heyecanlı olacağım yerde ben ağlıyorum mutsuzum değersiz hissediyorum kimseye güler yüzlü olmayacağım artık kime gülersem ezmeye çalışıyor
Neden herşeyi isteyen insanlar bu kadar kıymetli?