Hellooooo nergis kokuları 💐 Mart ayının en güzel yanı nergislerin olması değil miiii😻? Neyse gece gece romantikleşelim dedim. Var mı sizi heyecanlandıran biri? Dipnot: Yok diyenlere sesleniyorum, ilerde inecek var 🥺
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈
Kalbinize “Selam, ben geldim” diyen biri var mı şu an?
Yok işin tuhafı ben kalbimin kapılarını aşka da kapatmışım sanki. Bir yerden sonra aşk yerini ister istemez kendini sevmeye ve kendini düşünmeye bırakıyor. Mantık diyoruz buna ki aslında en başta olması gereken de bu.
Elde edilen bir sevgilinin erkeklerin gözünde hiçbir esprisi kalmadığını düşünüyorum. Aslında kadınlar için de aynı durum geçerli. İnsan keşfetmeyi bıraktığı an aşık olamıyor, biz keşfettiğimize aşık oluyoruz.
Öte yandan kalbimi şöyle hava alsın diye kapısını değil de penceresini açayım diyorum. (Geralt iyidir inş 😬🤣🤣)
Var ve sadece online... Başka bir ülkede yaşıyor ama hayatımda ilk kez böyle şeyler yaşadım. Aşktan deli gibi kaçmama rağmen ya ben senden çok hoşlanıyorum demem onu tanımamdan sadece bir buçuk ay sonra oldu. Bir anda baktım aşık olmuşum, bir de baktım o benden de fena... Girdim bir yola sonum hayrola😂
Çoook teşekkürler💙 Nergislerden bahsetmişsin görünce mutlu oldum bi. Geçen hafta çiçeklerden konuştuk en sevdiğimi sordu nergis dedim. Hiç kimseden çiçek almadığımı öğrenince şaşırdı, bugün iş yerime kargo gelmiş. Ama hayır nergis buketi değil, Shiraz'dan nergis soğanı göndermiş. Ve not olarak "sana bir buket de hediye edebilirdim, birkaç gün koklardın sonra solardı. Ama sen bir erkekten buket beklemeden kendi çiçeklerini en güzel şekilde yetiştirebilecek özel bir kadınsın, bir gün ben olmasam, kimse olmasa da onlar canlı kalsın" yazmış. Nasıl aşık olmayayım bu adama şimdi
Yaz aşkları ile idare ediyorum. Uzaktan bakışıyoruz, gülüşüyoruz, cilveleşiyoruz... sonra tatil bitiyor. Koca kışı bu hayalle geçiriyorum ta ki diğer yaza kadar askdksg
Hayri o konuştuğum kız yok muydu eski sevgilisi ile barıştı ve ona yöneldi :) Gönül işleri bana 4 beden büyük geliyor. Tamamen kapıları kapamadım ama hani olsun diye de üzmüyorum kendimi. Daha 30 olmaya 1 yıldan birazcık fazla var hem ben daha genç bir maymunum büyümedim ki :)
Sen geçmişte yaşamış olduğun sorunlu birbirliktelikten sonra kimseyi hayatına almak istememişsin ve çok fazla seçici olduğunu gördüm ayrıca etrafındaki buğday tenli dalgalı saclari olan bayana dikkat et 😌
Fifty Fifty aslında. Uzak mesafe ilişkisi hiç buluşmadık neredeyse 5 Ay oldu ciddi düşündüğünü söylüyor ama hiç yüz yüze görüşmediğim için, Yanımda nasıl davranacağını bilmediğim için biraz güven problemi yaşıyorum. Eğer buluştuğumuz zaman bu sorunu aşarsam olabilir..
Hayır yok, beklentim de yok, gelen olsa haberimde olmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Üniversitede "selam, naber" dedi bir kız, ama diyişi falan aşırı tuhaftı, sanırım hoşlanıyordu bir şey demeyeyim şu an zaten sevgilisi var.
Arkadaşlarım duydu bunu gülmeye başladık hepimiz, abi öyle bir söyledi ki hala kulağımda asljkda bazen arkadaşlarım hala o şekilde selam verir bana asjkhgdksjha
Ben gittim başkasının kalbine selam ben geldim dedim, benim sevgilim var deyince niye geldim diyemedim Ama istemem yan cebime koy yapıp beni takip etti, yazmadı ama ben de sildim Bu sefer o bana misafir gelsin istiyorum
Kalbim gerçek sevgilerin olmadığını gördükten sonra kendini korumaya aldı. Birde doğru zaman olduğunu da düşünmüyorum. Kendim için yapacağım çok şey var
Ben seni çok seviyodum zaten, şaka yaptım daha yeni. Birde güzelmi bak bakalım, her 38 de güzel olmuyo. Onları hepsinin şekli şemali var. Bekle beni aşk hayatı.
Kadınlar sadece mafyatik aygırların, sosyeik mangırlıları ve partici gırgırcıların selamını aldığı için ne kimseye selam veririm ne de kimsenin selamını alırım.