ÜZERİMDE BÜYÜ OLDUĞU NASIL ANLAŞILIR?

Arkadaşlar kendimi bildim bileli bir türlü ilişkilerimde mutlu olamıyorum taaa ilkokuldan beri anlatayım ilkokulda bir çocuğa aşıktım aynı çocuğa en yakın arkadaşım da aşıktı zaten platoniktim 6 yıl sonra ortaokulda başka birini sevdim oldum flört ettik sonra benim tanıltırdığım bir kızla sevgili oldu neyse sonra liseye geçtim birine aşık oldum sevgili oldum başkasına aşık olduğunu öğrendim 4yıl arkasından acı çektim sonra başka biri girdi onun için üniversiteyi onun olduğu şehirde okudum bana yapmadığını bırakmadı yine 6 yıl boyunca başkasına aşık olma mı dersin başkasıyla yatma mı dersin en son benimle beraber olduktan sonra ben bir ilişkiye hazır değilim dedi ve ertesi gün sevgilisi olduğunu öğrendim ve çok aşık olduğunu 6 yılda görmediğim değeri görüyor fotoğraflarını paylaşıyor 7 24 beraberler neyse ben artık kendimi toparlıycam dedim yeni biriyle flörtleştim çok beğendim hoşlandım derken ortada bir şey yokken benimle konuşmayı kesti arkadaşlar Allah aşkına taktik neden böyle oluyor büyü vardır belki olamaz mı
ÜZERİMDE BÜYÜ OLDUĞU NASIL ANLAŞILIR?