BİRAZ UZUN OLDU VE SONLARDA CİNSELLİKLE ALAKALI BİR KONUNUN ÜZERİNDE DURDUM İLGİLENMİYORSANIZ OKUMANIZA GEREK YOK AMA MERAK EDENLER İÇİN FAYDALI DA OLABİLİR, KARAR SİZİN.
-sadakat: kimse kalkıp kendisi her boku yerken karşıdakinden sadakat beklemesin (erkek içinde geçerli kadın içinde) -namus: eğer eğlenilecek/evlenilecek insan geyiği yaşamak istemiyorsanız kimseye o muameleyi yapmayın ve eğer yapıyorsanız bilin ki bu gün birine siz eğlenilecek insan gibi davranırsanız aynı muameleyi sizde görürsünüz. şefkat: 2 tarafta bunu hak eder ve bu konuda erkekler üzerinde görünmeyen bir baskı var, siz niye hiç biz erkekler hasta olunca çocuk gibi davrandığımızı düşündünüz mü? sebebi çoğunlukla sonunda kendini serbest bırakıp biraz şımartılmanın tadını özgürce, yargılanmadan çıkartabileceğimiz için (gerçi ben 14 yaşından beri hastalanmadım Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yani paslandık biraz o konuda) güvenin bana kızlar erkek olmamız şefkat aramadığımız anlamına gelmiyor eğer aramıyor gibi gözüküyorsak yüksek ihtimal ya delikanlılığa bok sürmemek için ya da genel bir güven sorunundan da olabilir. para: gel gelelim işin civcivli kısmına yılların gereksiz geyiği ''kadın hesap mı öder''''ben kadınıma hesap ödetmem'' maço geyiğini adamlık zanneden hemcinsim için konuşuyorum inan bana gösteriş budalalığının anlamı yok, o şekilde sadece paranı konuşturmuş oluyorsun adamlığını veya gentilmenliğini değil ve bu klişeye izin veren veya bunu bekleyen kızlarımız için madem kadın erkek eşittik, e sende eşşek kadar kızsın buyur kendi hesabını kendin öde o zaman hani eşidiz ya e bende ATM olmadığıma göre. özgürlük: şimdi bu madde de tam tersi bir yola gideceğim ve diyeceğim ki eğer eşit özgürlük istiyorsak hepimiz ipimizi salacağımıza biraz daha kendimize hakim olarak mı yaşasak hani neticede ne demişler azı karar çoğu zarar diye, mesela kızlarımız erkek kaşarlığına özenmese de biz erkekler mi biraz daha uçkurumuza hakim mi olsak neticede bu gün bakire kız yokevlenmeye diye şikayet eden biziz de bu kızları bozan da neticede bi başka erkek müsveddesi eğer ki sen değilsen (bu biraz da şu günü birlik, takılmalık ilişkilerden ne kadar bıktığımı dile getirmek içindi, heralde tipim öyle biri olduğum izlenimini veriyor ki bir tane normal ilişki isteyenine denk gelmedim hep kırıştıralım derdindekiler çıktı karşıma e bende mecbur uçkurumu tutp reddettim neticede ben aşk, sadakat, güven ve uyum istiyorum çok seks istiyor olsaydım hiç bir şey yapamasıydım eskorta falan giderdim ya da barda marda adını bile bilmediğim (ve öğrenmek de istemediğim) bir kadınla işimi görüp alıp ceketimi yürüyüp gidebilirdim ama madem dokunulmamış, geçmişi temiz kız istiyorum bari hak etmek için bir uğraşım olsun kendim temiz kalarak. karşı cinse mesafe: eğer biriyle birlikteysen hem kendine hem sevgiline/eşine bir iyilik yap ve karşı cins arkadaşlarınla arana belli bir miktar mesafe koy (kalkıp ta hayatından çıkar demedik) mesela yanında veya yakınlarda eşin/sevgilin yokken kalkıp bi yerlere gitme, gizli saklı yazışma veya telefonda gizli saklı konuşma (bu söylediklerim hem erkekler hem kadınlar için geçerli) kalkıp ta yeni yeni kadın arkadaşlar (erkeksen) veya erkek arkadaşlar (kadınsan) edinme çok zor değil ya kendi cinsin arkadaşların neyine yetmiyor ki karşı cins arkadaşlarınla baş başa görüşme gereği duyuyorsun, bende onu anlamıyorum var yakın olduğum kız arkadaşlarım ama sevgilim olsa kalkıp ta yanımda o veya diğerleri yokken baş başa kalmak istemem (ben sadakate çok önem veriyorum adımın yanına katil eki gelse utanmam ama hain sıfatıyla yaşayamam bu yüzden de buna mael verecek olaya bulaşmak istemem) cinsel hayatta ki sorumluluk: bak bu kısımda olay çirkinleşebiliyor, önce bir şey de anlaşalım kimse kimsenin beklentilerini karşılamak zorunda değil kendi cinselliğinizin sorumluluğunu alın ve sevgilinize/eşinize sizi nasıl tatmin edeceğini öğretin (sadece kadınlara değil erkeklere de söylüyorum bunu inanmayabilirsiniz ama orgazm taklidi yapan erkekler de çok) ve eğer karşı tarafla ilgili bir sorununuz /ne yapacağını bilmiyorsa, cinsel sorunu varsa, size çok çekici gelmiyorsa veya penisi/göğüsleri küçükse) varsa ya çözüm arayın (demek istediğim iletişim kurup anlatın, doktor düşünün ya da terapist görün ( seks ve ilişki terapistleri çok, benim covid den ölen eniştemin mesleğiydi rahmetlinin) eğer dış görünüş ise sorun onları kendilerine daha iyi bakmaya ikna edin (erkekse saçına sakalına, hijyenine özen göstersin kilosuna dikkat etsin, kadınsa yine kilosuna dikkat etsin, saçına başına bakımına biraz daha özen göstersin evliyiz diye salmayın ulan) eğer organ veya kıvrımlar ise sorun şey kıvrımlar için diyecek pek bir şeyim yok kadınlar onlar için ne yapılacağını daha iyi bilir (destekli sütyen veya kalça destekli donlardan bahsetmiyorum sahteler gerçeğin yerini asla tutamaz) ama hemcinslerim ve sevgilileri/eşleri için diyebileceğim şey şu ki bu organ boyu olayı çok sık yanlış anlaşılan ve asılsız klişelerle dolu olan bir konu (çoğunlukla p*rno suçu) öncelikle şu bilinmeli ki ortalama penis boyu 12 ile 16 cm arasıdır eğer ki 12 den küçükse cetvelin küçük tarafındadır kaldı ki eğer 9 cm ve altı ise zaten mikro penis diye geçer ve bir hastalıktır (neyse ki tedavisi vardır ve düşünülen kadar imkansız veya zor bir süreç değildir çünkü penisin belli bir miktarı vücudun içindedir ve ameliyatla belli bir miktarı dışarıya çıkartılabilir ama genelde gerçekten sorunlu hastalara önerilir çünkü her ne kadar organı büyütse de her ameliyat gibi riskli olabilir) ve eğer ki 16 dan büyükse zaten büyüktür ve dünya nüfusunun %5 i 20 cm ve üzeri bir erkeklik organına sahiptir ve mikro penis gibi buda aslında bir hastalıktır ve sanılanın aksine her zaman göründüğü kadar avantajlı değildir zira eraktil disfonksiyon veya geç sertleşme gibi sorunlara yatkındır (her insan bir değildir tabi ama bugün olmaması yarın olmayacağı anlamına gelmez) yani sevgili hemcinslerim ve eşleri/sevgilileri gözünüzü yükseklere dikmek gerçekten gereksizdir zira 12 ile 16 nın arası her şey gayet normaldir ve 20 ye kadar olan kısımda büyüktür fazlasını istemek bozuk olamayan birşeyi tamir etmeye çalışmaktır ve aç gözlülüğün lüzumu yoktur (hem erkek hem kadın için) (bu konuda biraz uzun durdum çünkü dedim ya eniştem seks terapisti idi diye sağolsun benim cahil kalmamı istemediği için genç yaştan bildiklerinin büyük bölümünü öğretti ve bunu bilen arkadaşlarım özellikle az önceki konuda bana çok soruyor (şahsen ben bu alet mevzusunun bu kadar takılınan bir şey olduğunu bilmiyordum p*rno bana hep sadece film gibi gözükmüştü yani madem her şey organın boyutundaydı niye ön sevişme veya oral seks diye şeyler var ki çok anlamsız olmaz mıydı o zaman) bende sonradan öğrendim ki meğer p*rno sektöründe erkek oyuncular zaten organlarının boyutu için seçiliyormuş (kimisi sırf bu iş için ameliyat bile olmuş) ve 20 cm zaten alt sınırmış eğer ki 1 mm bile altında kalırsa seçmelere bile alınmıyor muşsun ve tabi ki o kadar erkek aday arasından alt sınırda bir organla kazanamayacağına göre çoğunun ki hiç yoksa 23-25cm uzunluğunda oluyor ve her ne kadar bu ırkçı bir klişe olsa da siyahi oyuncular için alt sınır daha da yüksek (bütün o siyahilerin 3 bir bacağa sahip olduğu klişesinin kökeni eski zamanlarda ki siyahi insanların hayvanlardan gelme olduğu ve bu nedenle hayvan gibi olmaları gerektiği yönünde ki yanlış inanıştan kaynaklanıyor, p*rno sektörü cahil insanların sahip olduğu her türlü yanlış inanışı, fikri ve psikolojik durumu ustaca kullanıyor, kanıtı olarak siyahi bir arkadaşım vardı ve gayet normal ebatlarda (15 küsur bir şey) bir organa sahipti (başka arkadaşlarla alkol yaptığımız bi gece ölçme yarışı diye tutturulmuştu e ne diyim o kadar erkek bir araya gelip bide yetmezmiş gibi alkol alınca saçmalamak garanti gibiydi zaten, ben daha da saçmalaşmadığına şükrediyorum)
Evlilik ya da sevgililik paylaşmaktır bence. Kadın çalışsın ya da çalışmasın erkeğin eşine yardım etmesi gerekir, hem bu durum aradaki sevgiyi güçlendirir. Erkek ve kadın hayatı paylaşmalı, sorumlulukları paylaşmalı. Kadın olduğum için söylemiyorum bunu ama kadına daha fazla merhametli davranılmalı. Sadece merhamet, şefkat kavramı eşit olmamalı 🙃 Kadın merhamet ve şefkat duygusunu daha fazla görmeli, zaten kadına ne verirsen o sana katmerli olarak geri döndürür verdiklerini. Erkek arkadaşlarıyla tatile çıkabiliyorsa, kadın da çıkabilir ama genel olarak bu hususta eşitlik olmuyor. Erkek ve kadın hayatın yüklerini paylaşırlarsa kendilerini de birbirleriyle paylaşırlar 🙃
Bana göre ilişki varsa ortada herkes üzerine düşeni yapmalı ve her konuda şartlar eşit olmalı.. Bir tarafa serbest diğer tarafa yasak olmamalı mesela bazı şeyler.. Herkes kendinden eşit derecede ödün verebilmeli.. Bir tarafın fedakarlığı yeterli değil çünkü asla.. Keyifli geceler..
En başta yapılan fedakarlıklar eşit olmalıdır. Hem erkek hem de kadın çalışıyorsa ev işleride ortak olmalıdır. Alınan sorumluluklar, kısaca bit evlilikte ne yaşanıyorsa ortak olunmalıdır.
Her konuda eşit olunmalı bence. Yerine göre, Kadın/Erkeğin baskı olduğu konular olur. Ortada haksız olan her eşitsizlik huzuru bozar ve çekilmez bir hal alır. #Sevgiilekal
Sevginin eşit olmasının mümkün olmadığını düşünsem de, fedakarlık kesinlikle eşit olmalıdır. Alma verme dengesi bozulan ilişkiler bitmeye mahkum oluyor