• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Evlilikte ya da sevgililikte "eşit olmalı" dediğin ne var?

sssicaksutlukahvem
sssicaksutlukahvem Takip Et
FenomenMaster Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
48
Yapay Zekaya Sor
Her iki taraf içinde yapılması gereken ve "eşit' olmasını düşündüğün neler var?
Evlilikte ya da sevgililikte eşit olmalı dediğin ne var?
Evlilikte ya da sevgililikte "eşit olmalı" dediğin ne var?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • KartalKuzeyli
    KartalKuzeyli Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

BİRAZ UZUN OLDU VE SONLARDA CİNSELLİKLE ALAKALI BİR KONUNUN ÜZERİNDE DURDUM İLGİLENMİYORSANIZ OKUMANIZA GEREK YOK AMA MERAK EDENLER İÇİN FAYDALI DA OLABİLİR, KARAR SİZİN.

-sadakat: kimse kalkıp kendisi her boku yerken karşıdakinden sadakat beklemesin (erkek içinde geçerli kadın içinde)
    -namus: eğer eğlenilecek/evlenilecek insan geyiği yaşamak istemiyorsanız kimseye o muameleyi yapmayın ve eğer yapıyorsanız bilin ki bu gün birine siz eğlenilecek insan gibi davranırsanız aynı muameleyi sizde görürsünüz.
    şefkat: 2 tarafta bunu hak eder ve bu konuda erkekler üzerinde görünmeyen bir baskı var, siz niye hiç biz erkekler hasta olunca çocuk gibi davrandığımızı düşündünüz mü? sebebi çoğunlukla sonunda kendini serbest bırakıp biraz şımartılmanın tadını özgürce, yargılanmadan çıkartabileceğimiz için (gerçi ben 14 yaşından beri hastalanmadım Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yani paslandık biraz o konuda) güvenin bana kızlar erkek olmamız şefkat aramadığımız anlamına gelmiyor eğer aramıyor gibi gözüküyorsak yüksek ihtimal ya delikanlılığa bok sürmemek için ya da genel bir güven sorunundan da olabilir.
    para: gel gelelim işin civcivli kısmına yılların gereksiz geyiği ''kadın hesap mı öder''''ben kadınıma hesap ödetmem'' maço geyiğini adamlık zanneden hemcinsim için konuşuyorum inan bana gösteriş budalalığının anlamı yok, o şekilde sadece paranı konuşturmuş oluyorsun adamlığını veya gentilmenliğini değil ve bu klişeye izin veren veya bunu bekleyen kızlarımız için madem kadın erkek eşittik, e sende eşşek kadar kızsın buyur kendi hesabını kendin öde o zaman hani eşidiz ya e bende ATM olmadığıma göre.
    özgürlük: şimdi bu madde de tam tersi bir yola gideceğim ve diyeceğim ki eğer eşit özgürlük istiyorsak hepimiz ipimizi salacağımıza biraz daha kendimize hakim olarak mı yaşasak hani neticede ne demişler azı karar çoğu zarar diye, mesela kızlarımız erkek kaşarlığına özenmese de biz erkekler mi biraz daha uçkurumuza hakim mi olsak neticede bu gün bakire kız yokevlenmeye diye şikayet eden biziz de bu kızları bozan da neticede bi başka erkek müsveddesi eğer ki sen değilsen (bu biraz da şu günü birlik, takılmalık ilişkilerden ne kadar bıktığımı dile getirmek içindi, heralde tipim öyle biri olduğum izlenimini veriyor ki bir tane normal ilişki isteyenine denk gelmedim hep kırıştıralım derdindekiler çıktı karşıma e bende mecbur uçkurumu tutp reddettim neticede ben aşk, sadakat, güven ve uyum istiyorum çok seks istiyor olsaydım hiç bir şey yapamasıydım eskorta falan giderdim ya da barda marda adını bile bilmediğim (ve öğrenmek de istemediğim) bir kadınla işimi görüp alıp ceketimi yürüyüp gidebilirdim ama madem dokunulmamış, geçmişi temiz kız istiyorum bari hak etmek için bir uğraşım olsun kendim temiz kalarak.
    karşı cinse mesafe: eğer biriyle birlikteysen hem kendine hem sevgiline/eşine bir iyilik yap ve karşı cins arkadaşlarınla arana belli bir miktar mesafe koy (kalkıp ta hayatından çıkar demedik) mesela yanında veya yakınlarda eşin/sevgilin yokken kalkıp bi yerlere gitme, gizli saklı yazışma veya telefonda gizli saklı konuşma (bu söylediklerim hem erkekler hem kadınlar için geçerli) kalkıp ta yeni yeni kadın arkadaşlar (erkeksen) veya erkek arkadaşlar (kadınsan) edinme çok zor değil ya kendi cinsin arkadaşların neyine yetmiyor ki karşı cins arkadaşlarınla baş başa görüşme gereği duyuyorsun, bende onu anlamıyorum var yakın olduğum kız arkadaşlarım ama sevgilim olsa kalkıp ta yanımda o veya diğerleri yokken baş başa kalmak istemem (ben sadakate çok önem veriyorum adımın yanına katil eki gelse utanmam ama hain sıfatıyla yaşayamam bu yüzden de buna mael verecek olaya bulaşmak istemem)
    cinsel hayatta ki sorumluluk: bak bu kısımda olay çirkinleşebiliyor, önce bir şey de anlaşalım kimse kimsenin beklentilerini karşılamak zorunda değil kendi cinselliğinizin sorumluluğunu alın ve sevgilinize/eşinize sizi nasıl tatmin edeceğini öğretin (sadece kadınlara değil erkeklere de söylüyorum bunu inanmayabilirsiniz ama orgazm taklidi yapan erkekler de çok) ve eğer karşı tarafla ilgili bir sorununuz /ne yapacağını bilmiyorsa, cinsel sorunu varsa, size çok çekici gelmiyorsa veya penisi/göğüsleri küçükse) varsa ya çözüm arayın (demek istediğim iletişim kurup anlatın, doktor düşünün ya da terapist görün ( seks ve ilişki terapistleri çok, benim covid den ölen eniştemin mesleğiydi rahmetlinin) eğer dış görünüş ise sorun onları kendilerine daha iyi bakmaya ikna edin (erkekse saçına sakalına, hijyenine özen göstersin kilosuna dikkat etsin, kadınsa yine kilosuna dikkat etsin, saçına başına bakımına biraz daha özen göstersin evliyiz diye salmayın ulan) eğer organ veya kıvrımlar ise sorun şey kıvrımlar için diyecek pek bir şeyim yok kadınlar onlar için ne yapılacağını daha iyi bilir (destekli sütyen veya kalça destekli donlardan bahsetmiyorum sahteler gerçeğin yerini asla tutamaz) ama hemcinslerim ve sevgilileri/eşleri için diyebileceğim şey şu ki bu organ boyu olayı çok sık yanlış anlaşılan ve asılsız klişelerle dolu olan bir konu (çoğunlukla p*rno suçu) öncelikle şu bilinmeli ki ortalama penis boyu 12 ile 16 cm arasıdır eğer ki 12 den küçükse cetvelin küçük tarafındadır kaldı ki eğer 9 cm ve altı ise zaten mikro penis diye geçer ve bir hastalıktır (neyse ki tedavisi vardır ve düşünülen kadar imkansız veya zor bir süreç değildir çünkü penisin belli bir miktarı vücudun içindedir ve ameliyatla belli bir miktarı dışarıya çıkartılabilir ama genelde gerçekten sorunlu hastalara önerilir çünkü her ne kadar organı büyütse de her ameliyat gibi riskli olabilir) ve eğer ki 16 dan büyükse zaten büyüktür ve dünya nüfusunun %5 i 20 cm ve üzeri bir erkeklik organına sahiptir ve mikro penis gibi buda aslında bir hastalıktır ve sanılanın aksine her zaman göründüğü kadar avantajlı değildir zira eraktil disfonksiyon veya geç sertleşme gibi sorunlara yatkındır (her insan bir değildir tabi ama bugün olmaması yarın olmayacağı anlamına gelmez) yani sevgili hemcinslerim ve eşleri/sevgilileri gözünüzü yükseklere dikmek gerçekten gereksizdir zira 12 ile 16 nın arası her şey gayet normaldir ve 20 ye kadar olan kısımda büyüktür fazlasını istemek bozuk olamayan birşeyi tamir etmeye çalışmaktır ve aç gözlülüğün lüzumu yoktur (hem erkek hem kadın için) (bu konuda biraz uzun durdum çünkü dedim ya eniştem seks terapisti idi diye sağolsun benim cahil kalmamı istemediği için genç yaştan bildiklerinin büyük bölümünü öğretti ve bunu bilen arkadaşlarım özellikle az önceki konuda bana çok soruyor (şahsen ben bu alet mevzusunun bu kadar takılınan bir şey olduğunu bilmiyordum p*rno bana hep sadece film gibi gözükmüştü yani madem her şey organın boyutundaydı niye ön sevişme veya oral seks diye şeyler var ki çok anlamsız olmaz mıydı o zaman) bende sonradan öğrendim ki meğer p*rno sektöründe erkek oyuncular zaten organlarının boyutu için seçiliyormuş (kimisi sırf bu iş için ameliyat bile olmuş) ve 20 cm zaten alt sınırmış eğer ki 1 mm bile altında kalırsa seçmelere bile alınmıyor muşsun ve tabi ki o kadar erkek aday arasından alt sınırda bir organla kazanamayacağına göre çoğunun ki hiç yoksa 23-25cm uzunluğunda oluyor ve her ne kadar bu ırkçı bir klişe olsa da siyahi oyuncular için alt sınır daha da yüksek (bütün o siyahilerin 3 bir bacağa sahip olduğu klişesinin kökeni eski zamanlarda ki siyahi insanların hayvanlardan gelme olduğu ve bu nedenle hayvan gibi olmaları gerektiği yönünde ki yanlış inanıştan kaynaklanıyor, p*rno sektörü cahil insanların sahip olduğu her türlü yanlış inanışı, fikri ve psikolojik durumu ustaca kullanıyor, kanıtı olarak siyahi bir arkadaşım vardı ve gayet normal ebatlarda (15 küsur bir şey) bir organa sahipti (başka arkadaşlarla alkol yaptığımız bi gece ölçme yarışı diye tutturulmuştu e ne diyim o kadar erkek bir araya gelip bide yetmezmiş gibi alkol alınca saçmalamak garanti gibiydi zaten, ben daha da saçmalaşmadığına şükrediyorum)

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• suumisali_
    suumisali_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Evlilik ya da sevgililik paylaşmaktır bence.
    Kadın çalışsın ya da çalışmasın erkeğin eşine yardım etmesi gerekir, hem bu durum aradaki sevgiyi güçlendirir.
    Erkek ve kadın hayatı paylaşmalı, sorumlulukları paylaşmalı.
    Kadın olduğum için söylemiyorum bunu ama kadına daha fazla merhametli davranılmalı.
    Sadece merhamet, şefkat kavramı eşit olmamalı 🙃
    Kadın merhamet ve şefkat duygusunu daha fazla görmeli, zaten kadına ne verirsen o sana katmerli olarak geri döndürür verdiklerini.
    Erkek arkadaşlarıyla tatile çıkabiliyorsa, kadın da çıkabilir ama genel olarak bu hususta eşitlik olmuyor.
    Erkek ve kadın hayatın yüklerini paylaşırlarsa kendilerini de birbirleriyle paylaşırlar 🙃

1
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.

Bana göre ilişki varsa ortada herkes üzerine düşeni yapmalı ve her konuda şartlar eşit olmalı.. Bir tarafa serbest diğer tarafa yasak olmamalı mesela bazı şeyler.. Herkes kendinden eşit derecede ödün verebilmeli.. Bir tarafın fedakarlığı yeterli değil çünkü asla.. Keyifli geceler..

2
    2 Yorumla
    • HeartofFire
      HeartofFire
      +1 yıl

Nice nice baby :D 😏 😘

Yorumla
    • sssicaksutlukahvem
      sssicaksutlukahvem
      +1 yıl

❤️🤩☕

Yorumla
  • 54srp
    54srp Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

En başta yapılan fedakarlıklar eşit olmalıdır.
    Hem erkek hem de kadın çalışıyorsa ev işleride ortak olmalıdır.
    Alınan sorumluluklar, kısaca bit evlilikte ne yaşanıyorsa ortak olunmalıdır.

1
    2 Yorumla
    • 54srp
      54srp
      +1 yıl

Teşekkür ederim kahvelim 💗💖☺️

Yorumla
    • sssicaksutlukahvem
      sssicaksutlukahvem
      +1 yıl

Rica ederim ablacımcım.❤️❤️💫

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

28

Cevap

• AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.

Çoğu şey eşit olmalı aslında şu diyebileceğim bir şey gelmedi aklıma

2
    0 Yorumla
  • Abdurrahman00t
    Abdurrahman00t Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl

Her konuda eşit olunmalı bence.
    Yerine göre, Kadın/Erkeğin baskı olduğu konular olur. Ortada haksız olan her eşitsizlik huzuru bozar ve çekilmez bir hal alır.
    #Sevgiilekal

1
    0 Yorumla
  • Doktorkedii
    Doktorkedii Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 77%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.

Sevginin eşit olmasının mümkün olmadığını düşünsem de, fedakarlık kesinlikle eşit olmalıdır. Alma verme dengesi bozulan ilişkiler bitmeye mahkum oluyor

1
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Maddi konular
    Kişisel ilgilere ve zamana saygı
    Eve alınacaklardan eve gelecek misafire kadar her konuda fikir birliği
    Mutlaka ev işleri

2
    0 Yorumla
  • OurangMedan u
    OurangMedan Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

İştahlar eşit olmalı. Jhg

1
    14 Yorumla
    • sssicaksutlukahvem
      sssicaksutlukahvem
      +1 yıl

Kesinlikleeeğğ.👌😂

Yorumla
    • OurangMedan u
      OurangMedan
      +1 yıl

Teşekkür eig için dnd

Yorumla
    • sssicaksutlukahvem
      sssicaksutlukahvem
      +1 yıl

Bak bak nasıl garantiledi.😂😂😂
      Tamam tamam seni seççem pikaçuuğ.

Yorumla
    • OurangMedan u
      OurangMedan
      +1 yıl

Ceryanlı günler fkkg

Yorumla
    • sssicaksutlukahvem
      sssicaksutlukahvem
      +1 yıl

🔌🙋‍♀️😬

Yorumla
    • sssicaksutlukahvem
      sssicaksutlukahvem
      +1 yıl

Anaa ben seni seçmeyi unuttum.😂
      Neyse bi dahakine.😂

Yorumla
    • OurangMedan u
      OurangMedan
      +1 yıl

Üzdün.😕

Yorumla
    • sssicaksutlukahvem
      sssicaksutlukahvem
      +1 yıl

Bizim kızları direkt seçtim valla, kafam çok dolu yer olayı var ya...
      Ondan oldu hep.😬😂

Yorumla
    • OurangMedan u
      OurangMedan
      +1 yıl

Vur, bir de sen vur.😔

Yorumla
    • sssicaksutlukahvem
      sssicaksutlukahvem
      +1 yıl

Tamam.👊👊👊👊👊👊🙄

Yorumla
    • OurangMedan u
      OurangMedan
      +1 yıl

😒

Yorumla
    • sssicaksutlukahvem
      sssicaksutlukahvem
      +1 yıl

🙄👉👈

Yorumla
    • OurangMedan u
      OurangMedan
      +1 yıl

Cıks olmaz 😒

Yorumla
    • sssicaksutlukahvem
      sssicaksutlukahvem
      +1 yıl

Olur olur.🙄🥺

Yorumla
  • վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
    վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Sevgi, saygı.
    Bir taraf diğer taraftan az veya daha çok seviyor veya saygı duyuyor ise sıkıntı.
    Bence ilişkide denge çok önemli.

1
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Aylık gelir eşit ya da yakın olmalı ev işleri de ortak eşti yapılmalı

1
    0 Yorumla
  • bırakamıyorum7
    bırakamıyorum7 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Sorumluluk almayacaksanız bebek yapmayacaklar, bu durumda eşit olursunuz

1
    0 Yorumla
  • _Elyise
    _Elyise Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

İlk öncelikle sevgi eşit olmalı
    bu eşit değilse yürümez

1
    0 Yorumla
  • SilverSmile
    SilverSmile Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Gösterilen saygı ve sevgi merhamet yapılan fedakarlıklar eşit olmalı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevgi eşit olmalı çünkü biri çok sevip diğeri daha az severse ilişki bitmiştir benim için.

1
    0 Yorumla
  • DonVitoCarleone
    DonVitoCarleone Takip Et
    Xper 2 Yaş: 126
    +1 yıl

Her şey bana göre paylaşılmalı ve eşit olmalıdır. Ben onu kısıtlıyorsam oda kısıtlamalı veya bir iş yapıyorsa bende yapmalıyım

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Harcanan İnternet paketleri. 😃

1
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Her şey

1
    0 Yorumla
  • sprinter-tosbağa
    sprinter-tosbağa Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Hayatın sorumluluklarını eşit paylaşmak.

1
    0 Yorumla
  • Blondesmann
    Blondesmann Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Sadakat eşit olursa hiçbir şey ilişkiyi bitiremez.

1
    0 Yorumla
  • Eoéa_Eoéa
    Eoéa_Eoéa Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgi, saygı, sorumluluklar tabi ki...

1
    0 Yorumla
  • BuzlarTrileçesi
    BuzlarTrileçesi Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Sevgi saygı eşit olsun gerisi hallolur

1
    0 Yorumla
  • QueenOfTheFate
    QueenOfTheFate Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Her şey *mk her şey.

1
    1 Yorumla
    • sssicaksutlukahvem
      sssicaksutlukahvem
      +1 yıl

Aynısından.👌

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Karşılıklı sevgi, saygı ve sadakat...

1
    0 Yorumla
  • uusluu
    uusluu Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.

Sevgi saygı eşit olmalı

1
    0 Yorumla
  • Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Pozisyonlarda alt - üst dengesi

1
    0 Yorumla
  • Alfakedi
    Alfakedi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 95%
    +1 yıl

bir bütün olmak

1
    0 Yorumla
  • mertavsar
    mertavsar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Güven+ saygı + sevgi + aşk + iç güzellik

1
    0 Yorumla
  • KKüübrra
    KKüübrra Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Bana göre her şey eşit olmalıdır

1
    0 Yorumla
  • Rapunzelben
    Rapunzelben Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Sevgi eşit olmalı bı taraf çok severse olmuyor

1
    0 Yorumla
  • Vffffg
    Vffffg Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Sorumluluk anlayış

1
    0 Yorumla
  • srtcbrk
    srtcbrk Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

cinsel hayat

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    Mentor Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgi kesinlikle

1
    0 Yorumla
  • obiralfa
    obiralfa Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Uyum ve anlayış.

1
    0 Yorumla
  • deepclose
    deepclose Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

her şey diyebilirim

1
    0 Yorumla
  • Berk666
    Berk666 Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 95%
    +1 yıl

Ev işleri

1
    0 Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

sadakat

1
    0 Yorumla
  • Kartaliçe_1579
    Kartaliçe_1579 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Sevmek

1
    0 Yorumla
  • SevmekGuzel007
    SevmekGuzel007 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Güven ve sadakat

1
    0 Yorumla
  • JOHNNYBIRAVO
    JOHNNYBIRAVO Takip Et
    +1 yıl

Hepsi
    Bütün konular
    2 pilot 2 kaptan

1
    0 Yorumla
  • __Mehmet__K
    __Mehmet__K Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

her şey eşit olmalı

1
    0 Yorumla
  • KıyametAlameti
    KıyametAlameti Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 62%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Özgürlük alanı

1
    0 Yorumla
  • NiYaZiCaNvErDi
    NiYaZiCaNvErDi Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Boylar

1
    0 Yorumla
  • Alone_boy35
    Alone_boy35 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Aşk eşit olmalı

1
    0 Yorumla
  • KomünistPuşt
    KomünistPuşt Takip Et
    +1 yıl

Hiçbir şey

1
    0 Yorumla
  • Modabebeği
    Modabebeği Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

her şey

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

her şey

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlilikte ya da sevgililikte "eşit olmalı" dediğin ne var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlilikte olmazsa olmaz dediğiniz şey nedir? 10 cevap verildi
Evlilikte kesin olmalı dediğiniz nedir? 7 cevap verildi
Burcuna göre aşk, se. ks ve evlilikte hangi burçlarla olmalısın? 19 cevap verildi
Bir evlilikte olmazsa olmaz dediğiniz şeyler nelerdir? 81 cevap verildi
Evlilikte olmazsa olmaz dediğiniz ne var? 58 cevap verildi
Sevgiliyle evlilik için nasıl konuşulur? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Anatomik bilginiz var mı?
  • Dünya kupasını takip edecek misiniz?
  • Tığ işi sever misiniz?
  • Kadından şoför olur mu?
  • Örgü battaneyileri beğeniyor musunuz?
  • Çöpe attığınız makyaj malzemeleri var mı?
  • Bu estetiğe 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?
  • Sizce sürgülü kapı kullanışlı mı?
  • Sizce bu fondöten binlerce liralık fondötenlere taş mı çıkarır?
  • Fiat Egea Nasıl araba sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨