Daha önce ben yakaladım bu kez de o itiraf etti 8 kere aldattı her defasında kendini affettirmeyi başardı ama şimdi çok pişman olduğunu söylüyor asla bidaha yapmiycam diyo sizce affedeyimmi?
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten çok arada kaldım arkadaşlar acaba affetsem yine bu kez akillanirmi
Güncellemeler
+1 yıl
Bu dalga geçenler darim başınıza.
Sevgilimin beni aldattığını öğrendim bu 9. Kezdir?
Ama biten bı ilişkim için şu an hayatım kararmış aldatma falan yok soru gerçek değil onun güvenini kırdım diye terk etti bidaha sevebilir miyim diye inanamıyorum
Biten bir ilişki için canını neden sıkıyorsun hayatın sadece güzelliklerine odaklan eğer kafana takarsan hiç birşeyi yapamazsın seversin başkasını merak etme kalp bu birine bağlanmadan duramaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Troll olmalı çünkü bu kadar geri*zekalı birinin varlığına inanmıyorum. :D
Sen çokmu zekisin
Evet trol ama öyle olanlar var çok sevdikleri için insanların sevgisine saygın olsun terbiyesiz buna canım denmez
Gerizkllikk denmezzz buna
8 kez yapmış şimdi 9. Kez yaptı. Yine affetmeyi düşünmüyorsundur umarım
Affetme ya 1 kere yapan bir daha yapar derler bu kişi 9 kez yapmış hala affedecek kadar saf mısın
İnandın mi gerçekten fikir merak ettim ama haklısınız
Ciddi ciddi cevaplayan bende kabahat
Akıllanana kadar affet bakalım kaçıncıda aklı başına gelecek çok merak ediyorum.
😢
Aklına sıçayım düzelmiyor işte neyi deniyorsun daha
Hepiniz öyle misiniz acaba bıraksam onu bidaha birini seçebilir miyim😢
Sevebilirmiyim
Seve bilirsin tabiki hayat her türlü devam ediyor daha güzel bir aşka yelken açmalısın artık
Dimi olmuyo ama
Ne olmuyor hayat bu ne zaman ne ile karşılaşırsın bilinmez ve illa birini sevmek gerekmez bu hayatı yaşamak için
Troll insanların ne diyeceğini merak ettim
Sadece derler boşversene
Ama biten bı ilişkim için şu an hayatım kararmış aldatma falan yok soru gerçek değil onun güvenini kırdım diye terk etti bidaha sevebilir miyim diye inanamıyorum
Biten bir ilişki için canını neden sıkıyorsun hayatın sadece güzelliklerine odaklan eğer kafana takarsan hiç birşeyi yapamazsın seversin başkasını merak etme kalp bu birine bağlanmadan duramaz
Umarım dediğin gibi olur teşekkür ederim güzel yorumun için her şey gönlünüzce olsun 🦋
Umarım
aaaa sende yeter artık 100 defa yapıncamı bırakacaksın
- Bu soru trol olmalı. Çünkü hiç bir insan 9 defa kullanılıp affedemez.
- Eğer ki trol değilse net maldır zaten.
Malll sensin ya seviyorum
Senin her şeyi affedecek saflığın varken onun söyleyeceği yalanlar ve kıracağı cevizleri bitmez
Gerçekten pişman ama seviyorum 😢
Kardeşim sen iyimisin, adam 9 kere aldatmış sen halen affetmeyi düşünüyorsun 😂
😔
10. Kez yakalamak için fırsat vermelisin.
Müsade et 10 a tamamlasin
Yok bidaha yapmiycam inanıyorum ona bidaha yapmiycam dedi
Trol olmalı bu kadar slak olamazsın
Fikir merak ettim düzgün konuş bide böyle kadınlar var slakk oldukları için değil sevdikleri için affeder biraz saygınız olsun
Affet kız nolcak en fazla bir kere daha aldatır.
Yok bu sefer gerçekten çok pişman resmen havladi
Aynen sorun olmaz.
8 kere dayandın yine dayan
Bidaha yapmiycam diyo ama
Affet nasıl olsa yalama yapmış
neyi beklion ayril
Seviyorum
Burcu ne
Öküz
Bu iş 88 i bukur gibi tabi daha fazla da olabilir
Benim başıma geldi diye diyorum akıllanmaz böyleleri içlerinde var ayrılman en doğrusu
Yok bacım soru gerçek değil
Troll sadece insanların fikirlerini merak ettim
Hiçbir kadın aldatılmayi hak etmez hiç aldatılmadim ama gerçekten kötü bir durum
Evet