Aşk İlişkileri Kalbiniz hoş mu dolu mu tahmin ediyim mi💃? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aylardır burdayım ama ilk sorumu sormuş bulunmaktayimmm Güncellemeler+1 yıl Hoş değil boşş Kalbiniz hoş mu dolu mu tahmin ediyim mi💃? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı. Günlerden tahmin sanırım bugün.Sen de tahmin et bakalım 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl tahmin et bakim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dolu Yorumla sierravista +1 yıl yiok :/ Yorumla
priashairp Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl evet lütfen ben de merak ediyorum bunu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bomboş Yorumla priashairp +1 yıl evet tam tahmin ettiğim gibi teşekkürler Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Aylardır neler okudun öyle gel anlat biraz. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Boş Yorumla builder +1 yıl boş da değil dolu da değil. karışık aslında. biri var karar veremiyorum. Yorumla
Acetbeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Tahmin et 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Boşş Yorumla Acetbeyy +1 yıl Bildin seninki dolu? Yorumla Soran +1 yıl Noooo Yorumla Acetbeyy +1 yıl Neden noooo Yorumla
sananelazimsa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Et bakalım 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Dene 0 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. ettt 0 0 Yorumla
ffullya Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Et 🙂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Dolu Yorumla ffullya +1 yıl Maalesef. :) Yorumla
Okan_72_ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Tamam et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dolu Yorumla Okan_72_ +1 yıl Keşke boş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Günlerden tahmin sanırım bugün.
Sen de tahmin et bakalım
tahmin et bakim
Dolu
yiok :/
evet lütfen ben de merak ediyorum bunu
Bomboş
evet tam tahmin ettiğim gibi teşekkürler
Aylardır neler okudun öyle gel anlat biraz.
et bakalım
Boş
boş da değil dolu da değil. karışık aslında. biri var karar veremiyorum.
Tahmin et
Boşş
Bildin seninki dolu?
Noooo
Neden noooo
Etme 😒
Et bakalım
Boş.
Et 💃
Sence benim gönlüm boş mu?
Dene
ettt