Gelin buraya 🥺 döner mıııı?

Arkadaşlar toplanın bişey sorucam 😅🤭
Şimdi benim 2,5 yıllık bir ilişkim vardı 3 ay önce ayrıldık. Kendisi normalde aşırı kıskanç bir insandı. Aynı zamanda beni de çok severdi. Hareketlerinden anlardım. Mesela beraber iyi geceler demeden uyumazdı, kavga edince barışmadan uyumazdı. Ben onu engellesem kaç kere arardı. Neyse bu üni sınavına girecek bu sene tekrar çünkü geçen sene mezuna kalmıştı. Bizde çok kavga ediyorduk. İlişkimizin son ayı kıskançlıkları azalmaya başladı ilgisi zaten azdı ders çalışıyor diye ama daha da azalmıştı. Soğudum gibi konuşuyordu. Bu arada dershaneye başladıktan sonra böyle oldu. Anlatıyordu işte şu kız bana saatini verdi işte şu kız gözlerin çok güzel dedi şu kız bana kahve ısmarladı falan. Sonra bi olay oldu kavga ettik o direk ayrıldı benden hiç çabalamadan. Daha 5 gün önce sırf onu engelledim diye defalarca aramıştı beni sonra tek celsede bitirdi. Ben ondan sonra bi kaç kez yazdım ona. Bi keresinde artık seni sevemiyorum işte seninle kalarak sana zarar veririm falan dedi. Hatta en son kendisi 1,5 ay önce falan helallik almak için yazdı o ara kötü oldum biraz yalvarır gibi konuştum. Neyse dershaneye gittikten sonra değişti kısaca. Mesela benleyken sosyal medyaya hiç önem vermezdi. Profil fotoğrafıdır takipçi sayısıdır falan. Wp de bile pp yoktu. Ben diyince böyle boş şeylere uğraşma derdi falan. Şimdi bakıyorum hep farklı Pp ler takipçi yükseltmeler falan. Anlayamadım. Bana küs uyuyamayan adam bensiz 3 ay durdu. Eminim benim gibi kimse onu çekemez. Neyse pişman olur mu neden böyle oldu bişey diyin bana 🥺🥺🥺 Unutamıyorum sanırım
Gelin buraya 🥺 döner mıııı?