erkekler neden sürekli belaltı konular konuşmak ister ki?
ha birde konuyu kapattırınca sinirlenmeleri yokmu...
ha birde konuyu kapattırınca sinirlenmeleri yokmu...
Neden hep bel altı?
1-Karşı tarafa bu izlenim verildiğinden
2-Ailesinden terbiye almadığı için
3-Bulunduğu arkadaş, okul, ev vs. vs. ortamlarından
4-Çevresinde arkadaşları bu tarz ilişkilerle dalga geçtikleri için
5-Hormonlarına sahip çıkamaması
6-İradesi zayıf olması
7-Ahlak nedir bilmemek
8-Karşı tarafı sadece cinsel bir obje olarak görmek
9-Genelde hep çevresel faktörlerden dolayı insanlar ne yapacağını pek kestiremiyor. Bilmiyorlar ve öğrenmek istemiyorlar. İşlerine gelmedikleri için kulak tıkıyorlar. Uzun lafın kısası cahillik ve körü körüne hareket etmek.
10-Bu saydığım maddeler her iki cins (bayanlar-erkekler) içinde geçerlidir. Ahlaksızlığın kadını erkeği olmaz.
bunu sırf erkeklere bağlama hemen toplumun bu düzeye gelmesinin asıl sebebi tv lerdeki o lüks gösterilen evlerdeki dizilerde çekilen öpüşme sahneleri ve sonrasıdır bundan dolayı örnek veriyorum 14 yaşındaki bir erkek çocuk o dizide yaşanan sahneyi izlerse beyninin bilinç altına yerleşiyor ve beyinde yaş ilerlemesine bağlı olarak sürekli merak uyandırıyor ve sonra da yapmak istiyor onu ondan sonra da çevredeki arkadaşlarından konuşarak internetten izleyerek öğreniyor bunları ve daha da merak uyandırıyor ve yapmak isteme içgüdüsü artıyor dolayısıyla bu kişide daha da merak uyandırıyor ve kendini o boşlukta hissediyor ve normalmiş gibi belaltı konuları konuşma ihtiyacı hissediyor..
Amerikan bozmasi ahlaksız diziler ve filmler yüzünden. Ayrica aile çocuğa sanki cinsellik çok kotu bir şeymiş gibi anlatiyor. Böyle olunca merak sariyor zamanla bu icgüdüyle birlesince abazalığa dönüşüyor
Çünkü ergenlikte erkek beyni ile ürolojik bölge yer değiştirir sonra o hep öyle gider.
Ata Demirer terk :)
Cevap
23Cevap
merhaba, belaltı muhabbeti severim. Hayatın en güzel yönü çünki. Ama zeki olmayan bir kadına katlanamam, zeki olduğunuda, belüstü konularda konuşarak anlarım. Onun için , her yönden sohbet beni çeker.
Cinsel obje sınıfında olan sizler utanın, ne yazık ki objelikten öteye geçememişsiniz gözlerinde onların...
farklıyız, sexten siz daha fazla zevk alırsınız ama herzaman o konuda aç olan biziz malasef sebebi bu...
kızlar erkeklerden daha meraklıdır bel altı konuşmaya
erkekler sadece ünlemlerde (ula a... k... ğum, s... r vs vs) konuşurken kızlar sadece bel altı konuşmaya bayılır çok meraklılar çünkü
Kızlar bir araya geldiginde sevgilisinin seyini anlatmıyormu birbirlerine kimi kekliyonuz siz
o zaman bel üstü konuşalım çağla şikelin göğüsleri biraz küçüktü sanki
burdan başka ne konuşcak adam zaten site sap kaynıyo özelden siyaset mi yapak :D
Hadi Canım sen de Sanki kızlar Hep bel Üstü konuşuyo da
bir sevgilimin serce parmaagim kadar pipisi vardi kalkmis haliyle. Hemen ayrildim tabi
Yüz vernesseniz kimse bel alti konusamaz
vermiyorum ki arkadaşım konu kitaplardan birdenbire belatına geliyor neye uğradığımı şaşıyorum
Yok sana demedim genel konuştum
Kitaplardan derken nasip yani?
en çok zevk aldıkları yer bel altında o yüzden :)
hormonlarımız bacım hormonlarımız
Ergenler terbiye gormemis insanlar
Kızları yöneten beyinleri ya erkekleri?
Beyin kafada degil taşşaklarda çalışıyor
olgun erkekleri tercih etmelisin
Ne yapalım tırnağından mı konuşalım
Yerçekiminden dolayı..
O ışığı vermeyin konusmazlar
O erkeklerin değerini gösterir.
Neden tüm kızlar bel altı konuşmak ister?
Erkeklerin cevapları niye bu kadar iğrenç ya
Açız aç:)
Doğru diyosun.
Kişiliksiz insan çok
bilmiyoruz :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar