Sevgili değiliz Yılışık da değiliz Adam bari taktiksel yaklaşıyor ... Hiç mi görmedin? Cimcime ve prenses kelimelerinin kadını soğutmak için kullanıldığını? ... Bu arkadaşımız da ona ısınmayım diye böyle bir önlem almış
Kadını soğutmak için kullanılması cimcime ve prenses kelimelerinin kullanılmasından daha saçma. Bence sana sevimli görünmek için farkında olmadan vıcık vıcık ergen havalarına girmiş. Karşılıklı saçmalıyorsunuz yani.
O vıcıklık sen de saçma bir şekilde kendini soğutma olarak algılıyorsun. Üzülerek söylüyorum ki bana dediğin tam olarak sen oluyorsun. Keşke memintolar büyüyeceğine kafa büyüseydi.
Ya sen gercekten canımsın Adam uyandın mı cimcimeye ek olarak Bir de altına dalga geçer gibi güzellik uykusunda mıydın prenses yazmış ... Ne dememi bekliyorsunki normal bi şekilde konuşmaya devam mı edeyim Samimiyetsiz bir tavır ... Sen anlamıyorsun bu cümleler bana ilgi duyduğunu falan göstermez Ama sizin her hareketinizde kendine aşık olduğunuzu düşünen kezbanlar layık size haklısın
Tinder da tanıştım Belki bilerek öyle konuşuyordur işte ona ısınmayım diye
Ben de zaten soruda bunu anlatmaya çalıştım, bunları demesi bana ilgi duyduğunu göstermez Tam tersine hoşlanmadığını da gösteriyor olabilir ... tabi erkeğin her hareketinde kendine aşık olduğunu düşünen egolu kezbanlar olduğu için ben anormal kaçıyorum haklısın
Haklısın ama bu yazdıkları da bana hiç iç açıcı gelmedi Alışık olduğum bi stil değil Tarzını bilmiyorum belki hep böyledir Onu da zamanla görürüm Asker olduğu için belki vakit geçsin diye yazıyordur
Asker olduğu halde yazıyor adam zamanında, ve bence kadınlarla pek tecrübesi yok o yüzden böyle yazıyor yazmayı bilmiyor, ben olsam nasip yazarım jdjsjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben pek bir anlam çıkartamadım yazışmadan. İki sevgilinin yılışık yazışmaları işte.
Sevgili değiliz
Yılışık da değiliz Adam bari taktiksel yaklaşıyor
...
Hiç mi görmedin? Cimcime ve prenses kelimelerinin kadını soğutmak için kullanıldığını?
...
Bu arkadaşımız da ona ısınmayım diye böyle bir önlem almış
Kadını soğutmak için kullanılması cimcime ve prenses kelimelerinin kullanılmasından daha saçma. Bence sana sevimli görünmek için farkında olmadan vıcık vıcık ergen havalarına girmiş. Karşılıklı saçmalıyorsunuz yani.
Ne alaka çok boş yapmışsın
Onu vıcık tavırlarına tepki gosterdigim için be Saçmalamış mi oluyorum ge. zekalı mısın
O vıcıklık sen de saçma bir şekilde kendini soğutma olarak algılıyorsun. Üzülerek söylüyorum ki bana dediğin tam olarak sen oluyorsun. Keşke memintolar büyüyeceğine kafa büyüseydi.
Ya sen gercekten canımsın
Adam uyandın mı cimcimeye ek olarak
Bir de altına dalga geçer gibi güzellik uykusunda mıydın prenses yazmış
...
Ne dememi bekliyorsunki normal bi şekilde konuşmaya devam mı edeyim
Samimiyetsiz bir tavır
...
Sen anlamıyorsun bu cümleler bana ilgi duyduğunu falan göstermez
Ama sizin her hareketinizde kendine aşık olduğunuzu düşünen kezbanlar layık size haklısın
M. al misin dostum adamın bu yazdığından bunu nasıl çıkardın ya
bir şey merak ediyorum isminin hakkını veriyormusun 😄
Aynen
Ben şimdi bu adamla napayim 😅
Ahahah 35 yaş üstü çapkın adam lafları bunlar
31 yaş asker
Bekar😂
Üsstw 2 mesaj rezillik ötesi
Neden soguyasın
Ne biliyim yalnızlığa alışmıştır kimseyi istemiyordur
Hoşlandığı biri vardır vs vs
Olm ergen misiniz bu nasıl üslup dhshhs
Adam ben ona ısınmayım diye yapiyor hâlâ anlayamadın mi
Isınmanı istemese kanka aga falan der ne alaka
Onu 18 lik ergenler gençler bilir söyler
Bu adam 30 yaşında birseyler görüp geçirmiştir
Bir bildiği vardır tabiki
Nerden tanıştınız bununla, adam 15 yaşındaymış gibi konuşuyor
Tinder da tanıştım
Belki bilerek öyle konuşuyordur işte ona ısınmayım diye
Ben de zaten soruda bunu anlatmaya çalıştım, bunları demesi bana ilgi duyduğunu göstermez
Tam tersine hoşlanmadığını da gösteriyor olabilir
... tabi erkeğin her hareketinde kendine aşık olduğunu düşünen egolu kezbanlar olduğu için ben anormal kaçıyorum haklısın
Aga adam neden soğutmaya çalışsın, öyle olsa geç falan yazar
Haklısın ama bu yazdıkları da bana hiç iç açıcı gelmedi
Alışık olduğum bi stil değil
Tarzını bilmiyorum belki hep böyledir
Onu da zamanla görürüm
Asker olduğu için belki vakit geçsin diye yazıyordur
Asker olduğu halde yazıyor adam zamanında, ve bence kadınlarla pek tecrübesi yok o yüzden böyle yazıyor yazmayı bilmiyor, ben olsam nasip yazarım jdjsjs
Ahahah neden nasip yazarsin
Daha iyi yazarım yani ben yazmasını biliriim hdhssh
Bilemiyorum şimdi 😂
Görsen anlardın djdhhs neyse neden askerle konuşuyorsun peki ya hshsh
O denk geldi onla konuştum özel bi sebebi yok. düz bi adam
Sevilmeye ihtiyacı var