#SelamGençlik 🍀 Kapsamlı ve özet bir cümlede bütünsel bir mutluluk tarifi arıyoruz arkadaşlar, mesela ben "ritim uyumu" ile özetlerim tüm mutluluğu, mükemmel bir ritm hem tende hem ruhta olmazsa olmaz ya, sizler ne dersiniz? #Aşkİlişkileri 🍀 #TubaSueda 🍀
Kadın ve erkek arasındaki her konudaki mutlululuğun nedenini tek bir cümleyle özetleyip açıklarsanız, bu cümle ne olur?
Sanırım erkeğin uzun boylu olması hanımefendilerdeki tek kıstas kısa boylu erkeklerle asla mutlu olamıyorlar gibi... Uzun boylu olanın diğer bütün eksileri siliniyor kısa boylu adamın tüm artıları yok oluyor gibi... Hanımefendiler böyle mutlularsa onlara ve sevdiklerine saygı duyup mutluluklar dilerim... Tüm hanımefendilere mutlu 8 Martlar...
İkisi de bana uymaz herkes istediğini giysin istediği gibi yaşasın. Kadınlar beni sevmemekte özgür, ben de onların beni sevmeyişlerini sevmemekte özgürüm. Kimseye yaranmak için marjinal kıyafetler giymeme gerek yok. 😊
Ben uzun boylu tüm erkekler sevilir demiyorum ama kısa boylu erkeklerin yüzde 90ının sevilmediğini görüyorum. Yüzde 10 da ya trilyoner sosyetik ya da belalı mafyatik maalesef...
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadın ve erkek arasındaki her konudaki mutlululuğun nedenini tek bir cümleyle özetleyip açıklarsanız, bu cümle ne olur?