Sizce ne yapmaliyim? Eşim beni tekrar aldatıyormu?

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz sadece düşündüklerinizi yazarak. Bugünden tam 9 yıl önce eşimle sevgiliydik ama aramıza sorunlar girdi ayrıldık biraz geçtikten sonra eşim başka bir kızla çıkmaya başladı ve onu sevdi 1 yıl çıkmışlar kız evlenmek istemiş eşimin madi durumu yoktu o yüzden reddetti eşim onun isteğini kızda gidip başka biriyle nişanlandı ve evlendi bizde eşimle barıştık 1 yıl sonra evlendik eşimin onu unuttuğunu sanıp mutluydum bu kadının 2 oğlu oldu 3 ay önce eşimle tekrar yazıştıklarını gördüm biraz araştırmayla 3yıl snepten yazıştıklarını gordum 3 ay önce 36 haftalik hamileydim tartışma dan sonra suyum patladı arım yoktu ve çok şükür bebeğime bişey olmadı ama eşim pişman olduğunu söyledi evime döndüm ama ona bir ilgim yoktu onunda bana bir kac hafta sonra yazıştıklarını tekrar anladım ve ona dedim sadece ona yazmamamasını söylemiş bunuda belirtilmek isterim eşimle 6-7 yıldır evliyiz şifresini bilmezdim hiç bir yerden izin vermezdi telefonusuna dokunamazdım şimdi şifrelersini herşeyi biliyorum ama içim hiç rat değil ya tekrar yakışıyorlar o düşünceyleyim sizce neyapmalıyım? Bide buda var eşimle bende hiç ilgilenmezdim hep ondan kaçırdım başım ariyo uykum var gibi.. şimdide eşimin ilgisi azaldı o yuzden çok şüpheliyim benden dolayı böyleymiş alışmış artık istemiyor sizce normal mi? Lutfen yazın.
Sizce ne yapmaliyim? Eşim beni tekrar aldatıyormu?