Bayadir bana bakan ve aşık bir kız vardı bugün sınıflarına gitmek zorunda kaldım beni görünce kafasını başka tarafa çevirdi hic bakmadı normalde her gün baksiriz biraz ama bu sefer birden ne olmuş olabilir
Ama o baktığı zaman ben yüz vermiyordum onun için mi soğudu
Ama o baktığı zaman ben yüz vermiyordum onun için mi soğudu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
evet aptal misin? eger kizdan hoslandiysan adim at. kiz sana kirilmis. kiz bir cisim de degil yani duygulari var.
Bak hep etrafımda olurdu bana bakardı ama bugün sınıflarına gidince birden yüzünü çevirdi hic bakmadı bile
seninkisi bana ego tatmini gibi geldi. benim asıl sorum senin ondan etkilendiğin mi? şimdi koş bakalım peşinden kızın egon için. oturup düşün.
1 sene o bana baktı tamam mı ve 1 aydır dahada bakmaya başladı cuma günü bile baktı ama bugün hiç bakmadı beni görünce kafasi cevrdi sence ben ona bakmadığım için mi ama hala arkadaslari bana bakıyor
kaçan kovalanır yapıyor
Kim kaçıyor burda😅
kız kaçmak istiyor şu an. peşinden koşmanı istiyor ya da artık sıkıldı. kimse adım atmıyorsa yeter be dedi ve artık bakmamaya karar verdi
Anladım teşekkürler
belki senin ona karsi ilgisi olmadigini dusundugu icin oyle yapmistir
Bak hep etrafımda olurdu bana bakardı ama bugün sınıflarına gidince birden yüzünü çevirdi hic bakmadı bile
Bu erkekler niye böyle ya
Gerci ben de böyleydim
Şimdi sence ne oldu birden böyle oldu normalde hergun bana baktığını görurdum ama bugün sınıfına bile gittim beni görünce yüzünü hemen çevirdi hiç sohbetim yok kızla bu arada
Bro umudu kesti büyük ihtimal o yüzden
Anladım teşekkürler
Sevmiyor seni soğumuş belliki. boş ver
Soğumus diye düşündüm bende bugün yine etrafımda görüyordum
Napti baktımi sana
Sen seviyormusun onu
Sema çok belli ediyon artık sıkmaya başladı bak yeter sevmiyorum abi sevmiyorum senin olduğunu anlamıyor muyum
Off hep kız zaten bana sen o kız niye bakmadı diye soru sormuşsun napiyim daha benide istemiyorsun hem 😞canım çok yanıyor cokk anlatamıyorum kimseye ben her gece senin için ağlarken sen naptın haberin bile yok
Yaw sevmiyorum onu sevmiyorum az kaldı zaten yazacam onaa bakma rahatsız oluyom diyecem yemin ederim az kaldı ama bak sen böyle yaparak beni kendinden daha çok soğutuyon haberin yok böyle yaparak bir şey elde edemezsin beni sevme diyom. Sevmeee anlamıyorsun sen zorla mı ne yapmam gerek sevme başkasını sev ben kimseyi sevmiyorum sevmem sevemem istemiyorum kimseyi
Beni böyle kolayca unuttun mu?
Daha bir şey demiyorum sana sen gittikçe bu hale getirdin kendini haydi eywalaah
Pişman olucaksin ama ben her gün kötü bir haldeyken umrunda değilim ne yaşadığımı falan ümit verip yarı yolda bırakmanin günahı çok şu ramazan ayında😞
Ve o kızı sevmiyorsan da neden o bana bakmadı diye soru sorarsın ki umrunda değilse hiç sormazsin😞çok canım acıyor o kız hakkında soru sordugun zamanlar😢
Allah'ım yarabbim bak sana daha çok kızmak üzülmenii istemiyom
Bakk son kez yaziyom iyice okuuu iyicene anla beni ben sana kaç kez dedim sevme beni sevme ben istemiyorum aşk sevgi falan filan
Sen mal mısın sevmiyorum diyen istemiyom diyen biri için kendini ağlamaya üzmeye ne gerek var bana de ne gerek var istemiyorsa istemiyor demen gereken yerde kendini üzuyon boş boş her gece geliyon burada beni ariyon bilmiyor muyum ben ister Üzül ister üzülme sema ben aylar öncesinden beri sana diyorum bitti yok aşk sevgi biz yokuz diyom sen ama hala aynısn böyle yaptıkça varya ben sendne daha çok soğuyom dahada yazmak istemiyorum sıkıldım yazmaktan anla artık biraz kendine gel ya istemiyom diyen biri için üzülmek saçma mal değilsin sen ama düşün biraz
Allah'ım bakıyorum belki soğumuştur diye merak ettim sordum ben anlamıyorum gerçekten bu kızlardan hiç birinizden azıcık kaldı zaten o kizada soyluycem az kaldı
Ben yatıyorum okula gitcem birdahada böyle şeylerle uğraşma ben senin olduğunu anlıyorum o m harfide silersen sevinirim boşuna orada kalmasın haydi iyi geceler
Kendine zarar verme bak aklım sende kalmasın