Çok fazla oldu hemde. İşin ilginç yanı da bana bir şey olduğu zaman ilk onlar gitti. Hayat laftan ibaret. Birilerine işin düşsün, işte o zaman görüyorsun kim seni bırakıyor, kim sıkı sıkı tutuyor. Birine gel de, ya da borç para işte her şey ortaya çıkar. Bunlara bile gerek yok, ters gününde ol biraz soğuk davran. Azıcık çıkarlarına hizmet etmeyi ve alttan almayı bırak ve izle. Kim seni sen olduğun için seviyor? Kim seni çıkarlarına uyduğun için seviyor? Kim senin sana o an hissettiği duygular için yanında? Kim belki işime yarar diye seviyor? Hepsi bir bir kendini belli ediyor zamanla.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evet, oldu. Hayatımda hiç güvenmediğim kadar güvendim, şimdi o güven boşluğunda boğuluyorum. Bir daha ölsem güvenmem, aşktan elimi eteğimi çektim. Ona sen beni bırakırsan bir daha kralı gelse ben güvenemem demiştim. 2 gündür mahvoldum, geçer mi?
Çok kişiden duydum hiç birisinin sözlerine büyük anlamlar yüklemedim ben genelde bu ve benzeri hiç bir söze büyük anlam yüklemiyorum çokta inandırıcı gelmiyor. Bugün bu duygularla beni bırakmayacağını dile getiriyor ilerde duyguları değiştiğinde ilk fikirleri değişecek kararlarına yansıyacak zamanlada eyleme dönüşecek insan oğlunun değişkenliği ruhunda var bu yüzden uzun vadede kimseye büyük bağ kurmuyorum yoluma bakmasını biliyorum. İnsanların sözlerinin arkasındaki perdenin arkasındaki asıl gerçekliğin farkında olarak hareket ettiğim için insanlar artık büyük hayal kırıklığı göstermiyor bende.👒
Bu cümleyi duyunca istemsizce gülesim geliyor. Oldu, herkesten önce gidenlerde onlar oldu, bu yüzden benim için zerre anlam ifade etmeyen bir kalıp bu, ki zaten kimse kimseye kurmasın bunu. Neye güvenerek kurulur ki bu cümle? Hiçbir şeyin garantisi yok, şimdi ki hisler 2 gün sonra bile uçup gidebiliyor, öyle yaşanıyor şu zamanın "aşkları" bu yüzden benim tepem atıyor.
Evet oldu. Bıraktı mı, evet bıraktı. Ama sorun değil bu. Çünkü ben, biri bana "seni asla bırakmam" dese bile ben zaten başından beri dünyanın binbir türlü hali olduğunu bilen biriyim. Ha sonra tekrar ulaştı bana yine hayatıma girdi. Bir de ben bir yakınım için demem bunu kolay kolay. Büyük konuşmayı seven biri değilim, bir de birini bırakıp bırakmama konusunda o kadar iddialı da değilim.
Beni sevdiğini söyleyen kişiler şimdi hiçbiri yok hepsi gitti yine de ailem çok iyi diğer insanlar kandırır yalan söyler onlar olmasın zaten aarkadaşlıklar bitiyor ama iyi olan kişileri tanımak önemli bitmeyecekleri
Neyse ki halim selim talim asker talimi. Yere devrilmeli her zalim, Beslenme çantamda mermim Geç kaldım kaçtı ilk dersim Hayatım bayram değil merasimm..