1 yıllık evliyiz. Eşimin işi masa başı, yöneticilik yapıyor altındakilere talimat vererek çalışıyor. eve gelirken ne zaman bir şey istesem dur bakiyim yanımda bozuk var mı gibisinden konuşuyor. Daha geçen ay su almak icin maaşının yatmasını bekledik. Hem cimri hemde ilgisiz. Bugün eve geldi, kapıyı açtım elindeki ekmeği verdi ve beni öpmedi bile. Evdeki hayvanimizla ilgilendi, sonra bana gel seni de öpeyim diyor... Bende önceliklerinin içinde ben olmadığımı söyledim sacmalama ne alaka diyor her erkek gibi. Ya nasıl kırgınım kötü hissediyordum bı bilseniz. Allah var gerçekten güzel ve bakimliyim. Dışarı çıkınca bakan bakana. Ama eşim bi beni görmüyor.. bilmiyorum çok üzgünüm böyle bir evlilik hayal etmedim. Evlilik bu muydu arkadaşlar?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eleştirin diye yazmadım, çözüm ne olabilir diye yazdım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
zor işi n instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiye
yardm edyo sana da yardımcı olur..
Kadın ruhu kolay harcanıyor ve zedeleniyor
Tipik bir örneğisin maalesef
Çözüm. var mi
Eşinin oturmuş bir karakteri var kendi içinde
Bundan sonrası konuşmak rahatsız edeni ifade etmek
Belki tavır yapmak gibi taktik savaşları
Bı ara çok kavga ettik, yatağımı bile ayırdım
Demekki etkili olmamış
Ve daha kötü olmuştu. Evi terk ettim falan ne bileyim geldi annesiyle aldı beni. Baba evimden.
Ne kadar gereksiz zaman kaybı ve üzücü şeyler
Olması gereken biraz anlamak ilgi ve şevkat
Ne zaman onun eksikliğini eleştirsem hic bı zaman kabul etmiyor. Narsist biri
Bunu çözmüş olman önemli
Evet ama geç oldu
Anlayabiliyorum
Çok düzelme beklemiyorum belki kısa süreli düzelme çabaları gösterecek ama yine normale dönecek
Günaydın dünya kadınlar günün kutlu olsun🙏🏼
ne bekliyordun ki evlilikten? canım cicim ayları bitmeyecek mi sanıyordun
🥺🥺
Günümüz evliliklerin en büyük sorunu ilgisizlik. Bu konuda yapabileceğin bir şey pek yok insanın içinde olması lazım ilgilenmesi için
🥺🥺🥺
Aylardır çok okuyorum ilgisiz koca sorusunu harbiden ilgisizlik kötü bir şey yalvaran bile var benle ilgilen diye kocasına
Soru sordum bende evli ve mutsuz olan var mı diye soruma bekliyorum seni dertleşiriz
Yaşlar kaç? Ve haftada kaç kere seni çekiyor canı? Ve günde kaç saat çalışıyor işte?
Ben 26 o 33. Bazen ben yanasıyorum. Bazen o. Haftada 4 falan yani maksimum. 8 saat çalışıyor.
Kaçında sen yanaşıyorsun?
Seni şehvetle arzuluyor mu? Hiss var mı o an aranızda hissediyor musun? Yazar misin bana bi ozelden
Niye özelden yazıyım burdan da yazarım. bazen var bazen yok
Adminler soru cevap olunca yorumlarda xper siliyor ban atiyor rahat sohbet edilemiyorum bu yuzden rica ettim
?
Eşin tam bir öküz desem?
O sana istediğini vermiyorsa sende ona istediğini vermeyeceksin. ;)
Umrunda olmaz bı keresinde kavga ettik tam 1 hafta hatta 8-9 gün yanaşmadı.
E edeceksiniz.
Sen tam bir tavır koyamazsan böyle şeylerde sana istediğini vermemeyi keyfine göre sürdürür.
Böylesi daha mı iyi?
Hayır. Hatalarını veya alindigim şeyleri söyleyince eğer kendisini haksız olduğunu ona söylüyorsam asla asla kabul etmiyor haksızlığı ve çok konuşuyor.
Tatlı dille konuştun, olmadı.
İma ettin, olmadı.
Tartışınız, onun yolunda devam ettin, olmadı.
Eee? Evlisin ve mutsuzsun.
Geriye ne kaldı seçenek olarak?
Belki evliliğinin bitmesinden korktuğun için veya onu kaybetmekten çekindiğin için bir noktada susuyorsun.
Fakat bu biçimde patlayacağın günü erteliyorsun.
Eninde sonunda patlayacaksın.
O kadar doğru bir tespit ki ben bile böyle ifade edemedim kendimi
yardımcı olacak bir fikir vermek isterdim
ama esin seçenek bırakmıyor ki
Ondan eş olmaz da sen bilirsin
Napabilirim
cinsel hayatın nasıl
Görmeden bilemeyiz
bakim bi sana