Aşk İlişkileri Aynı anda 10 erkekle konuşmak kurnazlık mı sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bence başka birşeyde sizce 🤷 Güncellemeler+1 yıl Bununla ovunenler var 🙄 Aynı anda 10 erkekle konuşmak kurnazlık mı sizce? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yorgunluk, aptallık vede hamallıktan başka bir şey değil. 1 0 Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İlk defa aynı anda 10 erkekle konuşmayı anormal bulan dişiler gördüm şaşırdım. Genelde yoo nodon onormol olsoon flort sonoçto derler ama 😁 1 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. yoo ne alaka sanal dunya burası valla 10 kadına ulaşamadım ama 4 kadınla aynı anda konuşturğum oldu.. 1 0 Yorumla
bugünbiacayipsin Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Bence işsizlik ve kaşarlık kurnazlık işin neresinde anlamadım 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Biz bunun adına başka bir şey diyoruz. Ne zaman bunun adı kurnazlık oldu 1 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Garanticiliktir.Yan cep hobisidir.Doyumsuzluktur.cut. 1 0 Yorumla
Ordinarycitizen Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kurnazlık diyebilmek için ne konuştuğunu bilmek lazım😂 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. kaşarlık deniyor ona ki sadece kadına özgü bir şey değil erkeğinde kaşarı var 1 0 Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl hepsini karıştırmadan konuşabiliyorsa helal lan ona 0 0 Yorumla
Badema Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl maalesef kurnazlik degil bi peynir cesidi olmak k... r 1 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok ya ne kurnazlığı gayet normal hsjsjsjs 1 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Adını sen koy 🙄 1 0 Yorumla
Yelena_ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Basitlik 2 5 Yorumla Caannn35 +1 yıl Eig seçilmeli. Yorumla Soran +1 yıl Niye profili mi güzel @Caannn35 maşallah bu arada eğer profildeki sizseniz güzelsiniz @Yelena_ Yorumla Caannn35 +1 yıl Güzellik veya çekicilik yarışması yaptığımızı sanmıyorum, yorumuna istinaden ve kendi zihnimdeki tanımına göre eig olmasını istedim sadece bu kadar. Yorumla Soran +1 yıl Bana pek öyle gelmedi ama neyse iyi günler diliyorum Yorumla Caannn35 +1 yıl Profilimi inceleyebilirsin, az-çok fikir verecektir... Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Adını koyamadim 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Rezillik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yorgunluk, aptallık vede hamallıktan başka bir şey değil.
İlk defa aynı anda 10 erkekle konuşmayı anormal bulan dişiler gördüm şaşırdım. Genelde yoo nodon onormol olsoon flort sonoçto derler ama 😁
yoo ne alaka sanal dunya burası valla 10 kadına ulaşamadım ama 4 kadınla aynı anda konuşturğum oldu..
Bence işsizlik ve kaşarlık kurnazlık işin neresinde anlamadım
Biz bunun adına başka bir şey diyoruz. Ne zaman bunun adı kurnazlık oldu
Garanticiliktir.
Yan cep hobisidir.
Doyumsuzluktur.
cut.
Kurnazlık diyebilmek için ne konuştuğunu bilmek lazım😂
kaşarlık deniyor ona ki sadece kadına özgü bir şey değil erkeğinde kaşarı var
hepsini karıştırmadan konuşabiliyorsa helal lan ona
maalesef kurnazlik degil bi peynir cesidi olmak k... r
Yok ya ne kurnazlığı gayet normal hsjsjsjs
Bir peynir türü oluyor.
Adını sen koy 🙄
kşarlık
Hayır ucuzluk
Basitlik
Eig seçilmeli.
Niye profili mi güzel @Caannn35 maşallah bu arada eğer profildeki sizseniz güzelsiniz @Yelena_
Güzellik veya çekicilik yarışması yaptığımızı sanmıyorum, yorumuna istinaden ve kendi zihnimdeki tanımına göre eig olmasını istedim sadece bu kadar.
Bana pek öyle gelmedi ama neyse iyi günler diliyorum
Profilimi inceleyebilirsin, az-çok fikir verecektir...
Daha çok kasarlık gibo
Adını koyamadim
rsbuluk olmasın
Afedersin de
Rezillik
Karaktersizlikk
Aptallık oluyor