Aşk İlişkileri Sosyal medyadan tanışmak sizce mantıklı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sosyal medyadan tanismak sizce mantikli mi? Günümüzde oldukca fazlalasti bu durum.. Sizler ne düsünüyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl 🖤 Sosyal medyadan tanışmak sizce mantıklı mı? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Turızmciadamm Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Doğru düzgün kişilerle, acele etmeden tanışmak olabilir. iyi ya da kötü değerlendirilmesi amacına göre değişir tabi. normal tanışmada olduğu gibi 0 0 Yorumla
AlterTylkey Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Modern dünyada, sosyal medya bunun için kullanılmalı diye düşünüyorum ki zaten bu uygulamaların amaçları da bu. En sonunda, buradan başlayan ilişkiler gerçeğe döküldüğü takdirde; bence gayet mantıklı. 0 0 Yorumla
kgkgkgkg Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Mantıklı bence ben de sosyal medya dan tanışmak istiyorum 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı. Mantık arıyorsan hiç tanışmamak mantıklı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Doğru düzgün kişilerle, acele etmeden tanışmak olabilir. iyi ya da kötü değerlendirilmesi amacına göre değişir tabi. normal tanışmada olduğu gibi
Modern dünyada, sosyal medya bunun için kullanılmalı diye düşünüyorum ki zaten bu uygulamaların amaçları da bu. En sonunda, buradan başlayan ilişkiler gerçeğe döküldüğü takdirde; bence gayet mantıklı.
Mantıklı bence ben de sosyal medya dan tanışmak istiyorum
Mantık arıyorsan hiç tanışmamak mantıklı
Mantıklı bence
Bnde dusunuyorm ama sans yokkkk😭😭😭