Aşk İlişkileri Sürekli evine çağıran sevgili evlilik düşünür mü sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Konunun benimle alakası yok arkadaşlar bence düşünmez sizce düşünür mü ♥️ Güncellemeler+1 yıl ... Sürekli evine çağıran sevgili evlilik düşünür mü sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gasdfg Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Evlilik dusncek kadar değer veren biri kullanmaya odaklanamaz bence değer verdiginden özel olur o kadın onun için istisna var mıdır bu konuda bilemem 1 0 Yorumla
NeverBrokeAgain Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Sanmam. Evde ne var ki, dışarıda yapılacak bir sürü şey varken eve çağıran insan ya boomerdır ya da seks köpeğidir. 0 0 Yorumla
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl ne evlenmesi evine çağıran kişi sadece eğlenmek düşünür 0 0 Yorumla
bghinvvcc Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır onun amacı arkadan s1kmek ve sana yalatmak😁😁😁 0 0 Yorumla
_Zuen_ Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl Düşünür düşünür. Benim en sevdiğim şey, evleneceğim hatunu eve at... şey çağırmak. 0 0 Yorumla
merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sürekli evine çağıran adamla evlendim. Evine çağrılınca noluyor düşman mı oluyoruz? 0 0 Yorumla
Soninci Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Sende istiyorsan bazi seyleri o olur bu olur mu diye sorgulama "an" ve "zaman" ne getirir kimse bilmez. 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bafilemek içinse bilemedim... 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evlilik dusncek kadar değer veren biri kullanmaya odaklanamaz bence değer verdiginden özel olur o kadın onun için istisna var mıdır bu konuda bilemem
Sanmam. Evde ne var ki, dışarıda yapılacak bir sürü şey varken eve çağıran insan ya boomerdır ya da seks köpeğidir.
ne evlenmesi evine çağıran kişi sadece eğlenmek düşünür
Hayır onun amacı arkadan s1kmek ve sana yalatmak😁😁😁
Düşünür düşünür. Benim en sevdiğim şey, evleneceğim hatunu eve at... şey çağırmak.
Sürekli evine çağıran adamla evlendim. Evine çağrılınca noluyor düşman mı oluyoruz?
Sende istiyorsan bazi seyleri o olur bu olur mu diye sorgulama "an" ve "zaman" ne getirir kimse bilmez.
Bafilemek içinse bilemedim...
Düşünmez uzak dur eve gitme
sanmıyorum düşündüğünü
Belli olmaz düşünebilir
tabiki hayır sen gidiyomusun
Hayir
Hyirrr
Hayorrrrr
Hiç sanmıyorum
düşünür