Benim yaptığım hatalardan dolayı ayrıldık ve ben onu suçlayıp durdum?

Arkadaşlar sevgilime çok yakan söyledim çok güvenini kurdum ve bunlar ortaya çıktı ortaya çıkınca kavga ettik ve ilişki bitti 1-2 hafta ben ona ağza alınmayacak şeyler söyledim beni kırmamak için hep sustu hep içine attı yapma dedi kalbini kırıcam dedi ben hayatımda ilk defa birine güvendim dedi ilk defa ailemle tanıştırdım onunla beraber uyudum uyandım dedi hayallerim vardı seninle hepsini hadi ordan attın dedi belki şu sözleri söylemek yerine biraz hatanın farkına varsaydın çaba gösterseydin olurdu dedi ama onca şey yapıp hala bana iftira atıyorsun hala ağza alınmayacak şeyler konuşuyorsun dedi ben seni kimseye muhtaç etmemek için çabalarken benden para istemek yerine gidip başkalarından istemişsin lan dedi ben sana son paramla sigara almıştım paran cebinde kalsın kimseye muhtaç olma diye dedi bu yalanların devamı gelecek sen beni 3 kere hadi ordan artık kalbimi * izin vermem dedi brn sana güvenmiyorum sevsem de güvenmiyorum dedi içim içimi yiyor yaptıkların aklıma geliyor dedi yeter dedi artık kötü konuşma dedi bak susuyorum kalbin kırılmasın diye dedi sonra ben gene darladım bir sürü şey yaZdım iftira attım en sonunda ulan dedi şu sözlerinden sonra hala olabilirmiyiz ya dedi ben gene durmadım bir sürü şey dedim en sonunda telefonda bağırdı bir yerlere vurdu telefonu kapatıp beni her yerden engelledi ne yapmalıyım
Benim yaptığım hatalardan dolayı ayrıldık ve ben onu suçlayıp durdum?