Çok çıkmazdayim ne yapabilirim?

Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllik evliyim. Eşimle çok sorun yaşıyoruz ben karakterim itibari ile soğuk ve sert bir insanım eşim de daha ılımlı daha sakin daha pozitif bir insan. Eşimin ailesine yakınım kendi ailemle aramda km ler var. Baska büyük bir şehire geldim buraya adapte olamadım eşimin ailesini benimseyemedim. Cok zor geldi bana yaparım dedim ama bu kadar stres olacağımı bilmiyordum eşim dedi ki her fırsatta annemlere gidelim zorla gittim akrabalara gidelim zorla gittim onun aileisni kendi ailem gini göremedim bütün bu sebepler büyüdü büyüdü en son boşanma noktasına geldik şimdi onu çok yordugumu artık boşanmak istediğini beni sevdiğini ama bir yol bulamadığını söylüyor diyor ki ya bosaniriz ya da sen ailenle kendin horus ben ailemle kendim görüşelim aile ile ilgili her yere tek gideyim sende tek gidersin e ben bunu da istemiyorum çok üzüldüm boşanmak ist miyorum ama her şeyde bitti gitti yapan yüzük bile çıkaran çocuk çocuk davranan biriydim ama hiçbir zaman gitmeyi gerçekten istemedim sadece beni çok öfkelendiriyordu çok mutsuzum ne yapacağım bilmiyorum
Çok çıkmazdayim ne yapabilirim?