AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Kesin yumurtlamıştır aha da şuraya yazdım. Bu oğlanlara güven olmaz, az p. iç değildir onlar. Kızın kızdan başka dostu yoktur
Sen erkekle sadece seks ilişkisi yaşayacaksın sonra da yok kadının kadından başka dostu yoktur diyeceksin hadi ordan ya. Böyle bi ilişkiyi kabul ediyosan çoğu şeyi de göze alacaksın adamla sadece yatıp kalkıyosun paralı o. pudan farkı yok bide anlatması mı dert oluyo ahahah😂😂
Yahu o iki kişi arasında olan bir şey. Sonuçta o teklif etmiş ve o da kabul etmiş. Dini ahlaki değer konuşacaksak, burada ikisi de "suçlu". Fakat bu apayrı bir konu, bir insanla yaşadığın özeli başkasına anlatmak daha ayrı bir ayıp. Bir adamda biraz şeref ve haysiyet varsa, kadınla yaşadığı özeli gidip başka adama anlatmaz.
Ben zaten anlatsın demiyorum ama sen böyle ucuz bi ilişkiye girersen kendini bu kdr ucuz görürsen böyle şeyeler de açık olacaksın sonuçta ortada ciddi bi ilişki yok. Adam sevgilisiyle yaşadıklarını anlatsa tamam ama bu çok farklı bi konu bildiğin genel eve gitmek gibi bişey bildiğin, ayrıca böyle şeyleri kadınlar birbirine daha çok anlatıyo sen gelmişsin kadının kadından başka dostu yok diyosun bıraksana ya sanki bilmiyoruz kadınları 😀😀
Yoktur tabi. Ben adamlardan gördüğüm kötülüğü kadınlardan görmedim
Bu birilerine anlatma olaylarını kadınlar erkeklerden 5 kat daha fazla yapıyolar. Hatta evli olup yatak odası konularını komşularına anlatan bir sürü kadın var boşversene biliyoruz herşeyi biz, ayrıca demek ki sen düzgün tipleri bulmuyosun ki o erkeklerden zarar görmüşsün. Kadınlar genelde tipe paraya baktığı için tabi gözleri görmüyo o tarz şeyleri
Düzgün adam mı var ki? Alayınız bozuk.
Hah bu adam düzgün diyorum ama maskesini çıkarıyor. İyi görünümlü şeytanlar onlar.
Bırak bu işleri ya sanki sizi bilmiyoruz. nerde bi it kopuk onun g. tündesiniz sonra da erkekler şöyle böyle geçin bu ayaklari 😀 ne kdr p. ç olursa bi erkek ne kdr şerefsiz olursa kadınlar okdr g. tünde dolanır bu bilinen bi gerçek
Yoo hiç de öyle değil. Kadınlar efendi adam sever. Ama siz ne kadar kötü kadın varsa onlara gidersiniz, iyi kadınları görmezsiniz, ondan sonra da "hüüööö beni aldattı, hüööö beni sevmiyo, hooo beni dolandırdı" geberin
Ha bu arada o bahsettiğin erkekler olarak sen en iyi örnek olabilirsin
Dünyada ne kadar kötü, katil, uçkur düşkünü, p. iç adam varsa hepsi gebersin. Eğer sen de öyleysen (bence öylesin) sen de Çok yaşa.
İşte senin ne kdr süzme bir m. l olduğun burdan belli ulan dingil sen kimsin ki beni tanımadan etmeden sapık diyosun? Işte senin bu kdr beynin var ve senin bulacağın erkek ne olabilir en fazla. Kadınlar efendi erkek severmiş hadi lan ordan sizi bilmesek inanıcaz o yazdigin aldattı etti diye zırlamaları siz kendiniz yapıyosunuz genelde 😀 nerde paralı arabası olan bi erkek onun köpeği oluyosunuz sonra adam sizi kullanıp s. ktr edince de zırlayıp beni terketti erkekler şöyle böyle diyosunuz. Senin mantığına göre cvp vereyim ozaman bence sende herşeyi hakediyosun çünkü sende o.. pusun ( bence öyle) zoruna gitmez nede olsa bence sence diye yorum yapiyoruz
Sizin çoğunuz bozuk olduğundan iyisi denk gelmiyor biz napalım. %90nı bozuk. %10 kısımına erişmek zor. Kendini "efendiyim" diye tanıtan erkeklerin hiçbirisi de efendi değil. Hani nerede efendi erkek? Var mı? Zaten şimdi kadınlar evlenmemeye başladı. Zaman geçtikçe de artıyor. Bu gidişle hepiniz evlenemeden geberip gideceksiniz gibi duruyor. Siz devam edin kadınlara kötülük etmeye. Evlenmeye kadın bile bulamayacaksınız ki bulamıyorsunuz da zaten.
"Konka bono koz oyorlosomo yooo" diye malak malak geziyorsunuz etrafta. De hayde vaktimi çalma
Mesela sen de iyi erkek değilsin. Senle tanışan kadına ben şöyleyim böyleyim iyiyim melek gibiyim diye öttürürsün kendini şaşalı şaşalı. Ama sonra maskeyi indirirsin ama iş işten geçmiş olur artık sana bağlanmıştır sevmiştir, sen de onun sevgisini kullanırsın o insanı. Siz bu sunuz. ZAVALLILAR ! İYİ GECELER !
Ya hadi bi sktr git işine sen var ya kafayı yemissin haberin yok ahaha. Sana bakan erkeğin beyni yoktur ki zaten akli başında biri bakmaz zaten baksana delisin çünkü 😂 bide erkekler evlenmeye kadın bulamayacakmiş ahaha ulan senin dünyadan haberin var mı ülkede evlenmek isteyen taraf her zaman kadınlar zaten erkekler evlilik deyince irkiliyo gelmiş kadın bulamayacaksinız diyo ahaha. Sen ilk önce bu şizofren beynini değiştir bütün erkekler aynıymış falan ulan sen ilk önce kendi cinslerine bak mk ayakta uyuyosun nerde p. c varsa gidip köpeği oluyosunuz bide gelmiş burada zırlıyosun. Para için dedesi yaşında adamlarla evlenen kadınlarla dolu ortalık sen evlenmeye kadın bulamayacaksinız diyosun ahahaha. Ben burada kendimi sana iyiyim diye tanıtmadım zaten öyle bişeye ihtiyacım yok ama sende saf temiz ayağına yatıyosun genelde ne çıkarsa senin gibi temizim ayağına yatanlardan cıkıyo kesin sende o b. klardansın eminim buna. Kim bilir hangi p. cle neler yaşadın ki böyle kudurdun karşına bi tane saf erkek çıkar ona kendini yamarsın yok beni kandırdı şöyle oldu böyle oldu diye senin gibileri bilmezmiyim ben
Nolcak söylese nolur isteyen sensin kim karışır en fazla o kız çok şanslıydı altımdan geçti der gülerler senin haberin olmaz zaten takma sen
Hiçbir şey olmaz ilişki yaşanır biter yenisi başlar
Bidaha 1000 defa dusun öyle bu islere giris
Sonradan söylermi möylermi diye dusuncelere de kapilmazsin 😉
Akıl varsa onda söylemez. Söyleyipte kim başına dert alır bu durumu. Ayrıca eski sevgilin zaten boş versene sen ya. Hadi söyledi diyelim eski zaten. Duyarsa da sanane dersin sen artık eskisin kiminle düşüp kalktım seni ırgalamaz dersin olur biter.
Ne kadar zevk aldığını anlatmıştır eski sevgiline 😌
Güvenmiyorsan niye o kadar şey yaşadın ki. Bir şey olmaz, olursa da eski sevgilin zaten nolcak.
Diyebilir
Düşündüm de iki yakın arkadaş seni güzel zzzikmusler helal
Söyler büyük ihtimalle sadece onunla kalmaz canı seni isteyince tekrar ister
o buluşmak isteyip onla görüşmezsen sana kızıp seni söylemekle tehdit edebilir
Bence korkmana gerek yok. emin ol eski sevgilin göndermiştir onu. haberi vardır 😂😂
Yattıkdan sonra niye düşüküyorsun çmcesinde düşüncen bunu
Sevgiline der diğer arkadaşına der o diğer arkadaşına der bu böyle sürüp gider
Sen zannediyorsun ki sevgilin ona bundan bahsetmedi. Ve buda ona bahsetmiyor. Yaptığın şeyin duyumasindan korkuyorsan yapmiyacaksin ki zaafın olmasın.
Ben olsam derim aslında o kızdan uzak dur diye garibimde şimdi seni düşünüyordur bilmiyorki boynuzlar everese ulaşmış
Bende zamanında yapmıştım eski sevgilimin arkadaşıyla biseyler ama çok yakın arkadaş degillerdi söylemedi hala devam diyorduk ara verdim
Bunu bı bı tehdit olarak kullanıp seni 10 kere daha duzelbilir.
Akılsız
Bende şikayet ederim mesleğini riske atmaz o
O mesleğini riske atamaz sende sevgili olduğun enayiyi arkadaşlarını ailen gibi seyleri
Doktor çünkü korkuyo zaten yemez bunu ona da dedim şikayet ederim öyle yaparsan dedim
Reşit karşındaki dakine hicbirsey olmaz bizim arkadaşın da başına geldi temiz cikti
Her türlü suçlu olursun
Yoo ben bu nedenle daha önce hapise attırdım birini
Hemde gidip arkadaşına dese napabilirsin ki tehdit ettiğini ispatlama gerekecek baya zor iş
Seni tehdid etmese bile arkadaşına bu kız dan uzak dur der mutlaka
Kızım azdin mi beni Cagar hemen halleder gideriz işimizi a
Ben senin çevreni tanımam sen benim
Al burdan Yak
Öyle tabi ne sen beni tanırsın ne ben seni işimizi halederiz dagiliriz işimizi halledip
Bende denedim ama pişman oldum yapma dediler dinlemedim bence birkez daha düşün
Seni paylaşıyorlardır , eski sevgilinin zaten haberi vardır , senin yaşın kaç bu arada
Yav siz niye varsınız niye yaşarsınız
İlla ki bir gün ayrılınca söyleyecek rahat ol bundan kaçış yok.
daha ilkinde izin almıştır merak etme biliyodur zaten
Derse desin eski sevgilin sonuçta onu alakadar etmez
Senin meleekk sanmıştım olmussunnn gahpeeee
Pekdjdkdkdkdk
Fb ne lan
f*ck body ya seks için bir araya geliyorlar sadece xd
Aaaağğ bı yaşıma daha girdim tobe yrbbm 😱😱
bende ilk öğtendiğimde senin gibi olmuştum dmsksksksjjsjsjdjdjd
Tabii ki söyleyecek.
aman dese nolcak sanki
Arkadaşı ile arası bozulmasın diye demez bence
kim kimin sevgilisi ya ne mideniz var arkadaş.
Eski sevgilini allah kurtarmış
ya niye desin ikiz arasın büşey olmuş bitmiş karaktersiz mi o kadar sanki korkma
Aman derse desin adı üstüne ESKİ SEVGİLİ
Fb ne desem cok mu saf dersiniz 😂😂
Fckbddy
Madem korkuyorsun ne diye bulaştın
çok büyük ihanet etmissin insallah ogrenmez
Millet sevişiyorr yav
Seni kullanmak için bunu kpz kullanabilir
Püü gençlik bitmiş 😂😂 erkek söylemez
Tembihlediysen bir şey olmaz
Kesinlikle söyleyecek
Senle işi bitince diyebilir.
Dünya üzerinde erkek kalmadı mı
Yaparken aklın nerdeydi?
Anlatmıştır coktaaannn..
aranızda yakınlaşma oldmuv
Sıkıntı olmaz seni kaybetme korkusuyla anlatmaz
ne kadar ahlaksız birisin sen igrençsin
elinde video kaydı falan yoksa bi şey olmaaz
Seni masaya mezer yapar
Söylemez kendi de sıkıntı yaşar
neler yaptigniza bagli
Hicbisey klmaz korkmaaa
anlatır. anlatsa ne değişecek ki hem
Söyler evet mutlaka bir gün
Umarım herkese yayar aklın başına gelir
Utanacagın şeyleri ne diye yapıyorsun ki.
İnşallah yaptığın rezillik ortaya çıkar
Boşversene keyfine bak
Söyler eski sevgiline
Evet söyler arkandan atarlar meze olursun
dünyaya yaymıştır onu ne eski sevgilisi hshshs