ÇOK HASSAS BİR KONU LÜTFEN İLİŞKİ TECRÜBESİ OLANLAR BAKABİLİR Mİ?

UZUN OLDU BİLİYORUM AMA LÜTFEN OKUYUN ARKADAŞLAR. Arkadaşlar bununla ilgili birkaç soru daha sordum geçmişte ama olmuyor kızı unutamıyorum. Aramızdaki ilişkiyi kısa bir özet geçeyim kız geçen sene Mayıs ayında bana yazdı biraz konuştuk sonra flört olduk o zamanlar ailevi problemlerimden dolayı ilişkiyi 1 haftalıkken sonlandırmak zorunda kaldım. Ara ara yine flört ettik ama hiç sevgililiğe kadar gitmedi ne zaman buluşalım desem bir işi bir bahanesi oluyordu gelmiyordu ya da ben gelmiyordum bir şekilde hiç buluşamadık. En son ben onu sevdiğimi söyledim o bunu söylemini çok bekledim ama geç kaldın vs. gibi şeyler söyledi bende bir süre hiç yazmadım bu konuşmanın üzerine en son onu gerçekten sevdiğimi bir şans daha vermesini isteyince beni sevdiğini düşünmüyorum hatta senin kimseyi sevebileceğini düşünmüyorum dedi. Burada biraz sıkıntıya girdi ilişkimiz ben yine bir şey yazmadım 2-3 ay kadar instagramım kapalı kaldı o dönemde açıncada onun gönderileri karşıma çıktı birden fazla hepsini beğendim sonra bir baktım beni engellemiş direkt yazdım neden engelledin diye rahatsız olduğunu belirtti bende normal hesabımıda engelle istersen buradan da engelle hayatından komple çıkart beni dedim o da vaktim yok gibi bir şey söyledi o günden sonra ocak ayına kadar 2-3 ay yazmadım sonra yazdığımda arkadaş kalmak istediğimi söyledim ancak seviyorum şu an seviyelide olsa arkadaşız ne yapmalıyım kaç kez red yedim gururumu kaç kez çiğnedim ama bilmiyorum seviyorum yani
ÇOK HASSAS BİR KONU LÜTFEN İLİŞKİ TECRÜBESİ OLANLAR BAKABİLİR Mİ?