Okuldan tanımadan hoşlandığım bir kız beni reddetti ama onla bakışıyoruz yardım edin?

Ben bu sene okulumun başlarında Bi kızdan hoşlandım Bi 1 ay içinde yaşadım ardından bir kaç arkadaşıma söyledim dedim bu kızı seviyorum tanıyorlarmış da bana kızı tanıyan yakın kim varsa dedi ki bu kız sevgili yapma derdinde değil sevgili işlerinde gözü yok bende seviyorum diye devam ettim malum programdan hesabını buldum takip ettim yüz yüze de 1 2 kere konuşmuştuk malum program dan da bir kere konuştuk sonra ben bir kaç ailevi sorundan mütevellit bunaldım dedim yeter açılıyorum çağırdım kızı bir şekilde konuştum ettim kız onu sevdiğimi biliyormuş bu 1 2 bir çok kişi söylemiş 3 TANIMADIĞI insanlar da gelip söylemiş lan kardeşim derdin ne ya neyse kız bildiğini söyledi ilişki istemediğini söyledi bu olalı 4 4.5 ay oldu 2 ay önce de beni bir kere yanına çağırdı arkadaşları da yanındaydı dedi ki bak **** (ismim) bir çok kişi yanına gelip **** seni seviyor **** seni seviyor diyor tanımadığım insanlarda gelip bunu söylüyor ve ben artık rahatsız oluyorum rahat olamıyorum dedi ve ondan uzak durmamı istedi sonra bende maçoluktan uzak saflıktan da uzak doğru tabir mi bilmem ama delikanlı çocuğum zorlamadım sonuçta onları dedirten ben değilim bana böylr bir şerefsizliği ihaneti yapan insanlara da yazıklar olsun onları bulmak için uğraşmadım çünkü bulsam bile bir şey yapamazdım zaten 1 daha söyleyemezlerdi iş işten geçmişti ve insanın gönül işlerini en fazla 2 3 kişiye paylaşması gerektiğini öğrendim neyse ben bu kızdan her şeyimi çektim beni malum programda takipten çıkarmış arkadaşı da çıkarmış normal buldum buna sinirlenip triplenmedim ben olsam bende öyle yapardım ama benim aklımda hala kalan sorun şu biz yani ben bu kızla hep bakışıyorum abi bakıyorum değil bakışıyorum ever seviyorum ben ister istemez bakıyorum kabul ama o da bakıyor onu fark ettim hele en şaşırdığım genelde ilk bakan ben olurdum bir keresinde ilk bakanın o olduğunu fark ettim göz göze geldim şimdi kızı anlatıp iyice laf kalabalığı da yapmak istemiyorum malum uzun oldu kısa özet geçeyim bu kızla çok göz göze geliyoruz bakışıyoruz bir büyüğüme bunu anlattım ve bana dedi ki senin ondan hoşlandığını öğrendiği zamandan beri başta ilgi duymamış ama zamanla ilgi duymaya başlamış olabilir sonuçta seni seven hemde temiz seven biri varsa ona ilgi duymaya başlarsın hele çok sevgilin olmamış ve erkeklerle de Bi geçmişin yoksa. E bende bu konularda cahilim ne yapmam gerek bilmiyorum elim kolum bağlı sizce ne yapmalıyım? gerçekten seviyorum.
Okuldan tanımadan hoşlandığım bir kız beni reddetti ama onla bakışıyoruz yardım edin?