Gidip arklara diyorum çıkışta kızı itiyorlar üstünede bende dirsegimle vuruyorum bir tane sonrada pardon diyorum üstüne ben şöyle bir halt yedim gittim kızın herseyini bir ark anlattı düşmanına dedim bunları ve kıza biskuviyi çöp kutusnun cevresinde yerde pencerelerin orada bulayıp verdim ne oldu bilmiyom
Ha bide illerde şunu yapmak istiyorum kafasını suya bandırıp çıkarmayıp osmanlı kılıcıyla kesip oenseyle tırnaklarını oymak kafasını betona surtmek üstunede ona benzin içirmek iyi olurduda neyse hayırlısı kısmet nasip işi artık
Sonuna kadar savaşırım bu konuda panter gibiyim sınır tanımam narin ellerimden sivri pençeler çıkabilir. Ama sevdiğin bir başkasını seviyorsa sana da kedi gibi başını önüne eğmekten başka ne düşer?
Sevdiğim kişi de ona karşılık veriyorsa bitirir giderim. Ama sevdiğim insan kendimi bozmadıysa bir şey yapmam. Demek ki hoş bir partnere sahibim ki başkaları da beğeniyor
Bu sevdiğim insana bağlı zaten esas biriyse asla o tarafa dönüp bakmayacaktır ve fiziksel ve ruhsal seviyede beni ve sevgilimi rahatsız etmiyorsa umursamam. Sevgilim ona pas atıyorsa mutlu olmaları için aradan çekilirim. Biz insanız hayvan değiliz şiddetle gürültü ile bir şeyler değişecekse hiç değişmesin
Ben bir şey yapmam sevgilimin tarz ve yaklaşımına bakardım, kimse ile yüz göz olmam mizacıma ters varoş hareketler ama şu var sevgilim veya eşimden beni onure edici benim kadınım belli dermişçesine bir hareket beklenir😊👍🏻
Hmm çok çeşitli şeyler yapabilirim 😂 Fakat sevdiğim insanın gerekeni yapmasını beklerim ben ilk etapta.. Sonrasında olacaklardan ben mesul değilim.. 😂 Keyifli günler..
Sevdiğim kişi eğer benden başkasını seviyorsa gitmesine izin veririm bugün gitmeye meyilli olan yarında olur acıyıda içimin derinliklerine atarım hazmedemem ama elimden geldiğince dayanmaya çalışırım. Şayet kalırsa beni severse işte ozaman doğru kişiyi sevdiğimden emin olabilirim.
Benim sevgilisi olduğumu biliyorsa, bunu bile bile y*vşayıp saçma sapan davranıyorsa bundan sonra ki hayatımı oksijen olarak geçirir. Bir anda buhar olup havaya karışır 🙂
Sevdiğim kişi adamsa başkasına bakmaz zaten. Benim bir şey yapmama gerek kalmaz. Klasımı bozamam. Yok eğer çapkın, her fırsatı değerlendiren biriyse zaten beni sevmiyordur, işim olmaz. Gerçek bir sevgiye 3. kişi asla dahil olamaz.
Hiçbir şey yapmam bende kıskanç biriyim lakin biri ona yürüdüğünde onun engel olması gerekir benim değil. Sadece izlerim sevgilimin hareketlerine bakarım ona göre yol izlerim. Zaten bu sayede bir pislikten kurtulmuştum
Büyük ihtimalle kan gövdeyi götürür çünkü yapanin yaşamaya hakkı yok insanin sevdiğine bakmak nedir ya ben rahat rahat dolasamamam öyle hiç bir şey olmamış gibi belki yanlış ama bende sahiplenme duygusu hat safhada
Benim sevgilime kimse göz koyamaz, kiminle beraber olduğunu öğrenirse de öğrenecek gözlerini eleyecek ve sizler bana lağzımsınız diyecek. Sevgilime yanaşırsa gözlerini çıkaracağımı bilir.
O kişi selasını okusun izmana beni uğraştırmasın zaten zorla bir iki kişi buluyoruz ekmeğimize tas koymasınlar o konuda çok kıskancım gerekirse hemen evlenirim her günde onun dibinden nispet yapa yapa geçerim