Gece gece sıkılmış ruh halimle, karşıma çıkan bu görselle soru mu sorayım dedim.
Gönül işlerine kapınız kapalı mı?

İker Casillas idolüm bundan sonra.
Olmadığı kadar uzak mesafeden seviyorsun, ona ölümüne güven besliyorsun o mesafelere rağmen yıllarca yanına sürekli gidiyorsun bunun için çalışıyorsun.
Evlilik hayali çocuk hayali isimlerini bile kuruyorsun, yemediği zaman yemiyor uyumadigi zaman uyumuyorsun.
fakat anlamadığın şekilde yanından bir anda uçup gidiyor seni b. k gibi yarı yolda dımdızlak bırakıyor.
Tüm içimdeki duyguları anlattın. Her şeyinle severken, onun için her şeyi göze alabiliyorken. Bir gün ansızın gidiyor. Sevmek kolay bir iş değil, herkes bunu beceremiyor, gerçekten becerebilenler de hep bu şekilde kalıyor, yara bere içinde.
Gönül kapsını kapatamayız bana göre.. Sadece girmeyi bilmeyene ve açılmak istemeyene açılmaz, o kadar..
Bu iki sebep bir araya gelince, 7 kapı da olsa açılır mutlaka..
Bazen de şöyle olur; yıllarca pek bir kıpırtamamış gönül.. Sonra yaşamadıklarını, hissetmediklerini hisseder olur.. Şaşırır, farklı şeyler oluyordur orada.. Anlam veremez..
Sonra hatırlar sevmeyi.. Hem de en zirvede yaşar bunu..
Ama o sabırla açılmayı bekleyen kapı, açılmasına rağmen girmesini istediği kişi girmez..
Bir daha ne zaman ve nasıl açılsın..
Teşekkür ederim..
Rica ederim 🌸
1 Aydan evvel hayatıma biri girdi ve onda yaşadığım duyguları hiç kimsede yaşamamıştım. İnsan gerçekten sevince, çektiği acıları bile seviyor. Tabi acı çekiyorum ama zarar verici bir acı değil, daha çok olgunlaştırıcı bir acı. Bir yandan da koşulsuz sevgi ile seviyorum. Amma velakin bu anlatmaya çalıştığım duyguların net bir tarifi yok. İyi ki hayatıma girip varlığını tattırmış. Hani Nilüfer’in “Son Arzum” şarkısında dediği gibi. “Senden sonra kalbimi sevgilere kapadım, ben seninle o günü bin yıl gibi yaşadım.” İşte o misal.❣️☺️
Hiç bitmemesini istiyor insan, böyle seven görünce mutlu oluyorum. Aşk, insanlık, gerçekten seven insan bitmemiş.
Teşekkür ederim. 😄🙏🏻
Rica ederim, seni çok iyi anlayabiliyorum.
Erkekler gönül işlerinden muzdarip, kızlar asma kilit ile kilitlemişler. Her iki taraf da yalnızlık şarkıları söyleyip volta atıyor. Ben izliyorum gençleri :))
Cevap
51Cevap
Kapattık artık bitti bir erkekle en fazla artık çok yakın arkadaş olurum kanka olurum daha da ötesi yok
Kapattım artık ne zaman açılır bilemem
Gönül ilişkilerine kapım hiç olmadığı kadar açık ama eşimle ayrıldıktan sonra bir ilişki yapamadım kimse dikkatimi çekmiyor. Ve şu an hiç olmadığı kadar bi ilişkim, hayatımda birisi olsun istiyorum ama arayışta değilim. Susadım diye zehir içmek istemiyorum 🙂
Sırtımı yasladığım şey kapı mı yoksa? Sanırım bu yüzden gelen giden yok.
Bulursun hemşehrim elbet bulursun. Doğru zaman, doğru insan olsun yeter ki.
Niye kaçıyorsun ki bulduysan
Bazen cesaret etmek, o sulara atlamak gerek. Sonunda boğulmak da var, kahraman olmak da. Bence denemelisin, böyle hisler kolay bulunmuyor.
Bu şekilde dururken de bilemezsin ki ama belki de o kahramancılık dediğin adımı atsan, cesaret göstersen her şey güzel olacak.
Belki hiç beklemediğin şekilde mutluluk kapısı açılacak, he dersen ki yoruldum hiç o adımı atamam, riske girmem o zaman bir şey diyemem.
Teşekkür ederim, senin de sohbetin güzel.
Bir şey diyemeyeceğim o zaman. 😄
Biraz bahsızım galiba öyle hissetmeye başladım çirkin falanda değilim. Bazen olmadı mu olmuyor. Aşka küskünde değilim. Kırgınım sadece
Dünyanın seçmece en monoton hayatını yaşamayı kendine şiar edinmiş kadınların olduğu bir ülkede hangi gönül ilişkisinden bahsediyorsunuz?
Açık ama doğru, gerçek ve anlamlı olanlara açık.. Yani artık flört, sevgililik, zevk sefa ilişkilerine kapalı, evliliğe açık..
Aşkı sandıklara kaldırdım
Üstüne yükler yükledim
Açmasın kimseler diye
Kilitlerime kilit ekledim
Funda Arar gibiyim.
Bu soru sorulduğunda da gönül işlerim yokmuş.
Adamın ikinci cümlesine o kadar katılıyorum ki.. Gereksiz buluyorum.
kilitli demir parmaklık yaptırdım hırsız girmesin diye :D
Ne kapalı ne de açık..
Kapı aralık, kapıyı kimin çalacağına bağlı diyelim :)
Yok değil hatta Coğrafyacı bir kız varsa çok iyi olur
Ya doğrusu olsa anlayan dinleyen fesat olmayan akıllı biri ben okeyim ama yok yani
Yıllar sonra gelen pişmanlık
Aynı şekilde düşünüyorum aşık olmak saçmalık, rezilliktir
Nefes aldığım sürece o kapı kapanmaz. O kapı kapanırsa nefes alamam çünkü. Kadınlara yaptığım kurlarla besleniyorum 😅❤️
Kapalı hatta kilitli. Günlüm birisine kayınca beni unutuyor. O yüzden cezalı.
Açık ama gelen giden yok hâlbuki yoluna halı bile sererim
Kapattım rafa kaldırdım
Açabilecek yetenekli biri denk gelmedi Bayadır
Ben uslanmaz biriyim pekte kapatmam
Kapalı. Ara verdim bir süre.
değil ama güvenim kalmadı buna
Gönül işleri artık yoruyor be canısı kapattık
Kapali ne kelime kilitli
Sevdiğim var
Açıkta herhalde kapıma gelen yol kapalı
Doğru söylemiş. Evet kapalı.
aksine açık gelirse hoş geldi
Kapalı valla
gelene hayhay gidene bye bye
Kapalıyız.
Açıldığım 12. kızdanda red yiyince girdiğim haller
Açık da çalan yok gelen giden yok 😒😑
Açıkta gelen yok 🤷♂️
Bu adam kesin türktür. İlkel kasilyas
Hiç bı zaman kapanmadı da gelen de olmadı örümcek ağları kapladı resmen
Kapalı değil ama açıkta sayılmaz
Ne açık kapalı acabilcek olan denesin
Sonsuza kadar hemde k*hpe yüzünden guvenim kalmadi kimseye
Olsa acacam ama yoh yohhh
Kapali gibi bilmiyorum ya
Toparlanana kadar evet
Bir müddet kapalı.
Hadi bakalım umarım doğru kişiye açılır.
Iker idolümsün koçum
😂😂
Evet kapalı açabilene helal olsun
Ah be Casillas seni de mi üzdüler
Ne kapalı ne açık.
Kapalı
Her zaman kapalıyız
Kapalı ❌
O kapılar kapalı
Yooo, kapalı değil
Evet kapattım
Kapattık