Evet kızlar tercihiniz ne yönde 150 kilo yaşlı zengin bir adamla mı? yoksa fakir yakışıklı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Parası olan dinazor bile kızların gözünde dünya yakışıklısıdir biraderim 😁
Adamsınnnnn 👏👏👏👏😎
Eyvallah gerçekler 😁
şişman zayıflar ama m*lsa tüm parası bi gecede de bitebilir, fakir de sonradan para kazanabilir ve öbürünü seçtiğime pişman olabilirim. bilemedim her şey olabilir anlıyo musun:d
En iyisi kendin kazanacan 😁
aynn ikisine de bb
ne yapalım yaşlı adamı.. noterde araba alırken bir kız gördüm olağanüstü güzeldi lüks bir mercedes alıyordu. babası sandım kocasıymış şişman 60 yaşında vardı kızda 23-24 iğrendim
Demekki neymiş para herşeymiş bazıları için
lanet olsun benimde hyundai i20 arabam var mercedese binmek için hergün kusalımmı çok aptalca
Mercedes olmasada bir opel olur memur arabası oda 😁
Arası yok mu bunun...
Yok 😁
P** erkek olması yeterli
yakışıklı, büyük ve kalın şeyli
20 cm uzun 6 cm kalın yeter mi? ;) yakışıklıyım da 180 boy 85 kilo yapılıyım
Nidecez gız büyük kalın şeyi kürekte verek mi
Bu böyle diyorsa kesin küçük bamyadır 😁 inanma 😁
fotoğrafla kanıtlarsam ne vereceksin? g*tünün fotosunu atacak mısın bu sorunun altına?
Ben nerden biliyim birader belki başkasınınkinin fotosunu indirip atacan bana 😁
adını kağıda yazıp fotoğraf çekeriz sen rahat ol, omeglede bile çok kişiyi şaşırttım.
Aha tipik bir abaza 😁
kişi kendinden bilir işi. kıskanma nazar etme
Ne nazar edecem la ben senin gibi elimi s*km*yorum
bak hala "kişi kendinden bilir işi" sözünün doğru çıkarıyorsun. tam gaz devam et ;) nasır olmasın dikkat et
La bir yürü get b*k ben senin gibileri bilirim. Namussuz adamlarsınız, sokakta sizin gibiler yüzünden kızlar sokağa çıkmaya korkuyor. Onun bunun karısına salça olmak senin işin. İşsiz güçsüz vasıfsız bir adamsın belli. İlk başta yazdığın yoruma baksana abaza seni. Yok 20 cm uzunmuşta 6 cm kalınmışta ne pislik adamlarsınız lan siz. Ben 2 tane üniversite bitirdim 3 dil biliyorum. Kendinle beni bir tut cahil adam. Bir bitmediniz senin gibi abazalar eminim anasına bacısınada sulanır pisliksin çünkü toplum mikrobusun.
Kendinle beni bir tutma tamam mı cahil pislik
okumakla adam olunmuyor.
lisede üniversitedeki öğretmenler bile kızlara tecavüz ediyor. sen neden bahsediyorsun?
Kendini haklı çıkarmaya çalışma. Öyleleride var evet ama bu seni yinede haklı yapmaz. Onlarda senin bir üst versiyonun namussuzlar
ya bi sg artık boş konuşmaya başladın iyice.
Al işte 😁 tamam cahil insan, bu demek oluyor ki uzatma ben anlayacağımı anladım. Milletin karısına kızına dolanma popondan kan alirlar dikkat et koyboy 😁
ya he he a. embesili seni
bir yerde namustan bahsediliyorsa en büyük namussuz o muhabbeti yapanlardır demişler.
Sen abazalığı meslek haline getirmişsin, kendini haklı çıkartacan ya bu konularla ilgili bütün atasözlerini ezberledin mi 😁😁😁 lan hiç güleceğim yoktu 😁
sen böyle devam et tamam en namuslu en ahlaklısı sensin
verseler nefessiz sever gelmiş tatava yapıyorsun
Ben sana kimseyle seks yapmam diye bir şey söylemedim ki 😁 aramızdaki fark ben milletin karısına kızına dolanmıyorum senin gibi abazalık yaparak aramıyorum 😁
@seytantuyluadam ayyy gönderdi resmini...10-12 cm var yok
Zaten kendine güveni olmayan öyle söyler 😁 ben mesela niye ölçüm yapıyım ki gerek yok çünkü 😁
Zengin şişman zengin yakışıklı zengin yaşlı
Adam olsun yeter
Uf sus
Yakışıkliiiiii
yakışıklı zengin ;)
Öyle bir seçenek yok