Annemle babam ayrıldı babam bize eziyet etti babamın sevgisini küçük minik olsa hissetmedim bana maddi yardım mı 1 TL bile para vermezdi. Bu yaşıma kadar hata yapmadan yaşamak için çabaladım. Annem bir sevgilisi var. devamlı annem bana para getir elime para sayacaksın diyor maaşımın belli kısmını anneme veriyorum mutlu olmuyor. devamlı herşeye söyleniyor. Annem de bir yerde çalışıyor. Gitte bakalım başka yerde yaşa nasıl yaşayacaksın diyor bana devamlı söylemiyor erkek kardeşim evde yatıyor ben alışveriş yapıyorum eve getiriyorum eline para sayıyorum mutlu olmuyor yanımda başımı omzuna yaslayacağım kimse de yok napmam lazım kafayı yemek üzereyim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bieaz birikim yap ayrıl evden, kardeşin niye yapmıyorais verişi falan bu ne biçim iştir ya
Nasıl ayrılayım her şey çok zorlaştı benim aldığım asgari ücretle nasıl geçineceğim
İşin zor maalesef, dikkat et bu sıkıntılar içinde kurtulayım diye yanlış bir evlilik faln yapma
Yok kötü insanlar çıktı karşıma çok kötü günler yaşadım ı yüzden evlilik yapmayı düşünmüyorum
İyilerle karşılaşırsın inşallah, buda geçer ama sen kendini yıpratma, takma anneni de ne yaparsan kendine, canının kıymetini bil
Çok üzülüyorum ağlıyorum , benim sırtımı dayıyacak kimse yok sanki erkek benim kendimi 50 yaşında hissediyorum annem anlamıyor baba desen zulmetti hep erkek kardeşim evde yatıyor
Nasıl insanlar var ya inan anlamıyorum, baba dersen öyle sorunsuz, anne kendi hayatında, kardeş dersen yine aynı, benim de başımdan olaylar geçti ama ailen hep yanımda oldular.
Ne güzel ne mutlu sana ,, daha çok şey var bu buz dağının görünen yüzü keşke bununla sınırlı olsa yaşamımdaki olumsuzluk
Herkesin var bir uğraşı, ailem ile aramin iyi olması bağlarımızın güçlü olması bile bazıları için sorun oldu, çünkü kendi ailesinde o sevgi yoktu ve benim aileni yanlış anladı, sorunlu bir kişiliğe sahipti, hayatım zehir oldu. O yüzden dertsiz kul yok
Kötü durum kendine iyi birisini bul evlen gitsin kurtul
En mantıklısı bu bence
@Gizli_üyeymişim_gibi bencede Allah yardım etsin bazen burdakiler gerçekmi bilmiyorum ama zor durumda olan çok var
Yani o yüzden kimseye trol demem ya gerçekse ne bilim kırılır falan kalp kırmaktan korkuyorum
@Gizli_üyeymişim_gibi bende öyle yani umarım Allah yardım eder
İnşallah inşallah
@Gizli_üyeymişim_gibi inşAllah
Evlenecek adam gibi biri yok maalesef. Keşke anlattıklarım sadece bunlarla sınırlı kalsa.
@Gizli_üyeymişim_gibi o trol diyenler umarım hayatın gerçekleriyle kendisi yüzleşir kendileri sınanır 👋🏼
Yani evlenmek ha diyince olmaz bilmiyorum gülüm yardım edemedim
Kötü durum anlıyorum seni elimden yardım gelse ederdim
Allah razı olsun🙏🏻 hani böyle keşke bir çözümü olsa ya da annem nankör olmasa. neden vermeyim ki ama maalesef hep daha fazla ve tatmin olmuyor
Annen gibiler insan degil ki k. Bkma
Benim annem dışarıya çok iyi melek gibi davranıyor bana gelince böyle yapıyor.
Dışarıya iyi yüz sana kötü olur zaten
çok geçmiş olsun ama annen seni hizmetci olarak kulanıyor
Para verme
Evden de çıkma
Ben yetiremiyorum geçinemiyorum vs diyip yine benden para alır zorla
Verme
Kirada değilseniz geçinirsin
Erkek kardeşin okumuyorsa onu öne sür
Ben öyle anlıyorum ki
Ilerde annen den sana hayır gelmeyebilir
Kendine yatırım yap
Erkek kardeşim 25 yaşında bu yaşına kadar 1 sene çalışmamıştır 3 aydan beri çalışmıyor askere gidecek
Senin yerinde olsam vermezdim
Sende erkek kardeşin gibi biraz arsız ol
Sürekli onu öne sür
Devir siyaset devri
Lafı evir çevir
Sürekli kafa karıştır
Ama paranı da biriktir
Har vurup harman savurma
Tabi kiradaysanız bilemem
O zaman belki bir nebze yardım edilebilir
Ama sürekli kardeşinle tartışarak
Bu bir yıpratma savaşı
Kim hakim olucak savaşı
Cızgar olan kazanır
Ama taktiksel düşüneceksin
Ben mesela
Hep tartisairken
Ona buna sinirlenip benle uğraşma filan derim
Orada kafalar karışır
Konu sapar
Teşekkür ederim yorumun için ☺️ Kuzenimin annesi bana :annene para verme birikim yap bak benim kızımın altınları var diyor. Annem de bu bir X yere girsin nasıl parasını yiyecem diyor. Para versem hep daha fazlasını istiyor bununla nasıl geçinicem diyor alışveriş yapsam mutlu olmaz. Verdiğim paranın daha fazlasını ister. Anne ben genç kızım bak kıyafetim yok ehliyet almam lazım desem söyleniyor
Maalesef
Annen seni düşünmüyorsa
Seni kendini dusuneceksin
Teşekkür ederim 🙏🏻 yardımların için. İçimi bir nebzede olsun rahatlattın
Rica ederim
Canım benim ya üzüldüm
Trolmusun