Flörtüm bana bağlanmanı istiyorum seni hayatımda istiyorum duygusal anlamlada fiziksel anlamda da beni yükseltiyorsun dedi ne demek istiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat et!!!
Sana çeşitli taktikler uygulayıp, dikkatini kendi üzerinde toplayarak, kendine bağlamak adına, seni merakta bırakıp kendine aşık edecek, bir tür manipüle etme oyunu. Sen zeki kızsın gelmezsin bu tür oyunlara 😉👍🏻0224 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten 2 dk cevap vermeyince başkalarıyla konuşuyorsun diyor sonrada bana bağlan seni kendime bağlamak istiyorum diyor ama en son çok fazla fiziksel yaklaştı olmaz dedim beni manipüle ettiği için ondan intikam almak istiyorum ne yapabilirim?
- +1 yıl
İntikam almanın en iyi yolu, ona istediğini vereceğini söyle ve onu çokça umutlandır, ilgi göster, daha sonra kendini bir anda geri çek ve hiç cevap verme. Böyle yaparsan o kuduracak ve senden istediğini alamayınca çılgına dönecek emin ol. 😂😂😂
Soran+1 yılZaten ben olmaz dedikçe çıldırıyor inadına olur diyor sonra birden bırakıyor neyse boş ver tarzı şeyler söylüyor naptığını anlamadım
- +1 yıl
Onun burcu ne koç mu?
- +1 yıl
Dengesiz demek ki
Soran+1 yılOnunkini bilmiyorum sormayı unuttum ama benimki koç😅
- +1 yıl
Yapı olarak soğuk biri misin sen de?
Soran+1 yılSadece ilk tanıştığımda çok daha farklıydı yine dengesizdi ama samimiydi şimdi sadece işi gücü cinsellikmiş libidom yüksek napayım diyor
Soran+1 yılEvet ilk tanıştığım kişilere karşı soğuğum
- +1 yıl
Sapığın tekiymiş meğerse o geri zekâlı, gerçek yüzünü gösterdiği iyi olmuş salla gitsin pisliği
- +1 yıl
İlk tanışma da soğukluk yaklaşımda bulunman iyidir çünkü karşındakinin tavrı neyse ortaya çıkarıyo kendiliğinden
Soran+1 yılZaten bide oturduğu yeri falan bide adını yalan söyledi bana ama ben hepsini buldum ortaya çıkardım ama fotoğrafları kendi fotoğrafıydı yalanları çıkardıktan sonra yavaş yavaş böyle oldu zaten
Soran+1 yılEvet bu soğukluğumdan delirdi zaten işte neden beni önemsemiyorsun neden benimle ilgilenmiyorsun neden mesajlarda durmuyorsun diyordu oralarda da seni istiyorum bana bağlanmanı istiyorum diyordu ama ben duygusal anlamıştım o zamanlar
- +1 yıl
Sen onun yalanlarını ortaya çıkardığında o seni kaybedeceğini düşünmüş,
- +1 yıl
Aptalın önde gideni o, sevmeyi bilmeyen sevgiden bahsetse ne olacak, sana duygusal yaklaşmış ama, o duygusallığın altında şeytanlık yatmış meğerse
Soran+1 yılYalanları ortaya çıkınca o cevap vermemeye başladı ben üstüne gittim biraz inatçıyım sürekli konuyu bana çevirdi sonrada engelledi her yerden ben inat edip başka yerden yazdım çünkü kimse bana böyle davranamaz sonrasında ise duygusal kısım gitti ve fiziksel konuşmaya başladı ya da normalde de duygusallığı yoktu bilmiyorum
Soran+1 yılEvet tam bir şeytan sürekli kavga ediyorduk zaten ama bence kavgalarımızdan zevk alıyordu ona sınavlarım var diyordum banane senin sınavından falan demişti duygusal bir şeyler hissetseydi asla böyle demezdi
- +1 yıl
Evet bilirim koçlar inatçı ve soğuk olurlar ve bu senin bir nebze avantajın
Soran+1 yılBu inatçılığımı takıntı olarak görüyor bana taktın falan diyor ama benim istediğim sadece intikam kavga ettikçe hırslanıyorum maalesef
- +1 yıl
Zaten duyguları olan insan, masum sever ve değer verir sevdiğine
- +1 yıl
Kavgaya gelemiyosun, inatla gidiyosun olayların üstüne ve tehlikelisin olayların üstüne gitmekte
Soran+1 yılEvet asla değer vermedi hep küfür ediyor bana küfür etme dedim kaç kere sinirleniyorum dedim sinirlen sinirlenince daha çekici oluyosun diyor manyak
- +1 yıl
Kafayı yemiş resmen densiz
Soran+1 yılEvet çok aşırı fazla inatçıyım ve haklılığımı ispatlamak için her şeyi yaparım
Soran+1 yılBu huyumdan nefret editorum beni çok yoruyor ama hislerimde her zaman haklıyımdır
- +1 yıl
Korkulur senden, Allah sabır versin seni sevene 😂 adamı ipe götürürsün sen
Soran+1 yılGerçekten öyle😅 en çok istediğim şey umursamaz olmak ama asla yapamıyorum
- +1 yıl
Dene 1 defa güzel oluyo,
ama alışkanlık haline getirme
Soran+1 yılDeneyemiyorum ki mesela çocuk yazdığım bir şeye tamam boş ver demiş görüldü attım ama sanki bir şey yapmam gerek hala intikam istiyorum
- +1 yıl
Sana en başlarda yazdıklarımı uygulamaya devam et
- +1 yıl
Ama boş ver ya çocuğu mezara götürme, daha ömrünün baharında garibim
Soran+1 yılİlgi gösterirken ya kendim alışırsam diye korkuyorum ama kiminle dans ettiğinide bilsin istiyorum ben onun oyuncağı değilim
- +1 yıl
Sen kendini bildikten sonra senin üzerinde alışkanlık haline geleceğini sanmam, çünkü kime nasıl davranman gerektiğini ve taktikleri kime karşı kullanman gerektiğini iyi bilirsin ve siz kızların bunu bir çok erkek üzerinde uygulaması gerekir, bunun nedeni ise hem erkeğin ciddi olup olmadığını anlamak ve hem de erkeğe her kuşun etinin yenmeyeceğini uygulayacaklarınla göstermek ve de hissettirmek.
Soran+1 yılEvet bunu ona göstermek istiyorum kimle uğraştığını bilmesini istiyorum bu çocukla bir ilişkim bile olsaydı sürekli beni manipüle etmeye çalışacak sırf kendi istediği için bana bir şeyler yaptırmaya çalışacak yapmayıncada tehdit edicekti böyle olduğunu erken öğrenmem iyi oldu
Soran+1 yılZaten bana açıkçası bakireliğini bozmak istiyorum duygusal olduğu için bakireliğini bozmak istiyorum ki bana daha çok bağlan diye dedi şok oldum bu gerçekten normal bir düşünce değil
- +1 yıl
Evet kesinlikle öyle sen bir zeki bir kızsın
- +1 yıl
Ne normali sapık ve zihniyeti bozuk pisliğin
Soran+1 yılBir de bunlar normalmiş gibi ne dedim ki sanki falan diyor benimle böyle şeyler yaşayamazsın diyorum yazma o zaman diyor tamam unut beni diyorum öyle mi falan diyo sanki sen çok normalsin hiç mastürbasyon yapmıyorsun normal insanın aynen falan diyo
Soran+1 yıl3 aydır konuşuyoruz tamam kavga ediyorduk ama bu kadar sapkın değildi değer veriyormuş gibi gözüküyordu 2 gün önce böyle oldu
- +1 yıl
Son zamanlar libidosu tavan yapmış herhalde onun, azmış o pislik
- +1 yıl
Bir ilgili bir ilgisiz davranarak seni kendine bağlamak istemiş öküz
Soran+1 yılEvet ben profil fotoğrafımı değiştirmiştim ondan sonra böyle oldu hatta ben göreyim diye mi profiline seksi fotoğraflar koyuyosun demişti canım
Soran+1 yılcanım değil canım yazıcaktım telefon böyle yaptı😂😂
Soran+1 yılAa canım* yazıyorum canım diye çeviriyor uygulama
- +1 yıl
Sen profil resmini o şekilde mi değiştirmiştin
Soran+1 yılG e r i z e k a l ı yazıyorum canım yapıyor ya deliricem😂
Soran+1 yılHayır benim profil fotoğrafım gayet normaldi
- +1 yıl
Tamam tamam yanlış anlamıcam söz 😂
- +1 yıl
Klavyenin azizliğine uğradın 😀
- +1 yıl
O niye öyle seksi şeyler demiş ki
Soran+1 yılYok uygulama bu şekilde düzeltiyor anlamadım ya
Soran+1 yılYa elbiseli bir fotoğrafımdı öyle yazmış ama ben böyle bir şey için değiştirmedim
- +1 yıl
O kendi kendine kuruntu yapmış canımsın işte
Soran+1 yılSeninde düzeltti galba uygulama😂😂
- +1 yıl
😂😂 hiç farkında değilim valla sana güldüm başıma geldi hay Allah ya 😀
- +1 yıl
canım yazacaktım valla bende
- +1 yıl
canımsın yazacaktım niye nöylr
- +1 yıl
Allah Allah kafayı yicem
- +1 yıl
Yazmıyorum daha 😂
Soran+1 yılOff çok saçma ya hahahahahahaha😂😂
- +1 yıl
Gerçekten çok saçma ya 😂😂
Soran+1 yılGece gece seninde kafan ağrıdı abi kusura bakma
- +1 yıl
Yo estağfurullah hayır olur mu hiç öyle şey sohbetin güzeldi teşekkür ederim 🙂
Soran+1 yılRica ederim bana akıl verdiğin için asıl ben teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Estağfurullah ben ne yaptım ki akıl vermek ne haddime,
sohbetimizin başında da söylediğim gibi sen zeki bir kızsın ve aynı zamanda akıllısında, ne yapman gerektiğini iyi biliyosun ve sen bunu kendin başardın, ben sadece vesile oldum hepsi bu 🙂🙂
Soran+1 yılTeşekkür ederim valla şu an daha da bi gaza geldim😄 En son tamam boş ver yazmıştı bende görüldü attım sizce gidip sen varya unutamazsın beni veya benim gibi birini bulamazsın gibi bir şey yazsam mı😄
- +1 yıl
Yaz yaz eğlenirsin bu arada 😂
Soran+1 yılUmarım sinirlenmek yerine eğlenirim😂
- +1 yıl
Umarım ya 😀
Soran+1 yılHala bir şey yapmadım valla düşünüyorum sonra vazgeçiyorum sonra yine sinirleniyorum😂
- +1 yıl
Eğlenceli birisin sen ya 😂
- +1 yıl
Nasıl gidiyo bakalım ne var ne yok
Soran+1 yılEvet eğlenceliyimdir😂
Soran+1 yılYa valla 1 hafta olucak bugün ama daha bir şey yapmadım bir yanım yaz diyor bi yanım cevap vermeye bile değmez diyor bilmiyorum
- +1 yıl
Eğlenmek istiyosan yaz, 😂
ama ondan tiksiniyosan yazma ve moralini bozma bence.
Soran+1 yılİkisinide istiyorum ya hem eğlenmek istiyorum ama kendisi iğrenç birisi yani bana taktın falan diyor ama ona haddinide bildirmek istiyorum iki arada kaldım
- +1 yıl
Eğer haddini bildirip rahatlayacağını düşünüyosan uğraş onunla. 😉👍🏻
Soran+1 yılValla yazıp yazıp siliyorum ama haddini bildirecek tam bir cümleyi bulamadım ya ne desem ki
- +1 yıl
Yaşadığı mesajları neler onun sana
- +1 yıl
Yazdığı mesajları
Soran+1 yılİşte ben açıkçası bakireliğini almak istiyorum, duygusal olduğu için bakireliğini istiyorum ki iyice bağlan diye demişti seni istiyorum bana bağlanmanı istiyorum seni duygusal ve fiziksel olarak hayatımda istiyorum ama benimle ilgilenmen lazım kaç erkekle konuşuyosun merak ediyorum neden anlık cevap vermiyorsun falan demişti
Soran+1 yılTam tamam diyorum bu sefer olacak bu kadın benim diyorum sonra yine içine ediyorsun, ne istiyorsun seni istiyorum diyorum laf ediyosun o zaman yazma diyorum laf ediyorsun, Benim libidom yüksek suç benim mi? Napayım yükseğim sevince tam seviyorum sevdiğim kadınla da hep birlikte olmak isterim napayım ne istediğine karar ver, seninle konuşurken bile yükseğim demişti
- +1 yıl
O halde onu iyice kendine bağlaman için onun tüm isteklerini kabul ettiğini söyle, sana bağlanacak kadar tatlı ve güzel sözler sarfet ona, sana tam bağlandığından emin olduğun an birden ilgini geri çek, sessizliğe gömül ve senden hiç haber alamasın.
İnan bana bu hareketin onu çıldırtır deliye döner ve aklını kaçırır...
Soran+1 yılDedim tamam o zaman beni unut öyle mi falan diyor sanki sen normalsin hiç mastürbasyon yapmıyorsun normal insansın aynen bende hiçbir zaman böyle şeyleri ön planda tutmam demiştim profil fotona o yüzden seksi foto koyuyorsun ben göreyim diye demişti bende bu normal bir foto senin bakış açın böyle dedim sonra aynen falan demişti kes demiştim hadi ordan git demişti yapma kırmak istemiyorum demişti seks yapmak kötü bir şey mi yazmıştı bende Kötü değil ama senin kastettiğin gibi bir şeyde değil karşındakini değersizleştirmezsin tamam ben ne dedim dedi sonra bende Senin söylediklerinle benim söylediklerim arasında çok fark var demiştim o da tamam boş ver dedi görüldü attım bende
- +1 yıl
Ona bir sıcak bir soğuk davran hasta olsun 😂
- +1 yıl
Koç burcumuydu o?
Soran+1 yılOff keşke yazın olsaydı bu dediğini ona kesinlikle yapardım ilgi manyağı yapıp bırakırdım ama sınavım var böyle boş bir kişiye şu an o kadar vakit ayırsam mı bilemedim😂
Soran+1 yılOnun burcunu sormayı unuttum ya maalesef bilmiyorum hangi burç olduğunu
- +1 yıl
Eğer onunla uğraşmak seni derslerinden alıkoyacaksa yaza bırak bu eğlenceyi 😂
- +1 yıl
Bana kalırsa o koç burcu çünkü koç erkeklerinde libido hat safhada yüksek olur ve bu benim görüşümce sapıklıktır...
Soran+1 yılZaten konuşurken sürekli kavga etmemizin sebebi ona anlık cevap vermeyip ilgi göstermememdi sürekli bana ilgi göster beni istemiyorsun falan diyodu 2-3 dk cevap vermeyincede çıldırıyodu mesajlarda dursana diye
Soran+1 yılBende koç burcuyum ondan mı sürekli bir inatlaşma kavga içindeyiz diyorsun yani😂
- +1 yıl
O seni elde edememek ve kaybetmek korkusuyla yaşıyo ama aşırı kıskanç ve aşırı kısknaçlık takıntılı olmaktan ve karşısındakine zarar vermekten başka bir şeye yaramaz
- +1 yıl
Koç burcu çok inatçı olur ve bence ikinizinde inatçı olduğu, onunda koç burcu olduğunu gösteriyo
Soran+1 yılYa ilk konuşmaya başladığımızda da sohbetten kaçıyorsun biriyle mi konuşuyorsun konuşuyo olabilirsin ilgilendirmiyo beni tarzda şeyler söylüyordu ama sürekli mesajlarda durmamı istiyor benimle anlık konuş falan diyo 2-3 dk çıkıyorum sohbetten mesajlarda bile duramıyorsun kaç erkekle konuşuyorsun kiminle konuşuyosan onunla devam et vb şeyler söylüyor ben burdayım ya benimle ilgilen sen gelipte demiyorsun bu çocuğun mesajlarına anlık bakayım ilgi göstereyim falan diyodu yani hep onunla ilgilenmemi istiyor ondan sonra zaten seni kendime nasıl bağlayabilirim bana bağlanmanı istiyorum falan demeye başlamıştı gerçekten ruh hastası sağlıklı düşünceler değil bunlar
Soran+1 yılO benim burcumu sormuştu koç diyince libidon yüksek yani fslan demişti ama o an ben ona sormayı unuttum ya😂
- +1 yıl
Sáláğın teki işte tam bir psikopat sapık, Allah onu ıslah ne diyim.
- +1 yıl
O halde sana böyle söylediğine göre %100 koç burcu 😂
Soran+1 yılKoç olabilir evet😂😂 bak benide merak ettirdin durup dururken sorucam şimdi hangi burçsun diye😂
Soran+1 yılYa bide ilk tanıştığımızda bana gerçek adını söylemedi soyadınıda söylemedi oturduğu yeride yalan söyledi ama fotoğrafı kendisi bana zaten bir fan sayfasından yazdı kendi instagramından yazmadı sonra ben araştırdım gerçek adını oturduğu yeri kendi instagramını falan buldum gerçekleri söyle diye üstüne gittim
- +1 yıl
Sor ama bence koç peki ya sence 😂
- +1 yıl
Vay sahtekâr yalancı demek ki yalanda söylüyo güven olmaz öyle tiplere
Soran+1 yılOğlak veya terazide olabilir bilemedim😂
Soran+1 yılEvet zaten başından beri güvenmiyodum ki güvenen kerizdir
- +1 yıl
Koç erkeklerinde yüksek olur libido 😂
- +1 yıl
Sen zekisin buna şüphem yok ve ne yapman ve de nasıl davranman gerektiğini çok iyi biliyosun 😊👍🏻tebrik ederim seni 👏🏻👏🏻👏🏻
Soran+1 yılKoç mu değil mi bilmiyorum ama her şeyi libidoya bağlayan ve o küçücük beyni ile her şeyi fiziksele bağlayan aptal ergenliğini bitirememiş herifin teki olduğu kesin
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu devirde böyle davranmak lazım zaten haddini bilsin herkes karşılarında aptal biri yok saygısız ve sevgisiz kimsenin iğrenç fantezilerinde bulunmak istemem
- +1 yıl
Geçi burca göre değerlendirme yapmamak gerek ama karşılaştığım sorularda bi çok bayan koç burcu erkeklerine kanıyor ve koç erkekleri cinsellik düşkünü olduğuna kanaat etmeye başladım. Ergenlik ve cinsellik kokusunda doyumsuz sapığın şerefsizin teki.
- +1 yıl
Rica ederim önemli değil.
Kesinlikle haklısın sana katılıyorum, insanlar seviyeli ve çıkar paşinde olmasalar ilişkiler ne kadar güzel ilerler oysa.
Soran+1 yılBu şekilde sadece fiziksel düşünen birine asla kanmam ne kadar sevgi cümlesi kurarsa kursun bağlanmam çünkü amacı belli bilmiyorum belki bende koç burcuyum diye bende ters işliyodur😂 beni kullanacağını sanıyorsa yanılıyor asıl ben onu kullanırım
Soran+1 yılMaalesef öyle bir ilişki bulmak artık zor insanlar artık sadece fiziğe önem veriyor
- +1 yıl
Olabilir belkide haklısın sende farklı işliyo galiba burcunun özellikleri 😊
Ama dediğin gibi sen onu kandırır ve oyuna getirirsin çünkü o zaten aptalın önde gideni her oyuna gelir o ukalâ 😂 - +1 yıl
Doğru düşünüyosun artık ilişkilerde ciddiyet ve samimiyet kalmadı nereye kadar gidecek böyle bilemiyorum...
Soran+1 yılValla burcumun en belirgin özelliği inatçılık ve sinir olarak belli ediyor kendini😂😂
- +1 yıl
Korkulur senden ama sinirlenince çok şirin olursun sen 😂😂😂
- +1 yıl
Çünkü pozitif enerji yayan bir yapın olduğuna inanıyorum 😉👍🏻
Soran+1 yılYa öyle zaten dışarıdan çok sessiz sakin içine kapanık soğuk görünüyorum ama gerçekte asla böyle değilim😂😂😂
Soran+1 yılŞimdi mesaj atıcam sanırım
- +1 yıl
Evet anlayabiliyorum bunu mesajlarından ki duygularından 😊👍🏻
- +1 yıl
Mesaj at bakalım ne dicek 😂
Soran+1 yılMesajın bu saate kalmasını istemezdim ama böyle oldu maalesef
- +1 yıl
Olsun hiç önemli değil😊
1 saat önce arkadaşlarla türk kahvesi içtim ve hadi şimdi gelde uyu 😂😂
Soran+1 yılAslında çocuğa atıcağım mesajı kastetmiştim ama sorun değil gece içilen türk kahvesi sıkıntı baya ya😂😂
- +1 yıl
Çok afedersin özür diliyorum, bana attın sandım mesajı bir an 😂😂
Soran+1 yılSorun değil yanlış anlaşılmalar olabiliyor😂
- +1 yıl
Gerçekten ya bazen oluyo haliyle 😊👍🏻
Soran+1 yılYazdım durduk yere niye yazdın şimdi yazdı😂😂😂
- +1 yıl
Ciddimisin sen ya 😂😂😂 tam bir manyak 😂😂
Soran+1 yılKeyfimin kahyası öyle istedi yazıcam galba hahahahahha
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Küfür falan ediyo mu sana o seviyesiz
Soran+1 yılŞu anlık etmedi ama önceki konuşmalarımızda baya etti telefonda konuşurken bile kaç kere bana küfür etme dedim sanki sen hayatında hiç etmiyosun dedi beni sinirlendirme diyorum diyo ki sinirlen sinirlenince daha çekici oluyosun tam bi psikopat ya
- +1 yıl
Hem saygısız hem terbiyesiz,
hem suçlu hem güçlü ve
çok ta ukalâ ve de edepsiz...
Soran+1 yılEvet aşırı sinir oluyorum normalde umursamam ama bunun sanki bir üstüne gidesim haddini bildiresim var insan değil çünkü
- +1 yıl
İnsanlıktan nasibini almamışsa, insanlık dersi ver ona ve eminim sen ona gereken dersi verirsin 👍🏻
Soran+1 yılBen bildiririmde o anlar mı bilemem😂
- +1 yıl
Senin bildireceğine hiç kuşkum yok, ama o kafasız anlamaz 😂
Soran+1 yılBak doğru dedin evet anlamaz😂
- +1 yıl
Anlayacağını hiç sanmıyorum, 😂
çünkü anlamak istese zaten şimdiye kadar insanlıktan nasiplenmiş olurdu 😂
Soran+1 yılİnsanlık denen bir şey bilmiyor ki o kadar küfür etmesine karşı hiçbir şekilde küfür etmedim ona ama artık edicem insanlıktan falan anlamaz o
- +1 yıl
O sana istediği kadar küfür etsin istediği kadar iftira atsın boş ver o aptalı, ama sen ona küfür ve hakaret ederek onun seviyesine inme, kadına küfür etmek yakışmaz, çünkü kadınlar birer çiçektir, narin, kibar ve naziktir. Kadına yakışan en güzel söz tatlı sözdür... 😊
Soran+1 yılSözden anlamıyor gerçekten keyfimin kahyası böyle istiyor dedim gülüp iyi tamam yazmış bak yine sinir oldum😂
- +1 yıl
Sinirlenme eğlen strese sokmaya çalışıyo seni 😂
Soran+1 yılGerçekten bir insan bu kadar aptal olamaz ya onun sinirlenmesi lazımdı
- +1 yıl
Günaydın uyumuşum kusura bakma ya nasılsın?
Soran+1 yılGünaydın hala sinirliyim sen?
- +1 yıl
Sana da günaydın ben sakinim hadi biraz sinirlerini yatıştıralım 😊👍🏻
- +1 yıl
Yine o şerefsiz mi sinirlendirdi seni
Soran+1 yılAynen ya kendim sinir etmeye çalışırken o beni sinir etti şaka gibi😂
- +1 yıl
Sen onu sinirlendirecek şeyler bul onu alt et hadi göreyim seni sen dilinle dönersin onu 😂😂
Soran+1 yılKafam durdu ya umarım bulabilirim😂
- +1 yıl
Onu kendine bağlamayı denedin mi 😃 ilgi göster bağlansın sonra çek kendini geri 😂
- +1 yıl
Bul birşeyler bağlansın o pislik iyice 😃
Soran+1 yılHayır hiç denemedim hep kavga ettik şimdi fiziksel olarak konuştuğu için ona iyi davranasım ilgi gösteresim gelmiyor ki ilgi gösterirsem şey gibi olabilir çünkü hani bak fiziksel yaklaştıktan sonra ilgi gösterdi o da istiyor gibisinden durabilir
- +1 yıl
O hayvan istediği kadar öyle art niyet düşünsün, sen onunla oyun oynayacaksın ve intikamını alıp yol vereceksin bitecek
Soran+1 yılDoğru diyorsun haklısın böyle şeyler yapmayı kendime yediremedim onunla ilgili konuşmayı ilgi göstermeyi ama sanırım canını sadece bu yakacak
- +1 yıl
Sen üzülme ya gerçek sevmişsin çünkü sen, ne mutlu sana duyguların var senin ve en önemlisi de sen insan gibi sevmeyi biliyosun ve üzülmesi gereken sen değilsin o.
- +1 yıl
Bırak sen takma kafana hiç üzülme pişman olma ve hele kafana hiç takma, hâl edene ver sevgini 😊👍🏻
- +1 yıl
Hak edene ver sevgini
Soran+1 yılYa aslında onu sevmiyorum baştan beri öyle bir duygum yoktu sadece sevdiğimiz ortak bi konu vardı zaten onunla ilgili bir fan sayfası var ondan dolayı ilgimi çekmişti o yüzden ona şans verdim ama o şansı haketmedi
- +1 yıl
Verdiğin değere göre senin kıymetini bilseydi, senin duygularına mutlaka hitap edecek bir yaklaşımda bulunurdu. Ne var biliyo musun, o senin sevginin büyüklüğü karşısında ezilmekten korkmuş anlaşılan kaçmasının sebebi bu.
- +1 yıl
Büyük ve gerçek bir sevgiyi ancak korkak kimseler isterler ve sevginin heybeti ve büyüklüğüne maruz kaldıklarında, o korkaklar kaçacak delik ararlar.
Soran+1 yılOnun sevgiden falan anladığı yok çünkü beyniyle düşünmüyor aklı fikri başka şeylerde bu şekilde asla mutlu olamaz zaten
- +1 yıl
Çok haklısın katılıyorum sana 👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Soran+1 yılBide utanmadan senden hoşlanıyorum diyodu şaka gibi ya
- +1 yıl
O gerçekten hoşlanmış olsaydı, sana bunu diliyle söylemez hissettirirdi.
Sevgş; sözle fiille anlatılmaz, yaşatılır, gerçekten seven insan gönül kapısından konuşur. Bunu ancak sevmeyi bilenler gerçekleştirebilir...
Soran+1 yılAynen öyle en azından kibar davranırdı kırmamaya çalışırdı ama dediğim gibi tanıştığımızdan beri hep kavga ilk başlarda kibarlık yapıyodu ama başından beri amacı belliydi yani bide bana ilgi göstermiyorsun diyor o böyle davranmasa onu ilgi manyağı yapardımda dediğim gibi işte amacı farklı
- +1 yıl
İlgi öyle peynir ekmek gibi istenmez ki ya, ilgi görmek isteyen insan önce güven verir, sadık olur, sevgisinin arkadasında durur sevgilisine sahip çıkar, ilgi görebilmek için ilgi gösterir ve emek verir çünkü sevgi emek ister. Her insan muhafazakâr olamaz ve hiç kimse kolay kolay durumunu muhafaza edemez...
Soran+1 yılAynen öyle düzgün bir iletişimimiz bile olmadı hep kavga kaç kere dedim hoşlanmak böyle olmaz diye sürekli bana bağlanman için ne yapmam lazım illa yanına mı geleyim diyip durdu söylüyorum sürekli laftanda anlamıyor en son sapıklığa bağladı zaten bir emeğini görseydim veya saygılı olsaydı zaten böyle olmazdı
- +1 yıl
Gerçekten de çocukça davranmış ya, bu nasıl sevme tarzıdır bir türlü anlamlandıramıyorum, yapı ve ruh bozukluğu var onda ben bunu anlıyorum...
Soran+1 yılVe ilk gün konuştuğumuzda sen böyle herkese yazıyosundur dediğimde trip atmıştı bana başından beri haklıymışım aslında fiziki güzelliğe bakıp o şekilde yazıyor insanlara bizde hoşlanıyor sanıyoruz amacı eğlenmek
- +1 yıl
Vay be tek kızla yetinmeyi bilmiyo galiba sapıklık başka bir şey değil onun yaptığı çirkinlik
Soran+1 yılValla hangisiyle olursa diye düşünüyor herhalde sapık yani
- +1 yıl
Bana kalırsa da öyle düşünüyo iğrenç pislik ve yedekte tutmayı da ihmal etmiyo densiz
Soran+1 yılHayatı yalan onun ya şaşırıyorum gerçekten bide kimseyle konuşmuyorum diye bana ss atıyo mesaj kısmını sanki silmesini bilmiyor
- +1 yıl
Güya mesajlarını sana ss atarak sadık ve güven veren biri olduğunu göstermeye çalışıyo, valla pes doğrusu ahmaklığın bu kadarı da yani ne biliyim bir şey diyemicem ciden...
Soran+1 yılValla sanki bende kerizimde inanıcam buna bide beni suçluyo sen beni ne sanıyosun ya her kıza yazdığımı mı düşünüyosun beni … çocuğuna mı benzetiyosun falan diyodu canım
Soran+1 yılYine canım yazdı bak ahahahwhahah😂
- +1 yıl
Yazsın yazsın o gérizékâlı ilişki bitti haberin yok senin de ona 🤣🤣
- +1 yıl
Ama alıştıra alıştıra söyle ki kalbine inmesin 🤣🤣
Soran+1 yılYok bunları şimdi demedi önceden böyle diyordu😂
- +1 yıl
Öncedende mi öyle diyodu
ya zaten balık baştan kokmuş belli etmiş aptal olduğunu o 🤣🤣
Soran+1 yılEvet ya baştan belliydi zaten aslında şaşırmamak lazımmış😂
- +1 yıl
Kesinlikle,
şimarttığın zaman tepene çıkarlar horoz gibi😂😂 - +1 yıl
Bu arada günaydın
kusura bakma sana dönemedim uyuya kalmışım 😊
Soran+1 yılEvet zaten o yüzden ilgi göstermedim ki tepeme çıkmasın diye😂
Soran+1 yılGünaydın sorun değil
Soran+1 yılMesajımı açmıyor ya sinir oldum
- +1 yıl
Merhaba iyi geceler nasılsın.
Mesajını kim açmıyor?
Soran+1 yılİyi geceler iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın. Mesajımı bu bahsettiğimiz şahıs açmıyor en son boş boş cevaplar verme yazmıştım 4 gün önce ama açmıyor yani
- +1 yıl
Teşekkür ederim iyiyim.
Açmasın boş ver takma kafana seni düşünce içinde bırakmaya çalışıyo aldanma onun çocuksu oyunlarına aklını karıştırmak o şerefsizin amacı
Soran+1 yılBüyük ihtimal bana inat yapıyor ben ona görüldü atıp 1 hafta sonra tekrardan yazınca durup dururken niye yazmıştın demişti bende keyfimin kahyası böyle istedi demiştim o da tamam iyi diyip gülmüştü bende ondan sonra boş boş cevaplar verme demiştim yani büyük ihtimal inadına açmıyor
Soran+1 yılAçmazsa açmasın ona olan sinirimi unutuyorum onuda unutuyorum sanırsam bir daha asla yazmam
- +1 yıl
Sen hiç yazma o kudurur belkide sen yazmazsan
Soran+1 yılİşte en son ben yazdım ya belki tekrar yazmamı bekliyodur ama yok yazmayacağım benden bu kadar intikamımı başka şekilde alırım artık
- +1 yıl
O Allahsız ne hali varsa görsün,
belki sen yazmıyosun diye bir gün çılgına döner işte o zaman intikam almanın sırasıdır bekle sabret
Soran+1 yılİnşallah öyle olur ya aslında en büyük ceza kendisi. Çünkü böyle şeyler düşündüğü sürece asla başkasıda olsa mutlu olamayacak tabi karşıdaki kişide öyle şeyler istemiyorsa
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın katılıyorum sana ve sende bana benzemeye başladın 😉👌🏻çünkü benim gibi düşünüyosun ve zekisin takdir ediyorum seni 😊🙄👏🏻👏🏻👏🏻
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Doğru insanlarla karşılaşırız umarım çünkü bunun gibi aptallardan çok sıkıldım ve sinirleniyorum onuda kendi haline bırakıyorum dönerse uğraşırım dönmezse yaza kadar uğraşmam
- +1 yıl
Rica ederim...
Sıkma canını boş veerr Allah ıslah etsin onu, daha iyi insanlarla karşılaşırız inşallah ya üzme kendini sakin olmaya çalış ve kendini yıpratma
Soran+1 yılAynen öyle kendimi yıpratmaya sinir etmeye değmez bir kişi o yüzden dediğim gibi yazarsa yazar yazmazsa yazmaz ama ben artık yazmam
- +1 yıl
Aynen böyle devam senin hayatın ve geleceğin daha önemli seven insanı bulduğunda onu kaçırma al hayatına
- +1 yıl
Değmez öyle pisliklere değer vermeye
Soran+1 yılAynen öyle ama zaten 2 yılda bir birileriyle konuşuyodum şimdi 2 yıl daha bekleriz😂
- +1 yıl
Sabret bakalım belki hayırlı kısmetin çıkar Allah'ın izniyle 👍🏻
Soran+1 yılBakalım inşallah ama bende bir kehanet var bence ondan olmuyor😂 Düzgün biri diye konuştuğumuz insanı gördük yani😒
- +1 yıl
Günaydın
Yoktur sende kehanet ya nazardır o zarar 🤣
düzgün biri zamanla tanıdıkça çıkar sabret sen 🙂👍🏻
Soran+1 yılMerhaba geç baktım kusura bakma valla bence var bilmiyorum düzgün biri yok valla😂
- +1 yıl
Merhaba nasılsın bakalım 🙂
- +1 yıl
Bir gün karşına çıkar inşallah sabırlı ol daha çok gençsin ve hayırlısı olsun nasibinin 😊
Soran+1 yılMerhaba biraz daha iyiyim çok takmıyorum dediğim gibi ama attığım mesajı açmadı bile yazık yani insani bir şekilde bile bitiremiyoruz
Soran+1 yılİnşallah çıkar bakalım ama bende yok kısmet valla😂
- +1 yıl
Günaydın Allah iyilik versin
iyi olmana sevindim, 😊
o sáláğı takmamakla en doğrusunu yapıyosun brawo, zaten insan olsaydı değer verirdi.
Kısmetimizi yüce Allah belirler hiç şüphesiz, sen o tertemiz yüreğini ferah tut ve nasibin için telaşlanma, çünkü yüce Allah senin nasibini senden başkasına vermez, nasibinde hayırlısı olsun inşallah 😊 🤲🏻
Soran+1 yılGünaydın çok iyi yazmışsın gerçekten bütün dediklerine katılıyorum şu anlık o salağı boş veriyorum ama yazın intikam almak için bir şeyler düşünüyorum😂😊
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum bana katıldığın için 😊
aynen boş ver o térbiyesizi,
eğer kısmet olursa yaz ayına doğru,
o dengesizi konuşarak burdan da eğleniriz 😂
Soran+1 yılEvett o zaman intikamımı alıcam asıl eğlence o zaman başlayacak sanada haber veririm😂
- +1 yıl
Dört gözle bekliyorum haberini 😂
- +1 yıl
Şöyle fena bir şekilde eğlen onunla 😂🤣
- +1 yıl
Şu an sana yazdığım 220. ci yorum oldu ve telefon kasmaya başladı, yorumları açmak için baya bir zorluyo yırtıyo kendini 😂🤣🤣 istek gönderdim sana ok 🙂👍🏻
Soran+1 yılHaahhaha evet baya yorum olmuş fark etmedik bile😂 tamamdır kabul ederim isteği
Soran+1 yılEğlenicem eğlenicem pişman olacak kendisi😂
- +1 yıl
😂😂🤣🤣 geldi tamamdır 👍🏻 teşekkürler 🙂
Soran+1 yılRica ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılbağlanmanı istiyorum demek nedir ya hisettirmeyi bilsin önce öküz
14 Yorumla
Soran+1 yılKessinlikle öyle resmen içimdekileri yazmışsın sanki biz bir objeyizde bağlanmanı istiyorum falan diyor arada sevgi saygı yok bana bunlarla geliyor
- +1 yıl
S. alak işte tam bir mal takılma boş ver o sağıpı
Soran+1 yılAynen sapık resmen
Soran+1 yılBen atayım mesaj
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
+1 yılBeni etkiliyorsun ve beni cinsel anlamda azdırıyorsun demek istiyor
13 Yorumla- +1 yıl
Eğer tepkisiz kalırsan yükselmeyi geçip yatak faslına gecicek
Soran+1 yılYok baya tepki verdim zaten suç benim mi libidom yüksek napayım sevince yükseliyorum sevdiğim kadınlada hep birlikte olmak isterim dedi beni kabul ediceksen böyle ediceksin dedi bende benim önceliğim bunlar değil dedim bu olmalı diyo
- +1 yıl
Libidosu yüksekse ona bir şey diyemem
+1 yılmanipüle mi etmeye çalışıyor acaba çok tuhaf geldi bana da
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendimi çok manipüle edilmiş hissediyorum sürekli kelime oyunu yapıyor muhtemelen kastettiği şeyler duygusal değil
- +1 yıl
kullanmak istiyor o zaman yolu ver gitsin sana zarar vermeden
Soran+1 yılAynen benim önceliğim bu değil fiziksel yaklaşmıyorum diyorum önceliğin bu olmalı diyor görüldü attım geçtim
- +1 yıl
direkt belli etmiş zaten niyetini iyi yapmışsın
+1 yılYa ne demek istediğini anlamıyor musun Allah aşkına ya
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum ama anlamak istemiyorum ben duygusal yaklaşmıştım ama onunki fiziksel belli yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem duygusal hem de cinsel olarak yükseliyorum sana diyo
13 Yorumla
Soran+1 yılSanırım sadece cinsel olarak çünkü duygusalı beni manipüle etmek için katmış olabilir
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama bunu sadece bir cümlesinden değil de genel olarak davranışlarından anlayabilirsin. Onunla cinselliğe pek sıcak bakmadığını ima et tavırları değişiyorsa derdi sadece cinselliktir.
Soran+1 yılBenim önceliğim bu değil diye belli ettim zaten bu olmalı diyor seninle konuşurken bile yükseğim falan dedi ardından yani sadece cinsellik bence
+1 yılBenden baikasını sevme kölem ol vs
10 Yorumla
+1 yılLibidosu yükselmiş. Sakın verme
00 Yorumlaboşanalım demek istiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yav daha ne desin
06 Yorumla
Soran+1 yılYani duygusu yok sadece fiziksel olarak onu çekiyorum ben bunu istemiyorum
Soran+1 yılAynen bıraktım artık ama keşke bir şekilde intikam alabilsem
Soran+1 yılEvet haklısın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem