Aşk İlişkileri Cirkin kızın kısmeti hiç olmaz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim hiç yok.Annem evlen diyor yok ki beğenen. Güncellemeler+1 yıl Evlenmek isteyen hiç olmadı Cirkin kızın kısmeti hiç olmaz mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Misty-Eyes Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Herkesin Bir alıcısı vardır bence bu yalana sığınmaktan vazgeç :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yahu eğlenip bırakıyorlar yok. Yorumla Misty-Eyes +1 yıl Bak demek ki varmış yine de Bir sınır ciz o sınırı taşıran olursa yolu göster böyle yaparsan hem mutlu olursun hemde kandırılmamış.:D Yorumla
ItIsNonOfYourConcern Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. Çirkin kızların şansı olur sen sıkma canını şans elbet kapını çalacaktır. Hem avrupa bizi güzel kızlar da çirkin kızları kıskanırlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kendini çirkin bulan kız hayatına girecek erkeği neler yaparak elinde tutması gerektiğini bilmesiyle ne kadar özel olacağını biliyormusun 0 0 Yorumla
00aktass Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Foto atsaydin yorumlasaydik daha iyi olurdu senin için 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Foto yalan dolan shop makyaj Yorumla 00aktass +1 yıl Önyargili olma bence gayet iyi birisin belli bu Yorumla Soran +1 yıl İyi biriyim öyle derler ama ise yaramiyor Yorumla 00aktass +1 yıl Daha önce biri olmuştur elbette hayatinda olmadi mi Yorumla Soran +1 yıl Oldu ama terkedildim Yorumla 00aktass +1 yıl Yazsana dm den Yorumla
maduser Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl yasin 18 heralde erken daha olur en sonunda niye olmasin ki 0 0 Yorumla
_Zuen_ Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl Çirkin kızlarda çirkin şansı vardı lan hani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok hiç yok Yorumla _Zuen_ +1 yıl At bi foti bakalım çirkin misin Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Nasıl yok yaa vardır illaki çıkar birisi 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Çıkıyorsa sonra terkediliyorum Yorumla greenmilitary +1 yıl Yaşın kaç Yorumla Soran +1 yıl 23 Yorumla greenmilitary +1 yıl Çıkar daha kısmetin dur hele Yorumla Soran +1 yıl Yahu cirkinlesiyorum dahada fazla cikmaz Yorumla greenmilitary +1 yıl O kadar çirkin olamazsın bakımlı olsan yeterli. Boşuna kendini üzme Yorumla Soran +1 yıl Bakimlisinnama güzel değilsin diyen insanlar öluyorbderdim asilinda güzel olmak.İsede alinmiyorun tipten dolayi Yorumla greenmilitary +1 yıl Saçmalamadın iyice ya Yorumla Soran +1 yıl Alakası yok yan yana bir kixla duruyorum.Ona bakıyorlar bana bakan yok Yorumla greenmilitary +1 yıl Şimdi sana foto at desem atmazsın o yüzden görmeden valla bir şey diyemem Yorumla greenmilitary +1 yıl Gulyabani gibi değilsindir illaki Yorumla Soran +1 yıl Bakmıyorlar ama işte dekolte makyajliydim bakan yok Yorumla greenmilitary +1 yıl Bilemiyorum 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten bakmıyorlar.Kesen eden yok Yanımdaki kız doğal hali ile etrafına erkek topladi Yorumla greenmilitary +1 yıl At kız bakcam fotona Yorumla greenmilitary +1 yıl Dürüstçe yorum yapicam söz Yorumla Soran +1 yıl İstek attim Yorumla greenmilitary +1 yıl tamam yazdım ben sana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bnde ciddi anlamda evlilik düşünüyorum ama ciddi düşünen yok maalesef çok yakışıklı deilim 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddi anlamda evlilik istiyorum evelnip yuvam olsun ama ciddi düşünen yok maalesef Yorumla
K_fatmaaa_ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl İlla çıkar ya nasıl yok. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yahu cinsellik amaçlı yaklaşan oluyor yoklukta Abaza erkekeler.Adam gibi seven birisi yüzüme bakan bir erkek olmuyor Yorumla K_fatmaaa_ +1 yıl Çirkin diye ayrım yapıyorsun ama guzelin de kısmeti yok ki aslında sevmenin güzellik veya çirkinlik ile alakası yok. Devir değişti sevgi denen şey kalmadı. Yorumla Soran +1 yıl Güzelin kısmeti oluyor bu kandirmaca Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Olur da devir kötü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oluyor ama başka amaçla evet devir kotu Yorumla ichwillsieg +1 yıl Maalesef Yorumla
DarkWebK1ller Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın kadın vardır 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Alakası yok bakimliyim aksine Yorumla Batuhan1003 +1 yıl Evet doğru söylemiş arkadas. Bakimlo cekici olman lazim. Bi de sosyal ol biraz. Yorumla Soran +1 yıl @Batuhan1003 ama güzel olmak istiyorum.Bakan yok Yorumla Batuhan1003 +1 yıl Fizigin nasil Yorumla Soran +1 yıl @Batuhan1003 fiziğim güzel ama boyunda kisa Yorumla Batuhan1003 +1 yıl Olsun. Kisalar daha seksi oluyor Yorumla
natalieee Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Herkesin Bir alıcısı vardır bence bu yalana sığınmaktan vazgeç :D
Yahu eğlenip bırakıyorlar yok.
Bak demek ki varmış yine de Bir sınır ciz o sınırı taşıran olursa yolu göster böyle yaparsan hem mutlu olursun hemde kandırılmamış.:D
Çirkin kızların şansı olur sen sıkma canını şans elbet kapını çalacaktır. Hem avrupa bizi güzel kızlar da çirkin kızları kıskanırlar.
kendini çirkin bulan kız hayatına girecek erkeği neler yaparak elinde tutması gerektiğini bilmesiyle ne kadar özel olacağını biliyormusun
Foto atsaydin yorumlasaydik daha iyi olurdu senin için
Foto yalan dolan shop makyaj
Önyargili olma bence gayet iyi birisin belli bu
İyi biriyim öyle derler ama ise yaramiyor
Daha önce biri olmuştur elbette hayatinda olmadi mi
Oldu ama terkedildim
Yazsana dm den
yasin 18 heralde erken daha olur en sonunda niye olmasin ki
Çirkin kızlarda çirkin şansı vardı lan hani
Yok hiç yok
At bi foti bakalım çirkin misin
Nasıl yok yaa vardır illaki çıkar birisi
Çıkıyorsa sonra terkediliyorum
Yaşın kaç
23
Çıkar daha kısmetin dur hele
Yahu cirkinlesiyorum dahada fazla cikmaz
O kadar çirkin olamazsın bakımlı olsan yeterli. Boşuna kendini üzme
Bakimlisinnama güzel değilsin diyen insanlar öluyorbderdim asilinda güzel olmak.
İsede alinmiyorun tipten dolayi
Saçmalamadın iyice ya
Alakası yok yan yana bir kixla duruyorum.
Ona bakıyorlar bana bakan yok
Şimdi sana foto at desem atmazsın o yüzden görmeden valla bir şey diyemem
Gulyabani gibi değilsindir illaki
Bakmıyorlar ama işte dekolte makyajliydim bakan yok
Bilemiyorum 🙄
Gerçekten bakmıyorlar.
Kesen eden yok
Yanımdaki kız doğal hali ile etrafına erkek topladi
At kız bakcam fotona
Dürüstçe yorum yapicam söz
İstek attim
tamam yazdım ben sana
Bnde ciddi anlamda evlilik düşünüyorum ama ciddi düşünen yok maalesef çok yakışıklı deilim
Ciddi anlamda evlilik istiyorum evelnip yuvam olsun ama ciddi düşünen yok maalesef
Olur olur delikli boncuk yerde kalmaz
İlla çıkar ya nasıl yok.
Yahu cinsellik amaçlı yaklaşan oluyor yoklukta Abaza erkekeler.
Adam gibi seven birisi yüzüme bakan bir erkek olmuyor
Çirkin diye ayrım yapıyorsun ama guzelin de kısmeti yok ki aslında sevmenin güzellik veya çirkinlik ile alakası yok. Devir değişti sevgi denen şey kalmadı.
Güzelin kısmeti oluyor bu kandirmaca
Olur da devir kötü
Oluyor ama başka amaçla evet devir kotu
Maalesef
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın kadın vardır
Alakası yok bakimliyim aksine
Evet doğru söylemiş arkadas. Bakimlo cekici olman lazim. Bi de sosyal ol biraz.
@Batuhan1003 ama güzel olmak istiyorum.
Bakan yok
Fizigin nasil
@Batuhan1003 fiziğim güzel ama boyunda kisa
Olsun. Kisalar daha seksi oluyor
Olur
Çirkin olduğunu kim söyledi?