Aşk İlişkileri Boğa erkekleri kıskanc mıdır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor mesela kısa etek giysem kıskanırmınot: çıkmıyoruz ama benden hoşlanıyor Boğa erkekleri kıskanc mıdır? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sevdiği zaman kiskanir ama ben boğa burcuyum karışmam karşımdakine güvendikten sonra sadece uyarım dikkat et oturmana kalkmana die 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi benden hoşlanıyor ya kısa etek giyersem sence açılır mı bana Yorumla mavimuratfb +1 yıl Yani bunun etekle alakası yok he etek giydin açılırsa amaç farklı yere gider Yorumla Soran +1 yıl Peki kıskandığı zmn ne oluyor? Yorumla mavimuratfb +1 yıl Çekinmez bı hal oluyor çabuk ofkelinir Yorumla Soran +1 yıl Ama çıkmıyoruz benim bu işden kazancım ne olucak?Mesela bana açılmasına teşfik etmiş olur muyum Yorumla mavimuratfb +1 yıl Olmazsın Yorumla Soran +1 yıl Şimdi sence kısa etek giyinim mi giyinmeyim mi 😂 Yorumla mavimuratfb +1 yıl Giyin giyin Yorumla Soran +1 yıl Giydim dün 😂 Yorumla mavimuratfb +1 yıl Şey yapsana arkadaşlık atar mısın bı Yorumla mavimuratfb +1 yıl bir şey sorucam tabi mümkünse Yorumla Soran +1 yıl Attim Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Ben boga erkegiyim. Bu tarz giyim vs kıskanmıyorum. Ayrica kiskanclik sevgi gostergesi degil guven ve özgüven sorunudur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence bunun burçla alakası yok adam olan kıskanır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kıskandığı zmn ne yapar mesela bana açılır mı Yorumla
DELİKANLI___ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cokkk 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Onunla çıkmıyoruz, şimdi kısa etek giyersem ne yapar mesela sen napardın? Yorumla DELİKANLI___ +1 yıl Kıskanırım ben Yorumla Soran +1 yıl Onu anladım sonuç olarak ne elime geçiyor onu sordum Yorumla DELİKANLI___ +1 yıl Kıskanılmak kişinin değer verdiğini gösterir Yorumla Soran +1 yıl Peki nasıl anlıcqm kıskandıgını Yorumla DELİKANLI___ +1 yıl Taktiği dene işte Yorumla Soran +1 yıl Bugün giyincem bakalım ☺️ Yorumla DELİKANLI___ +1 yıl Hadi bakalım 😃 Yorumla Soran +1 yıl Sence böylelikle bana açılır mı sen olsan açılır mıydın mesela Yorumla DELİKANLI___ +1 yıl Benim için kriter bu olmazdı ben daha somut şeyler beklerim Yorumla
Oglandegilim Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kiskanc mi bilmem ama yürüyen cinsellik dikkat et 1 11 Yorumla mavimuratfb +1 yıl Evet cinselik doğru ama herkese değil isteyene hak edene anladın sen Yorumla Oglandegilim +1 yıl @mavimuratfb e bi zahmet herkese olmasin biraz seçici olun ama sonuç olarak cinselligin ağır bastığını söylüyorum. Konuştuğum bi boga burcu 3. Mesajlasmsmizda birlikte kalkmaktan bahsettmisti Yorumla mavimuratfb +1 yıl O abartmış konuyu diyelim dediğim gibi sende istiyorsan boğa burcu baskın olur Yorumla mavimuratfb +1 yıl Yani şöyle ki sende istiyorsan senden daha çok söyler cinseligi Yorumla Oglandegilim +1 yıl @mavimuratfb yok hatta bana ben biraz şerefsizim bazı isteklerim ağır basar demişti sanırım kabul edecegimi düşündü bilmiyorum amacı belliydi yani Yorumla mavimuratfb +1 yıl Yani ama her boğa da öyle değil yukselinde ağır basan var mesala ben 😃😃 burcum boğa yükseklim boğa😃kaç kurtar kendini Yorumla Oglandegilim +1 yıl @mavimuratfb sen iflah olmazsin Yorumla mavimuratfb +1 yıl Yok be o kadar değil 😃😃 Yorumla mavimuratfb +1 yıl Senin cinsiyet ne 😃 Yorumla Oglandegilim +1 yıl @mavimuratfb girl Yorumla mavimuratfb +1 yıl Yok artık daha neler nasiiii😃 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. çok kıskancım. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Böyle bi durumda napardın? Yorumla armada +1 yıl sevgilim filan olmadığı için hiç bir şey Yorumla Soran +1 yıl Yani tamam birşy yapamıyor ama Böyle bi durumda benim elime ne geçiyor Yorumla armada +1 yıl istediğini giyiyor geziyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hani çıkmıyoruz ya adım atması için teşfik eder miyim Yorumla armada +1 yıl yok o öyle olmuyor. senin ki boğanın cinsel tarafına yönelik oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevdiği zaman kiskanir ama ben boğa burcuyum karışmam karşımdakine güvendikten sonra sadece uyarım dikkat et oturmana kalkmana die
Şimdi benden hoşlanıyor ya kısa etek giyersem sence açılır mı bana
Yani bunun etekle alakası yok he etek giydin açılırsa amaç farklı yere gider
Peki kıskandığı zmn ne oluyor?
Çekinmez bı hal oluyor çabuk ofkelinir
Ama çıkmıyoruz benim bu işden kazancım ne olucak?
Mesela bana açılmasına teşfik etmiş olur muyum
Olmazsın
Şimdi sence kısa etek giyinim mi giyinmeyim mi 😂
Giyin giyin
Giydim dün 😂
Şey yapsana arkadaşlık atar mısın bı
bir şey sorucam tabi mümkünse
Attim
Ben boga erkegiyim. Bu tarz giyim vs kıskanmıyorum. Ayrica kiskanclik sevgi gostergesi degil guven ve özgüven sorunudur
evet aşırı kıskançlar
Her kıskanan seviyor mu sence? :D
Bence bunun burçla alakası yok adam olan kıskanır
Kıskandığı zmn ne yapar mesela bana açılır mı
Kiskanir sogur baska temiz bi kiza tutulur
Cokkk
Onunla çıkmıyoruz, şimdi kısa etek giyersem ne yapar mesela sen napardın?
Kıskanırım ben
Onu anladım sonuç olarak ne elime geçiyor onu sordum
Kıskanılmak kişinin değer verdiğini gösterir
Peki nasıl anlıcqm kıskandıgını
Taktiği dene işte
Bugün giyincem bakalım ☺️
Hadi bakalım 😃
Sence böylelikle bana açılır mı sen olsan açılır mıydın mesela
Benim için kriter bu olmazdı ben daha somut şeyler beklerim
Kiskanc mi bilmem ama yürüyen cinsellik dikkat et
Evet cinselik doğru ama herkese değil isteyene hak edene anladın sen
@mavimuratfb e bi zahmet herkese olmasin biraz seçici olun ama sonuç olarak cinselligin ağır bastığını söylüyorum. Konuştuğum bi boga burcu 3. Mesajlasmsmizda birlikte kalkmaktan bahsettmisti
O abartmış konuyu diyelim dediğim gibi sende istiyorsan boğa burcu baskın olur
Yani şöyle ki sende istiyorsan senden daha çok söyler cinseligi
@mavimuratfb yok hatta bana ben biraz şerefsizim bazı isteklerim ağır basar demişti sanırım kabul edecegimi düşündü bilmiyorum amacı belliydi yani
Yani ama her boğa da öyle değil yukselinde ağır basan var mesala ben 😃😃 burcum boğa yükseklim boğa😃kaç kurtar kendini
@mavimuratfb sen iflah olmazsin
Yok be o kadar değil 😃😃
Senin cinsiyet ne 😃
@mavimuratfb girl
Yok artık daha neler nasiiii😃
Bir şey sormak istiyorum?
çok kıskancım.
Böyle bi durumda napardın?
sevgilim filan olmadığı için hiç bir şey
Yani tamam birşy yapamıyor ama Böyle bi durumda benim elime ne geçiyor
istediğini giyiyor geziyorsun
Hani çıkmıyoruz ya adım atması için teşfik eder miyim