Kocam söz dinlemiyor ne yapmam lazım?

4. cüye kürtaj oluyorum 5 yıllık evliyim çocuk istemiyoruz çocuklardan nefret ediyoruz. Akşam saatlerine kadar işimde yoğun çalışıp evin rızkını getiriyorum. Yetmemiş gibi bir de kocamın çenesini, dırdırını çekiyorum. Karı gibi sırıtıp kırıtıyor. Kocam çalışmıyor ben işten yorgun geliyorum eve geldiğimde 2 tabak sıcak yemek yemek benim hakkım değil mi? Gitmiş komşunun kızıyla samimi olmuş erkek adamın yeri karısının yanıdır. Eve gittiğimde masaya yumruğumu vurdum sözümün üstüne söz söylenmeyecek dedim. Bulaşıkları benim dememle yıkayacaksa doğru düzgün evi süpürmeyecekse ben ne diye evlendim bu adamla? Saçını uzatmış at kuyruğu toplamış ona berber parası verdim git dedim saçını kestir evde her yer kıl olmuş erkek adam saç uzatmaz dedim çekiştim ona. Bak dedim komşunun damadı hem kariyer yapıyor hem de evin işlerini 4/4 lük yapıyor evler tertemiz ve düzenli sen bir işe yaramıyorsun dedim. Her neyse geçende sahil tarafına gezmeye gidelim dedik bir baktım diz üstü şort giymiş git üstünü değiştir o ne öyle kıllı bacakların gözüküyor dedim git doğru düzgün bir şey giy altına dedim. Çok asi çok inatçı çok da saygısız. Gitmiş kendine pembe gömlek almış erkek adamın pembeyle kırmızıyla ne işi olur git değiştir beyaz gömlek giy dedim. Sahilde gezerken bana dedi hiç romantik değilsin bak elalem kocasına Gül alıyor artık kadınlar da eşine Gül çiçek alıyor sen yıldönümümüzü bile kutlamadın diye trip attı bana. Ben dedim ki karı gibi trip atma bana. Ben bu kocamdan hiç memnun değilim. Çoraplarını sık değiştirmiyor ayakları kokuyor dişleri sapsarı Allah belasını versin canım. Boşanırsam kurtulur muyum bu adamdan?
Kocam söz dinlemiyor ne yapmam lazım?